Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#3951171 Napisano: 11.12.2010 05:35:06 w Rossmann
madziaramz napisał(a):

Czy ktoś już otrzymał nagrodę I stopnia – voucher do SPA w hotelu Król Kazimierz w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą z CLEANIC

Nie, chyba jeszcze nie wysyłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3950180 Napisano: 11.12.2010 10:55:27 w Rossmann
Rwas, no to normalnie jesteś kobietą luksusową dzięki Elite! emotka
Moja najdroższa szczotka do włosów w życiu nie przekroczyła na pewno 30 zł, a nawet chyba 20... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3950003 Napisano: 11.12.2010 09:42:54 w Rossmann
rwas napisał(a):

mia napisał(a):

fel0 napisał(a):

psemulek napisał(a):

mio napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

mio napisał(a):

rwas napisał(a):

moj wypas za 150 zeta zawiera:
kosmetyczka+szczotka, szczotka taka większa, pędzelek,pęseta,spinki do wlosow,gumka/frotka/do wlosow
emotka

TO ma byc warte 150zł? emotka

ja jeszcze nie odebrałam... emotka

jeszcze nie emotka
taaaka nagroda emotka

trzeba by było podliczyć, ile to kosztuje na półkach w Rossmanie, daję góra 60-70zł emotka

+opakowanie 70 zl xD

I prestiż marki - bezcenny! emotka

faktycznie bezcenny
znalazlam szczotke,ktora mam w owej nagrodzie
http://www.zakupy...php?products_id=2163
emotka

No to przy takich cenach, to faktycznie to 150 może i wyjdzie... w życiu bym za tę szczotkę tyle nie dała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3949861 Napisano: 11.12.2010 08:36:16 w Rossmann
krycha6337 napisał(a):

czy jest jakies info o prezencikach - próbkach?

Tak:
do konca roku juz nie bedzie prezentów. teaz bedzie podsumowanie roku. kto odbierał wiecej niż jeden prezent . kto sie loguje z jednego IP na wiele kont w rosssnecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3949354 Napisano: 10.12.2010 09:10:43 w Rossmann
fel0 napisał(a):

psemulek napisał(a):

mio napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

mio napisał(a):

rwas napisał(a):

moj wypas za 150 zeta zawiera:
kosmetyczka+szczotka, szczotka taka większa, pędzelek,pęseta,spinki do wlosow,gumka/frotka/do wlosow
emotka

TO ma byc warte 150zł? emotka

ja jeszcze nie odebrałam... emotka

jeszcze nie emotka
taaaka nagroda emotka

trzeba by było podliczyć, ile to kosztuje na półkach w Rossmanie, daję góra 60-70zł emotka

+opakowanie 70 zl xD

I prestiż marki - bezcenny! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3949340 Napisano: 10.12.2010 09:08:14 w GFK
mia napisał(a):

leilani napisał(a):

Mnie kiedys odpisali, ze jak chcę cos zareklamować to muszę im odesłać poczta a oni przyśla nowe. To samo z gwarancja - gwarancji na ich sprzęt nie daja, ale gdy sie popsuje to im masz wysłać a oni na swój koszt naprawia i odeśla z powrotem.

Świetnie emotka
Chętnie im odeślę, ale na ich koszt! emotka

Właśnie uzgodniłam dziś z GFK, że odeślę na ich koszt. emotka
Muszę powiedzieć, że w tym momencie firma GFK zyskała u mnie duży szacunek! emotka
Poza tym kontakt mailowy z nimi przez stronę był błyskawiczny.
Traktuję to jako nagrodę za to, że nigdy nie ściemniam im w ankietach - jak nie mam małych dzieci, to piszę, że nie mam itd.
Właśnie tylko +10 za telefony komórkowe, bo znowu napisałam zgodnie z prawdą... Ale może dlatego tak często dostaje od nich ankiety? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3948444 Napisano: 10.12.2010 05:08:50 w Rossmann
I znowu dziwnie mi gładko poszło, w sekundę i nic nie muliło... emotka
Coś mi się wydaje, że ten konkurs świąteczny w moim wydaniu, to będzie wielka d... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3947729 Napisano: 10.12.2010 01:40:25 w Rossmann
szymen napisał(a):

kendi napisał(a):

blackberry wyniki

http://www.rossne.../?contrixId=10700001

Czy mi sie wydaje, czy prawie wszyscy zwyciezcy maja imie na ltere A? A moze lista odpowiedzi byla sortowana wg imienia i nie chcialo im sie dalej czytac?

A tam, doszukujesz się jakichś teorii spiskowych... Po prostu tak im się wylosowało... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3947610 Napisano: 10.12.2010 01:08:01 w Rossmann
mia napisał(a):

agamaty napisał(a):

benasia napisał(a):

nie mogli dac chociaz BlakBerry... emotka

pewnie przetrzymaja nas do poniedziałku... chociaż ja już na nic nie liczę. Zła passa...

BlackBerry... bez paragonu... no comments emotka
Wyniki sprawdzę, owszem, ale tylko dla porządku emotka

No i zgodnie z przewidywaniami... emotka
Gratulacje dla tych, co się załapali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3947424 Napisano: 10.12.2010 12:26:11 w GFK
leilani napisał(a):

Mnie kiedys odpisali, ze jak chcę cos zareklamować to muszę im odesłać poczta a oni przyśla nowe. To samo z gwarancja - gwarancji na ich sprzęt nie daja, ale gdy sie popsuje to im masz wysłać a oni na swój koszt naprawia i odeśla z powrotem.

Świetnie emotka
Chętnie im odeślę, ale na ich koszt! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3947399 Napisano: 10.12.2010 12:19:03 w Rossmann
agamaty napisał(a):

benasia napisał(a):

nie mogli dac chociaz BlakBerry... emotka

pewnie przetrzymaja nas do poniedziałku... chociaż ja już na nic nie liczę. Zła passa...

BlackBerry... bez paragonu... no comments emotka
Wyniki sprawdzę, owszem, ale tylko dla porządku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3947134 Napisano: 10.12.2010 11:25:58 w GFK
Telefony komórkowe +155 emotka
Składam od nowa... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3947059 Napisano: 10.12.2010 11:05:58 w Rossmann
maa napisał(a):

skladacie reklaamcje odnosnie elite?

Odnośnie Elite to wróżę małe szanse. emotka
Pan z agencji, z którym miałam przyjemność rozmawiać przez telefon, wyraźnie daje do zrozumienia, że to w ogóle zaszczyt mieć z nimi do czynienia emotka
W każdym razie najpierw dobrze podliczcie wg cen w Rossmannie (nie promocyjnych) wartość tej nagrody i odejmijcie koszty obsługi (sic!)... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3946723 Napisano: 10.12.2010 09:10:47 w Rossmann

mia

#3945851 Napisano: 09.12.2010 08:11:37 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Wściekły - chyba się wściekł emotka
Nie można było tego elaboratu na PV posłać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3945696 Napisano: 09.12.2010 07:33:51 w Rossmann
grusia napisał(a):

Dla mnie odbior osobisty to nie problem - kazdy czlonek rodziny ktory wygrywa nagrode sam sobie ja odbiera i jest dla niego emotka .

Dokładnie i powiem więcej - u mnie w Rossmannie tego od zawsze pilnują. Jak ja, to mam być ja, jak córka to ma być córka ze swoją legitymacją szkolną i koniec kropka. Z tego, co wiem, to żadne upoważnienia nie wchodzą w grę...
Może i restrykcyjnie, ale ja nie mam nic przeciwko. Zwłaszcza, że na tyle rzadko się tam wygrywa, że z przyjemnością można się ruszyć emotka
P.S.
Żelu żadna z nas nie wygrała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3945493 Napisano: 09.12.2010 06:50:12 w Wkurza mnie...
buka napisał(a):

joan napisał(a):

Znów wpadła nagroda warta kilkaset złotych, a mnie chce się płakać... Bo gdy w konkursie trzeba podać unikalny numer zamówienia albo kod z paragonu, ZAWSZE wygrywam. Z-A-W-S-Z-E. A gdy wystarczy wysłać SMSa, trafia on w sztuczny tłum nieskładnych, bezsensownych i niepoprawnych ortograficznie 160-znakowych zapychaczy, wspieranych przez post-handel paragonami. Jedyna moja radość, gdy wiem, że fajne prace innych ludzi wygrały. Ale niestety, często tak nie jest emotka

PS: I proszę nie pisać Ja nie oszukuję! Wierzę, że to prawda i doceniam talenty & sukcesy bliźnich emotka Tylko coraz mniej mi się chce pływać w basenie, do którego 950 osób sika, a 50 tego nie robi...

Biegnę na tramwaj, oby przyjechał na czas.

Generalnie to lubię czytać Twoje wpisy, ale ten mnie wkurzył.

Jest jakiś taki niesympatyczny, bałwochwalczy , trochę jak by poniżający , może nawet upokarzający emotka

Oczywiście gratuluje GWARANTOWANYCH wygranych w konkursach gdzie trzeba podać kod, nr paragonu etc... A ja gwarantuję Ci że po takim wpisie , mimo starań , uczciwości poczułam się jak karaluch zgnieciony wielkim ubłoconym buciorem.

PS. swoje odczucia mogę zwalić na PMS.. , albo mogę być postrzegana jako sfrustrowana zawistna wariatka - jak kto woli emotka

Uprzedziłaś mnie, bo zamierzałam napisać mniej więcej to samo...
Przykro mi, Joan, wierzę, że nie takie były Twoje intencje, ale po przeczytaniu Twojej wypowiedzi, do mojego poczucia pechowości w ostatnich czasach, doszło jeszcze poczucie, że jestem (stale) nieudacznikiem, matołem czy jak tam kto chce... vide Luksja z nr paragonu, gdzie co prawda na jedno zgłoszenie, ale jednak nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3945380 Napisano: 09.12.2010 06:21:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ewelcia napisał(a):

farby Londa emotka

Czym te farby dojechały?
Psiakość do mnie jeszcze nie dotarły ani one, ani Dove emotka
W temacie przed chwilą koszulka Selkar z FB. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3944947 Napisano: 09.12.2010 04:02:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
orchidea27 napisał(a):

Witam wstawiam tu linka dla osób zainteresowanych nagroda w samsungu z FB

http://www.facebo...p;id=100000926993865

PORAŻKA emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

O matko... emotka emotka emotka
Chyba pierwszy raz się cieszę, że w danym konkursie nie grałam i to nie moja nagroda... Przegięli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3944929 Napisano: 09.12.2010 03:55:33 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza- brak wygranego qada badz nawigacji z lidla, zadnego jeepa z carrefoura, niewygrane bony z vanisha w leclercu i intermarche, ekspressu o kawy z carrefoura a dzis jeszcze widze ze nie wygralam telewizorka w realu emotka
cos ostatnio nadeszly ciezkie czasy emotka emotka

dorzucę kilka konkursów i też się dopiszę wrrrrrr emotka emotka emotka emotka

Wstępuję do klubu!
W dodatku w znakomitej części tych konkursów nie brałam udziału, bo nie mam ani Reala ani Carrefoura emotka emotka emotka a te, co brałam... ech emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0