Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17547
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Myślę, że nie
W tamtej części mi bardzo szybko szło i okazało się, że ok! Wyświetl w wątku >>
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
To przecież chyba dobrze że szybko...
W końcu są Święta
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Nawet w miarę szybo poszło
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Czytam ze zrozumiem, ale dla mnie użycie określenia dowolny, gdy chodzi o jeden konkretny tusz o nazwie Maybelline Lash Expansion (nie Waterproof, bo ten nie wchodzi w promocję)jest bez logiki.
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Tak, pod warunkiem, że ten tusz jest
W moim Rossmannie półka z nimi kompletnie wyczyszczona
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Moim zdaniem tak
A czy na pewno, to się dopiero okaże
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Błąd wczytywania strony
A coś mi mówiło, żeby dziś odpuścić... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Podpisuję się pod tym pytaniem!
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
W moim Rossmannie nie.
Ale na pewno zależy to od sklepu i kierownictwa. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Ale super, szkoda, że wszystkich nagród nie wysyłają, tylko trzeba czekać do 10 stycznia...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
jeśli w regulaminie było, że w grudniu opiekacze, to może idzie się pieklić, żeby wysłali opiekacz?
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
A dlaczego by nie można?
Przecież to w sumie dwa odrębne konkursy - inne pytania, inne nagrody...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Numer nadania jest na kwitku - potwierdzeniu nadania - i na liście. Nie sądzę, żeby byli tak głupi, żeby wywalić potwierdzenia (jeśli rzeczywiście wysłali poleconym), więc jedyna opcja to taka, że im sie nie chce szukać
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Oczywiście, że jest numer nadania! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No to teraz już zwątpiłam... Kucharek już kupiony, hasła mogę niby nie wysyłać, bo na ch...rę mi wyciskarka, jak już jedna wygrana stoi w kredensie i nikomu się nie chce jej używać... z drugiej strony jak im się znowu coś odmieni?
Pewnie wyślę i będzie to jeden z tych bardzo nielicznych konkursów, gdzie kompletnie mnie nie będzie obchodziło, czy wygram
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
A mnie wkurza mówienie o honorze akurat w odniesieniu do Rossnetu, na forum gdzie ludzie grają na ileś telefonów (czy raczej starterów) i wygrywają po 5 żelazek czy zmywarek, które lądują potem na allegro... a w razie, gdy wygrają o jeden za dużo, to kupują paragon...
P.S.
Nie trzeba zakładać 15 kont. Ja grałam z trzech kont i na trzy wygrałam. Przy czym grałam z nadzieję, że może choć na jedno się uda. Akurat padło na wszystkie trzy. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
A co jest w grudniu do wygrania, bo mam zamiar wziąć udział, z nastawieniem, że... blender
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No bo Ty pewnie masz stroik, te mieli wysyłać.
A ładny chociaż, cobym wiedziała, czy dużo oczekiwać?...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Ja też dostałam... szkoda, że tak na ostatnia chwilę dadzą... Mam nadzieję przynajmniej, że się w tym terminie zmieszczą...