Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17546
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Masz i ode mnie 38
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No to i dla Ciebie ten Pikuś i znikam
393
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
418 Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
371
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Tu masz
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Wcale Ci się nie dziwię, ja się teraz poważnie zastanawiam, czy jechać do tej Warszawy, jeszcze na własny koszt...
Byłam pewna, że ten zestaw będzie mega wypasiony - przecież Elite, to także ekskluzywne kosmetyki, które już weszły na polski rynek, nawet jeśli nie ma ich w Rossmannie; a poza tym i w Rossmannie bym sobie skompletowała za 150 zł niezły zestaw z ich przyborów. Na ten konkurs kupiłam obcinacz z 7,99 więc nie są to jakieś niebotyczne ceny!
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Widać się cenią po prostu...
To ciekawe, jak będzie sesja fotograficzna u nich wyglądać - zdjęcie z komórki?
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
A co Ty, samochód u nich wygrałeś, że przestali doceniać?
Przecież te paragonowe to za każdym razem inna komisja od sponsora, tak więc niektórzy wygrywają raz po raz... nie ja, oczywiście
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
O, już przysłali produkty?
Z którego dnia? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Dzięki
Pocieszyłam się mocno, szczególnie, że włosy mam krótkie i spinki mi niepotrzebne.
I to jest warte 75 zł?
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
A możesz napisać co tam jest, bardzo proszę... może przestanę żałować, że wygrałam 3 stopnia...
Może być na PW, choć myślę, że to nie tylko mnie zainteresuje
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Wiesz co, z tymi nagrodami to są naprawdę hece...
Nie wiem, jaka była wartość tego zestawu, ale gdyby wcześniej mi się ktoś zapytał, czy wolę nagrodę z Belli (zestaw za 30 zł - w domniemaniu tylko wkładki), czy z Soxo (w domniemaniu - rozmaite śliczne skarpetki), to w ciemno obstawiałabym Soxo...
W Soxo nie brałam udziału, no i teraz jak się okazało nie ma czego żałować, natomiast skromny zestaw z Belli całkowicie przeszedł moje oczekiwania
Trudno, w każdym razie jutro będzie nowy dzień i na pewno dla Ciebie lepszy...
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
A ja grałam na całą rodzinkę i też nic, Was pocieszę... Mam poważne obawy, że zgarniać czasówki będą tylko ci, co wyczuli czas na Rossnecie...
Wrzućcie sobie ctrl+F, wpiszcie Łąck i zobaczcie ile razy się wam wyświetli ta mała mieścina - jestem pewna, że to grała jedna osoba na rodzinę i znajomych
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Nie brałam udziału, ale patrząc na to, jakie hasła wybrali na główne nagrody, chyba sobie odpuszczę wszelkie konkursy z hasłami, bo ja z tej długiej listy wybrałabym zupełnie co innego...
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
U mnie w Bourjois też nic na całą rodzinkę
Mało mnie to rusza, bo jak rozdają 2000 żeli, to musi to być niezły badziew (pamiętam jeszcze akcję ze wspaniałymi tuszami Max Factor
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Punktualnie o 12-tej, to zasiadam na fotelu u dentysty...
Więc trzymam za Was!
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Zlituj się, po każdym konkursie potrzebny Ci paragon...
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
06.12 Bourjois, Pluszzz Zizzz
07.12 Puma
10.12 BlackBerry, Daj pyska do reklamy
15.12 Hipp, Beyonce Heat
17.12 Paznokcie żelowe
20.12 Wielki Konkurs - Edycja Świąteczna
21.12 Konkurs Cleanic Kindii Dzidziuś
06.01 Brise
11.01 Christina Aquilera
A co do Bourjois to osobiście nie mam wielkich nadziei... niestety, ale czas na Rossnecie jest dla mnie wciąż nieodgadniony (chyba)
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No to mnie zastrzeliłaś...
Ja byłam przekonana, że to jest traktowane jak dwa osobne konkursy - czyli teraz biorę udział w tym, a potem mogę w tamtym... Nawet mi do głowy nie przyszło, że może być inaczej
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No właśnie, na jaki czas gracie (jaki serwer)?
Bo mi to coś kurczę za szybko idzie, ino błysk, się zastanawiam, czy to nie jest mega za późno lub za wcześnie...
Wczoraj próbowałam z Greenwich:
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/europe/european-union/poland/time/index.htm
Wyświetl w wątku >>