Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17547
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Ja też nie mam, ale się w ogóle nie starałam, coś tam zabredziłam w kilku linijkach i tyle
Drzewiej się starałam, ale od pewnego czasu wychodzę z zasady nie ma paragonu, nie ma wygranej... u mnie się ona niestety bezbłędnie sprawdza
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Maile będą podobno dopiero, jak porozsyłają nagrody do wybranych drogerii, co by na darmo nie chodzić!
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Dziewczyny, dobijacie mnie!
Mi w sekundę szło, czyli pewnie wszystko za wcześnie!
Nie cierpię czasówek!
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
dzisiaj kończy się pierwsza część, czyli tak jakby jeden konkurs - potem będzie druga część już z innymi nagrodami
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Nie dostałaś na maila?...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No to kiepsko, bo dzisiaj oczywiście nic, więc czekam dopiero na rozwiązanie edycji świątecznej... tez z mieszanymi uczuciami
Straszna posucha dla mnie z pasującymi konkursami na Rossnecie ostatnio
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Przecież to jest nierealne!!!!
Co za głupota - i nikt z jury nie reaguje?
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Coś na kształt...
Myślę, że wszyscy w odpowiedzi wymienili zdobyte na Rossnet.pl nagrody, jako i ja...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Nie brałam udziału w tym konkursie, w sumie nie mój temat, ale słowo DONOSY dla mnie świadczy raczej niefortunnie o agencji...
Albo się coś uważa za rzetelną informację i wtedy się do niej ustosunkowuje, albo się uważa za donos a donos po prostu wyrzuca się do kosza...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No a ile? Chcesz im na dwa konta wypełniać ankiety, czy jak?
Jeśli już, to może być np. na siostrę, mamę itd. ale ja bym najpierw trochę poczekała z tym zakładaniem drugiego...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
1) prawie nic ostatnio nie wygrywam
2) to co wygrałam nie dochodzi
3) śnieżyca tak, że podejrzewam, że kurier właśnie wypełnia druczek, że nie da się do mnie dojechać, co zresztą zgodne z prawda... ale dojść można
4) minus 120 za kolejny ząb dzisiaj u dentysty
5) jestem chyba jedyną osobą, która nie dostała jeszcze Dove
Chwilowo nic więcej mi się nie przypomina... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Nie, dlaczego? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No dobre sobie - to chyba nie Twoje roztargnienie, ale czyjeś złodziejstwo!
W Niemczech ta reklamówka do końca dnia by leżała w tym samym miejscu - zakładając oczywiście, że w sklepie nie było żadnego naszego rodaka...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Chyba do 15-tego...
Ja już nie mam głosów, czekam teraz na wyniki - ale podejrzewam, że mi pójdzie tak dobrze jak w żelach (też czasówka)
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Zamówione do 15-tego wysyłane są do końca danego miesiąca, zamówione po 15-tym, do 15-tego następnego miesiąca. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Do mnie chyba raczej często, od października zarobiłam ponad 1100 punktów, a sporo ankiet tylko +10...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
W dodatku wcale nie widzę, żeby mi tak głosów przybywało, jak ludzie głosują, nie wiem, jak oni to liczą w sumie, i od jutra chyba dam sobie spokój!
P.S. Konto mam od dawna, ale wpis... jeden
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40