Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6464901 Napisano: 18.02.2018 19:18:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

mia napisał(a):

Zastanawia mnie, skąd tyle wpisów o ręczniku FA w temacie Kupię. Naprawdę sądzicie, że już nie będą dzwonić?
I w ogóle, co ten ręcznik taki pożądany - ze złota on, czy jak? emotka

Ręcznik jak na zdjęciu w gazetce, mi się podoba,  jest inny. Chcę kupić bo nie grałam w ogóle, dlatego podkreśliłam ręcznik + paragon.  Więc do mnie nikt nie zadzwoni emotka I chyba większość wpisów jest w podobnej sytuacji.

A możesz podać link do tej gazetki? Bo aż ciekawa jestem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6464898 Napisano: 18.02.2018 19:05:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zastanawia mnie, skąd tyle wpisów o ręczniku FA w temacie Kupię. Naprawdę sądzicie, że już nie będą dzwonić?
I w ogóle, co ten ręcznik taki pożądany - ze złota on, czy jak? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mia

#6464888 Napisano: 18.02.2018 16:55:30 w Pomoc potrzebującym!

mia napisał(a):
https://www.siepomaga.pl/kubarybacki2
Bez komentarza... emotka Pomóż, udostępnij, wyślij 1 smsa - zrób cokolwiek. emotka

Jest 100%! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6464744 Napisano: 17.02.2018 16:10:31 w Sport
Dzięki niech będą niebiosom i Kamilowi... Honor polskiej ekipy olimpijskiej uratowany! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6464692 Napisano: 17.02.2018 10:20:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

mia napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Interesuje mnie jakiś konkurs gdzie trzeba  zakupić pastę do zębów, orientuje się ktoś czy taki jest? emotka

Od poniedziałku loteria Aquafresh:
https://www.smola...-podwojna-moc-nagrod

Kurcze emotka  dziś jestemzmuszona kupić. Ale wielkie dxieki za info

Jeszcze masz konkurs w Selgros... https://www.e-kon...os.html#.WofzkHkiF1Q
No ale tam trzeba mieć kartę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6464683 Napisano: 17.02.2018 09:16:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Interesuje mnie jakiś konkurs gdzie trzeba  zakupić pastę do zębów, orientuje się ktoś czy taki jest? emotka

Od poniedziałku loteria Aquafresh:
https://www.smola...-podwojna-moc-nagrod Wyświetl w wątku >>

mia

#6464564 Napisano: 16.02.2018 17:33:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
deva napisał(a):

Rafaello emotka

Amen. emotka
Dziś ogólnie jakiś dzień do kitu. Chyba coś biomet nie teges. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6464554 Napisano: 16.02.2018 17:06:03 w SZUKAM....
Mam nadzieję, że nie dostanę rykoszetem wchodząc między tak ożywione dyskusje... emotka
Szukam potwierdzenia, że bony w Polomarket już chodzą jak należy i można spokojnie udać się po żarełko. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6464173 Napisano: 15.02.2018 20:11:57 w SZUKAM....
doris1 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info: w jakich marketach można dorwać kosmetyki EVREE i słodycze VEBRO /czy jakoś tak/ ?  emotka

Evree są w DN emotka

W Lidlu też są. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6464103 Napisano: 15.02.2018 17:38:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezlukru napisał(a):

Co mówi regulamin konkursu Monster Much:
(...)

Oba konkursy mi akurat latają i powiewają jak flaga u masztu, plus chyba żadne z zamieszczonych powyżej zdjęć nie zostało jeszcze nagrodzone, ale konkluzja nasuwa mi się jedna... Witamy na forum! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6463935 Napisano: 15.02.2018 11:11:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
zof83 napisał(a):

http://palcelizac...-ciescie-francuskim/
Zdjęcie, które wygrało jedną z głównych nagród w III etapie konkursu Henglein...

No to po całości gość poszedł... emotka Myślałam, że to tylko ten sam pomysł, ale w galerii faktycznie jest Ctrl+V. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6463850 Napisano: 15.02.2018 00:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewikk napisał(a):

Widziałam wcześniejsze posty i u mnie, paragon z Lewiatana, mam we wskazanym miejscu numer 34-cyfrowy a pod nim seria i nr kasy fiskalnej... Który, ach, który mam wybrać??????? Durniejszego tłumaczenia niż w tym konku nie widziałam emotka

Było - Knorr też miał taki porypany obrazek z paragonem. emotka
I też brali pod uwagę, co kto podał, byle identyfikowało paragon. emotka Co ciekawsze, w kolejnych edycjach nadal tkwili przy tym samym głupawym obrazku. Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

mia

#6463714 Napisano: 14.02.2018 17:52:42 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

https://www.siepomaga.pl/kubarybacki2
Bez komentarza... emotka Pomóż, udostępnij, wyślij 1 smsa - zrób cokolwiek. emotka

Pilne - czas ucieka. Zostało jeszcze 10% z kawałkiem do pełnej kwoty... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6463506 Napisano: 14.02.2018 11:22:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
holaaolaa napisał(a):

tymbarkowax3 napisał(a):

Moje odpowiedzi tylko w moich oczach dobrze wyglądają emotka emotka

wydaje mi się, że od nowego roku jest większa konkurencja, wszyscy grają, chyba chcą zrealizować postanowienia noworoczne, emotka

Od którego nowego roku? emotka Bo po mojemu, to już jakieś cztery lata wstecz, jak nie lepiej.
W temacie 0/1 Colgate, a z FB kalendarz... miast SPA. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6463500 Napisano: 14.02.2018 11:14:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
arivederczi napisał(a):

Bony Polo z Polowania na nagrody Karlsbad DPD

U mnie także - bardzo fajnie, że dali 4 x 50zł nominały! emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6463361 Napisano: 13.02.2018 21:23:35 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

Nie wiem o co wam chodzi, te orzeszki są pyszne emotka  Szkoda tylko, że niedostępne we wszystkich sklepach obok mnie  emotka  Albo ktoś tu jest zapalonym konkursowiczem (i miłośnikiem orzeszków) i wszystkie wykupił, albo produktów konkursowych u mnie "nie rzucają" w sklepach emotka

Dżizaz! Jak się skończy konkurs, to prześlę Ci chętnie wszystkie za zwrot kosztów przesyłki. emotka Albo i gratis, jak zaprocentują odpowiednio. emotka
Właśnie zachodzę w łeb, co z nimi zrobić, choć kupuje tylko te mini paczuszki, ale już czuję ile tego do końca konkursu będzie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6463243 Napisano: 13.02.2018 17:52:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Myślałam, że mieliście jednoznaczne  info, że wygraliście główną emotka

Dokładniej to zawartość wszystkich maili była jednakowa - grafika z główną.
Różniły się jednak tytułem - maile o dodatkowych nagrodach miały taki tytuł, jak podała vivacia. Mail o głównej miał w tytule "Wygrałeś główną nagrodę w Orzeszkonkursie".
Dlatego wierzę im w to wyjaśnienie odnośnie grafiki. emotka

Ufff, wracasz mi wiarę w człowieczy rozum, dziękuję emotka emotka

To nie rozum, tylko stwierdzenie faktu. I tyla. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6463241 Napisano: 13.02.2018 17:49:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

Myślałam, że mieliście jednoznaczne  info, że wygraliście główną emotka

Dokładniej to zawartość wszystkich maili była jednakowa - grafika z główną.
Różniły się jednak tytułem - maile o dodatkowych nagrodach miały taki tytuł, jak podała vivacia. Mail o głównej miał w tytule "Wygrałeś główną nagrodę w Orzeszkonkursie".
Dlatego wierzę im w to wyjaśnienie odnośnie grafiki. emotka Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

mia

#6463190 Napisano: 13.02.2018 16:31:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
Vivacia napisał(a):

Mail przyszedł dosłownie kilka minut temu, więc może wezmą się teraz za odpisywanie wszystkim...

Mam jedno pytanie z czystej ciekawości: czy faktycznie w tytule maila nie było informacji o nagrodzie głównej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6463170 Napisano: 13.02.2018 16:07:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy można wreszcie prosić o zaprzestanie dodawania do bazy czasówek z portalu trojmiasto.pl? emotka   Już któryś raz to piszę... emotka
Tam liczą się sekundy, nawet nie minuty, po ogłoszeniu pytania. W ten sposób to ja sobie mogę nabić xx konkursów.emotka

Przykład:
Dzisiaj dodany konkurs
https://www.e-kon...ow.html#.WoL2P3kiF1Q
Wyniki:
https://konkursy....sto.pl/konkurs-13153 Wyświetl w wątku >>