Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4161678 Napisano: 21.02.2011 04:46:58 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

fryz napisał(a):

mia napisał(a):

fryz napisał(a):

natie napisał(a):

aka napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wszystko mnie wkurza... Pusty portfel, brak wygranych... Samo życie emotka

u mnie to samo emotka

i u mnie:( remont pochłania całe nasze wypłaty.. czasem już chce mi się wyć z rozpaczy

ehh dolaczam sie do grona wyjacych z rozpaczy, mnie w tym miesiacu zakatowala doplata za ogrzewanie emotka a ogolnie jest slabo emotka

Ja ogrzewania za ten miesiąc po prostu nie zapłacę, bo mam tyle innych rachunków akurat w tym miesiącu, że fizycznie nie mam z czego... emotka
Nawet debet na koncie ma swój kres... emotka

nie przypominaj mi bo ja mi juz niewiele brakuje do wyczerpania limitu emotka a tu jeszcze podatek od nieruchomosci przyszedl emotka

O cholera! Na śmierć o nim zapomniałam! emotka
Na szczęście to u mnie niewiele, ale akurat to zapłacić muszę...

u nas własnie Pan chodzi za wodę, w czwartek musimy zapłącić za 3 m-ce z góry za mieszkanie, wyrównanie za prąd (jeszcze nie wiem ilee)..
ale podatku gruntowego nie płacę - od 3 lat nic nie przyszło.. myślicie, że się upomną? emotka

Nie mam pojęcia - jeśli wcześniej płaciłaś i nic się nie zmieniło, to mogą się upomnieć, jak coś przegapili... no ale to ich problem, więc żadne karne odsetki nie wchodzą w grę. A może po prostu nie podlegasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4161464 Napisano: 21.02.2011 03:53:07 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

mia napisał(a):

fryz napisał(a):

natie napisał(a):

aka napisał(a):

merynosek napisał(a):

u mnie to samo emotka

i u mnie:( remont pochłania całe nasze wypłaty.. czasem już chce mi się wyć z rozpaczy

ehh dolaczam sie do grona wyjacych z rozpaczy, mnie w tym miesiacu zakatowala doplata za ogrzewanie emotka a ogolnie jest slabo emotka

Ja ogrzewania za ten miesiąc po prostu nie zapłacę, bo mam tyle innych rachunków akurat w tym miesiącu, że fizycznie nie mam z czego... emotka
Nawet debet na koncie ma swój kres... emotka

nie przypominaj mi bo ja mi juz niewiele brakuje do wyczerpania limitu emotka a tu jeszcze podatek od nieruchomosci przyszedl emotka

O cholera! Na śmierć o nim zapomniałam! emotka
Na szczęście to u mnie niewiele, ale akurat to zapłacić muszę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4161347 Napisano: 21.02.2011 03:11:53 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

natie napisał(a):

aka napisał(a):

merynosek napisał(a):

u mnie to samo emotka

Nawet debet na koncie ma swój kres... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160801 Napisano: 21.02.2011 12:39:48 w TESCO konkursy
kadjas123 napisał(a):

mia napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Ktos z forum juz wygral bon do SPA za 5000 zlotych, ale sobie odpocznie....

No tak, ale poza tym cisza... dziwne, że dvd nikt się nie chwali... emotka

z dvd mają być sms-przynajmniej tak mówi regulamin

To znaczy, rozumiesz przez to, że smsy będą później? Myślałam, że wszystko w jednym dniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160790 Napisano: 21.02.2011 12:37:18 w TESCO konkursy
szaradzista1 napisał(a):

Ktos z forum juz wygral bon do SPA za 5000 zlotych, ale sobie odpocznie....

No tak, ale poza tym cisza... dziwne, że dvd nikt się nie chwali... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160773 Napisano: 21.02.2011 12:33:51 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

To tak jak mnie... szczególnie ten pusty portfel... w tym miesiącu dokładnie pusty emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160660 Napisano: 21.02.2011 12:03:19 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

A mnie wkurza to, że jak już znalazłam Posti, to niestety nie wygrałam, ale to jeszcze nic

byłam dziś u lekarza i jak powiedziałam o co mi chodzi to dostałam z.eb, że tak późno przyszłam i jeszcze dziś mam jechac do szpitala na badania emotka ku.wa jak ja właśnie tego szpitala tak się boję. emotka a mówiłam wczoraj mężowi, żeby jechał ze mną, to nie chciał emotka i teraz nie wiem czy czekac na kogoś, kto pojedzie ze mną, czy mam sama jechac, czy się przygotowac na dłuższy pobyt... ehhh
tak się boję, że będą mi chcieli dren założyc emotka

emotka Nie martw się, na pewno będzie dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160560 Napisano: 21.02.2011 11:39:25 w Rossmann
marzanna napisał(a):

agamaty napisał(a):

nikt od nas nic nie wygral? jakos nie widzę znajomych nazwisk... U mnie tez fajny tekst ale widać szału nie zrobił.

Jest Dagmara z Mysłowic czyli mama z siódemką pociech emotka

Co Ty opowiadasz! Tamta Dagmara nie jest z Mysłowic i ma inne nazwisko! Być może ta też ma siódemkę pociech, ale to nie TA, o której myślisz!
Tak się właśnie rodzi plotka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160491 Napisano: 21.02.2011 11:15:39 w Rossmann
nataszka napisał(a):

mia napisał(a):

madziarka19 napisał(a):

i nic;d

U mnie też, ale szczerze nie liczyłam na nic, choć tekst był niezły... emotka

fajny tekst poszedł...ale setki zgłoszeń -teraz po cichutku czekam na colgate i śliczną bransoletkę pandorki! emotka -mam nadzieję , że wyniki podadzą punktualnie tak jak oraneg emotka

No ja to teraz na nic nie czekam, chyba że na Olay, bo tam jeszcze jakaś szansa jest... Na Soxo i Miss Sporty coś tam przybredziłam, ale to bezparagonowe, więc od razu wiadomo, że null... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160466 Napisano: 21.02.2011 11:08:15 w Rossmann
madziarka19 napisał(a):

i nic;d

U mnie też, ale szczerze nie liczyłam na nic, choć tekst był niezły... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160341 Napisano: 21.02.2011 10:38:08 w Rossmann
leona napisał(a):

Dziś śniły mi się wyniki konkursu Orange z Rossnetu, że nic nie wygrałam emotka

Mówią, że sny z niedzieli na poniedziałek tłumaczy się odwrotnie... Gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160163 Napisano: 21.02.2011 09:43:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mam już tego dość! emotka
Poprzedni tydzień i nic z sensem, teraz zaczął się kolejny i dalej nic nie widać! Tylko stracony czas! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4159587 Napisano: 20.02.2011 10:48:49 w Rossmann
nataszka napisał(a):

a ja powiem tak -jak wpadnie w środę bransoletka to kupuję wodę a jak nie to szansa dla innych.... emotka emotka

No to nie mam tego dylematu, bo nie brałam udziału w tym konkursie... w tym roku mi jakoś strasznie mało konkursów podchodzi na Rossnecie... a w tych, co biorę udział, to jakby w pysk dał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4159559 Napisano: 20.02.2011 10:39:37 w Zabawa - Zniszcz życzenie
izoldaaa6 napisał(a):

napisała się sama ale beznadziejnie i nie zdajesz emotka

chce żeby czas wolniej leciał

czas wolno leci w więzieniu - więc tam się dostajesz emotka
chciałabym wreszcie mieć trochę więcej pieniędzy i nie martwic się o debet na koncie Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4159552 Napisano: 20.02.2011 10:38:25 w Zabawa - Zniszcz życzenie
praca magisterska się sama napisała, ale jako plagiat... emotka
chciałabym wreszcie mieć trochę więcej pieniędzy i nie martwic się o debet na koncie Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4159510 Napisano: 20.02.2011 10:24:01 w Rossmann
trampek napisał(a):

Ja też kupie raz się zyje emotka warto spróbowac emotka

Powodzenia zatem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4159354 Napisano: 20.02.2011 09:34:48 w Rossmann
agamaty napisał(a):

ja jeszcze nie wąchałam a cenę widziałam ok. 45 zł chyba, dlatego jeszcze się nad tym zastanawiam...

Tak, 44,90 w promocji, bez promocji drożej.
Ja dzisiaj węszyłam te zapachy i szczerze to żaden mi się specjalnie nie podobał. Jeżeli zdecyduję się kupić tę wodę, to będę musiała dobrze się zastanowić, który z nich najbardziej strawię...
emotka
Czy ja wiem, czy takie fajne nagrody? Fajne to są wycieczki (tak zakładam przynajmniej), a pozostałe to bielizna za 100 zł (minus wkład własny 50) i licho wie, co tam dadzą i jak to to będzie wyglądało...
Zaleta niewątpliwa, że myślę konkurencja będzie nieduża z uwagi na cenę paragonu emotka
A jak myślicie, o co im będzie chodzić z kobiecymi sekretami? Bo ta komisja sobie na pewno zakłada jakąś swoja interpretacje tematu... Zakładam, że nie o kobiece sztuczki z makijażem itp., choć kto ich tam wie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4157518 Napisano: 20.02.2011 10:12:19 w Rossmann
mrufka napisał(a):

trampek napisał(a):

Bierzecie udział w tym konkursie kobiece sekrety emotka ?

wzięłabym udział gdyby nie było na paragony emotka

Gdyby nie było na paragony, to ja z kolei nawet nie zawracałabym sobie głowy tym konkursem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4157516 Napisano: 20.02.2011 10:10:16 w GFK
agamaty napisał(a):

o u mnie się ostatnio ruszyło, w ciągu kilku dni była ta o słodyczach i ta o znanych ludziach i o dzieciach. Za dzieci dostałam tylko +10, ale razem dały niezły proficik.

Ja i tak nie mam pretensji do losu, bo w zeszłym roku się zarejestrowałam w październiku i od października do grudnia zarobiłam na wagę i doładowanie, mimo tego, że sporo poszło tylko po 10 p., więc po prostu super emotka
Tak więc teraz pokornie czekam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4157451 Napisano: 20.02.2011 09:39:33 w GFK
agamaty napisał(a):

a ja tak może trochę zaczepnie - uważacie, że to fair dostosowywać wiek swoich dzieci do wymogów ankiet? Albo inne informacje (dochód, palenie/niepalenie, itd)? Ja odpowiadam uczciwie, jak mam dwoje dzieci to nie zaznaczam, że troje, jak dziecko ma 2 lata to go nie odmładzam a jak nie palę papierosów to nie zaznaczam, że wypalam 20 dziennie. A jak mieszkam w małej miejscowości to nie zaznaczam, że ma ona ponad 500 tys. Gfk zbiera dane statystyczne i za to nam płaci, by odpowiedzieć uczciwie.

Popieram w całej rozciągłości! emotka
Ostatnio mam mało ankiet, prawie wcale, ale w zeszłym roku miałam wysyp. Jednak gros z tych ankiet dawało mi 10 punktów, bo zaznaczałam jak jest... I tak zdobyłam doładowania plus wagę, tak że jestem bardzo zadowolona. Faktem jest, że gdybym łgała w ankietach, to miałabym zamiast wagi parowar, ale jaki w tym sens? emotka
Traktuję to po trosze jak zabawę, bo lubię wypełniać ankiety (z wyjątkiem jakichś zupełnie kretyńskich) a ewentualne profity z nich to niespodzianka, a nie dodatkowe źródło zarobku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0