Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6470001 Napisano: 05.03.2018 20:00:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Subtelnością to mi pasuje do maila, którego dziś dostałam - z treści zrezygnowałam, ale w tytule było, że jak coś tam zażyję, to będę "mieć erekcję jak u byka" emotka . Pomijam drobny fakt, że w nazwie maila mam, nomen omen jak byk, imię żeńskie... Wyświetl w wątku >>

mia

#6469991 Napisano: 05.03.2018 19:39:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

no bo czemu 49 a nie 50, a skoro konkurs trwa 7 dni, to by pasowało idealnie  emotka
ale nie ma dziennych, może i dobrze patrząc na to, co się dzieje się.

Ale 50 jest II stopnia - to co, tych z kolei będzie dziennie 7 i 1/7? emotka

Nigdzie nie ma informacji, że nagrody II stopnia mają być rozdzielane.  Jest wzmianka tylko o SPA

Naprawdę sądzisz, że ta zaskakująca ostatnio agencja, najpierw powybiera 7 najlepszych odpowiedzi z każdego dnia, a potem przejrzy jeszcze raz całą resztę i wybierze 50 najlepszych? emotka
No chyba, że słowo "wybrać" zamienimy na "wylosować", to wtedy uwierzę.
Zresztą nieważne - i tak tego nie sprawdzimy, czy sobie podzielą na dni ten czy inny konkurs, czy nie. W końcu przy każdym padają pytania "z którego dnia" teraz dzwonią. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6469949 Napisano: 05.03.2018 18:24:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

no bo czemu 49 a nie 50, a skoro konkurs trwa 7 dni, to by pasowało idealnie  emotka
ale nie ma dziennych, może i dobrze patrząc na to, co się dzieje się.

Ale 50 jest II stopnia - to co, tych z kolei będzie dziennie 7 i 1/7? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6469939 Napisano: 05.03.2018 18:12:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

zaczarowanka napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

E z Biedronki są zwrotki?

no właśnie też się zastanawiam, bo nic nie dostałam emotka

Ahhh czyli powtórka z rozrywki u Albedo?  Że brak zwrotek, bo awaria skrzynki? Szkoda tylko, że tu są dzienne  emotka

Skąd ta pewność? W regulaminie słowem się nie zająknęli o dziennych... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6469931 Napisano: 05.03.2018 17:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Czytam dzisiejsze hasła z orzecha i przecieram oczy ze zdumienia. Niżej chyba nie da się upaść.  emotka

O ile w poprzednim etapie hasła łyknęłam w większości bez bólu, to teraz zwątpiłam. Malo które się broni. Zaczynam się skłaniać do teorii losujących - niech mi tylko ktoś zdradzi przedział godzinowy. emotka
I nie mówię tego dlatego, że w tym etapie NIC nie wygrałam, bo w poprzednim też NAC. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6469614 Napisano: 04.03.2018 18:46:45 w Dziś cieszę się z.....
Z medali złotych i innych dzisiaj, rekordów... emotka emotka
Ale:

Witaj
To z pewnością najlepsza wiadomość tego dnia!
Cel, który wsparłeś: "Mój syn umiera, a ja jestem bezradny... Proszę, pomóż uratować Jasia!" osiągnął właśnie 100%.
Dzięki Tobie i innym Pomagaczom z Siepomaga.pl Jaś przejdzie immunoterapię, która zakończy leczenie i da mu szansę pokonać nowotwór.Razem wielką mamy MOC! Dziękujemy! Zobacz na własne oczy i ciesz się razem z nami: https://www.siepomaga.pl/jan-twardowski

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6469611 Napisano: 04.03.2018 18:38:15 w Sport
Mężczyźni w sztafecie 4 x400, kolejne dziś złoto! emotka emotka emotka Rekord świata!!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>

mia

#6469471 Napisano: 03.03.2018 22:09:45 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

mia napisał(a):

melissa napisał(a):

mia napisał(a):

slonko365 napisał(a):

podobno w przyszłą niedzielę ma być + 16 stopni w części kraju

A której?... emotka emotka emotka

Mojej emotka
W przyszłą sobotę wg prognozy onetu właśnie +16 emotka

emotka To już nie muszę pisać, co mnie wkurza...

Ale w czym problem? Wsiadasz w samolot w Gdańsku, godzina i jesteś emotka Jak trafisz na promocję, to 50zł w obie strony - przetestowane:)

Razem z moim ogródkiem? emotka Właśnie kilka dni temu śnieg przysypał kwitnące krokusy... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6469466 Napisano: 03.03.2018 22:01:29 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

mia napisał(a):

slonko365 napisał(a):

A której?... emotka emotka emotka

Mojej emotka
W przyszłą sobotę wg prognozy onetu właśnie +16 emotka

emotka To już nie muszę pisać, co mnie wkurza... Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

mia

#6469453 Napisano: 03.03.2018 21:19:23 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

przestańta marudzić-wiosna idzie emotka  emotka jest tylko -5 C wiec to musi być wiosna emotka
a dla zimy :zbanowany:

A której?... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6469433 Napisano: 03.03.2018 19:21:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś już zrealizował bon na walizkę od Belvity? Czy można tam rzeczywiście wgrać coś swojego albo wybrać wzór z ich strony??? Boję się, że jak wprowadzę kod, to już  "przepadnie" mój pomysł. Bardzo proszę o odpowiedź.

Nic nie można. emotka
Podajesz dane teleadresowe i tyle. A co przyślą, to się okaże.

Bardzo dziękuję za odpowiedź, szkoda, myślałam, że stworzę coś fajnego. emotka

Ja tylko się zastanawiam, co to za cudo przyjdzie, jeśli teoretycznie wartość regulaminowa ma być 450 zł. Bo jednolicie żółte walizki trudno podciągnąć pod miano indywidualnego projektu.
Może kółka będą pozłacane... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6469427 Napisano: 03.03.2018 18:46:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś już zrealizował bon na walizkę od Belvity? Czy można tam rzeczywiście wgrać coś swojego albo wybrać wzór z ich strony??? Boję się, że jak wprowadzę kod, to już  "przepadnie" mój pomysł. Bardzo proszę o odpowiedź.

Nic nie można. emotka
Podajesz dane teleadresowe i tyle. A co przyślą, to się okaże. Wyświetl w wątku >>

mia

#6469134 Napisano: 02.03.2018 16:51:41 w Czy informują/ informowali?
kreatia napisał(a):

kinder 02, wedel itm, neonail?

A daj Ty spokój, starczy mi porażek na dzisiaj (Podravka&Fantasia). emotka
Tak swoją drogą, to poszły maile z Auchana, czy tylko w inicjały w wynikach mamy się wpatrywać? Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

mia

#6468844 Napisano: 01.03.2018 21:49:17 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

Nie twierdzę, że sąsiad-wariat się zmieni. Zmieni się, bo kiedyś będziesz mieć własny dom. emotka Howgh!

Na pewno - ten bez klamek, jeśli to jeszcze potrwa  emotka

emotka Masz ostatnie słowo. Poddaję się. emotka
A teraz przerzuć szermierkę słowną na konki i przetapiaj słowa w czyn (czytaj: w gotówkę na nowe/inne mieszkanie). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6468838 Napisano: 01.03.2018 21:42:02 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie, nie mam siły się wkurzać, jest mi niewymownie smutno, że nie mam swojego mieszkania i muszę mieszkać nad sąsiadem palantem, który utrudnia mi życie każdego dnia swoją mega hałaśliwą, nieliczącą się z nikim osobą i śpiewem operowym o każdej porze dnia i nocy (ewentualnie przybijaniem gwoździ o 2 w nocy), a ja nie mogę z tym nic zrobić...
Nie, nie chcę porad typu dzwoń na policję itd., chcę tylko przytulenia i zrozumienia.  emotka

emotka emotka emotka Kiedyś się to zmieni, na pewno!
I powiedz mi to samo (może być w duchu) - choć nie chodzi o dom. emotka

To się nie zmienia 8 lat, nie wierzę już w zmiany.
Mówię Ci w duchu emotka

Nie twierdzę, że sąsiad-wariat się zmieni. Zmieni się, bo kiedyś będziesz mieć własny dom. emotka Howgh! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6468834 Napisano: 01.03.2018 21:35:52 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Nie, nie mam siły się wkurzać, jest mi niewymownie smutno, że nie mam swojego mieszkania i muszę mieszkać nad sąsiadem palantem, który utrudnia mi życie każdego dnia swoją mega hałaśliwą, nieliczącą się z nikim osobą i śpiewem operowym o każdej porze dnia i nocy (ewentualnie przybijaniem gwoździ o 2 w nocy), a ja nie mogę z tym nic zrobić...
Nie, nie chcę porad typu dzwoń na policję itd., chcę tylko przytulenia i zrozumienia.  emotka

emotka emotka emotka Kiedyś się to zmieni, na pewno!
I powiedz mi to samo (może być w duchu) - choć nie chodzi o dom.emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mia

#6468649 Napisano: 01.03.2018 15:20:05 w Informują
Mail od TVN (z godz. 13.27) o wygranej karcie w dawno już zapomnianym konkursie TVN z Empik. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6468456 Napisano: 01.03.2018 09:39:29 w Albedo Marketing
Czy ktoś się dowiadywał, jak wygląda sprawa gwarancji zmywarek u producenta (Gorenje)? emotka
Zakładając oczywiście, że będzie sie miało protokół przekazania nagrody. Wyświetl w wątku >>

mia

#6468155 Napisano: 28.02.2018 12:48:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mysia napisał(a):

Chyba pierwszy raz nic z foto Kaufland emotka czekam dziś na cokolwiek emotka

U mnie nie pierwszy. Ale tym razem i wypiek i zdjęcie były naprawdę super... emotka Chyba to prawo serii działa, bo i budżet 0/2...
Czekam w takim razie na marzec. Marzec i wiosnę. emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, natka90 0

mia

#6468051 Napisano: 28.02.2018 09:20:26 w Informują
Belvita rozsyła kody na walizkę. Mail z 08.56.
Nie pamiętam, który etap, ale chyba pierwszy. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0