Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6462982 Napisano: 13.02.2018 12:20:11 w Karlsbad
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na bon do ITM od Karlsbada? emotka

Z góry dziękuję za wpisy: "ja mam", "do mnie dotarł/y" itd. emotka
Interesuje mnie, czy jest jeszcze ktoś, kto nie dostał.

Ja nie dostałam do tej pory i właśnie wysłałam do nich @ z zapytaniem.

Też wysłałam maila wczoraj, ale właśnie przed chwilą bon dotarł. emotka Chyba po prostu jakieś opóźnienia mają. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mia

#6462810 Napisano: 12.02.2018 23:11:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

UWAGA!!!
Konkurs Walentynkowy Raffaello. Są dwa regulaminy. W jednym data przyjęcia zgłoszeń do 12.02. w drugim do 14.02.
Czy ktoś się orientował może co do tej kwestii u organizatora?

http://walentynki...URS-WALENTYNKOWY.pdf

http://walentynki...llo.pl/regulamin.pdf

Cudownie. Znaczy być może dziś się kończy? To chyba kolejny przegapiłam, bo nawet jeszcze nie kupiłam Raffaello... emotka
Normalnie, wymiatają te agencje po kolei w tym roku. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

mia

#6462767 Napisano: 12.02.2018 20:46:18 w Smolar
kalmia86 napisał(a):

listerine - hebe,
u mnie po wpisaniu nr paragonu na stronie info, ze niestety przykro mi... nie wygrałaś... postaraj się bardziej emotka

No tak, ale to o niczym nie świadczy. Jak wpiszesz te swoje dane w konkursie/loterii gdzie nie brałaś udziału, też otrzymasz info "Niestety nie wygrałeś", choć powinno być "Nie brałeś udziału" lub "Nie mamy w bazie takich danych".
Beznadziejna jest ta ich strona. emotka Tak naprawdę to tylko idealna przykrywka do wszelkich ewentualnych niedociągnięć agencji. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6462680 Napisano: 12.02.2018 18:23:30 w Smolar
magie1982 napisał(a):

mia napisał(a):

Dobra, koniec żartów - wygrał ktoś w końcu coś z tego Listerine? emotka
O lody B&J nie pytam, bo tam raptem 5 nagród, to nawet jak lista pusta, nijak się nie udowodni.  emotka

Wg strony nic emotka

Strony to mi się nawet nie chce sprawdzać - starczy, że sprawdziłam lody.
Listerine z Tesco i Hebe, to w sumie było 35 nagród chyba. Statystycznie kilka osób powinno się pochwalić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6462665 Napisano: 12.02.2018 18:05:01 w Smolar
Dobra, koniec żartów - wygrał ktoś w końcu coś z tego Listerine? emotka
O lody B&J nie pytam, bo tam raptem 5 nagród, to nawet jak lista pusta, nijak się nie udowodni.  emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6462355 Napisano: 12.02.2018 10:26:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Na dobry początek dnia i tygodnia parchate lody Ben&Jerry...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6462034 Napisano: 10.02.2018 16:59:44 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

Oj widze nikt nie wspomina sunsilka-3 nagrody na godzine, coca-coli z kamerkami co godzine kamera- na forum chyba kazdy mial po kilka sztuk cirrusa gdzie nic nie trzebabylo kupic tylko wyslac sms-a, konkursy cappy na stacjach - ile tam nagrod bylo, a edipresse mialo tyle konlursow o polnocy. Trzebabylo wybierac o co sie gra bo rak nie starczalo piwo karmi- jakie tam fajne zestawy kosnetykow byly. Oj jest co wspominac - najlepsze konkursowe czasy. A 10 lecie plusa ktos pamieta? 10 tys telefonow. Teraz nie ma takich konkursow. Kiedys na takie jak teraz sa sie nie patrzylo nawet . Sorrki za brak pl znakow.

Niestety, w tych czasach jedyne konkursy, o jakich wiedziałam to krzyżówki w gazetach... A i na to nie chciało mi się wysyłać.
Co mnie wkurza jeszcze bardziej, ile mnie ominęło...emotka

Żeby całkiem zaistnieć w temacie, to rozjuszona byłam dziś już wcześniej - zdołowały mnie skoki na olimpiadzie, po czym z nerwów mnie łeb rozbolał.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6461833 Napisano: 09.02.2018 19:30:23 w Karlsbad
Czy ktoś jeszcze czeka na bon do ITM od Karlsbada? emotka

Z góry dziękuję za wpisy: "ja mam", "do mnie dotarł/y" itd. emotka
Interesuje mnie, czy jest jeszcze ktoś, kto nie dostał. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6461779 Napisano: 09.02.2018 16:52:11 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

Żeby na 12 paragonów nie wygrał ani 1 w loterii Kaufa to chyba trzeba być mną... emotka   emotka emotka

Mam to samo w każdym etapie po 20 paragonów i nici szkoda

Po 20 paragonów? emotka To ja od początku w sumie może 20 wbiłam... I klnę, choć niby wiem, jak moje szczęście w loteriach wygląda. emotka
Dzięki za info - zacnie podniosło mnie na duchu. emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

mia

#6461533 Napisano: 08.02.2018 23:28:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nawiasem mówiąc, zdecydowanie bardziej mi się podoba zacytowana wyżej krytykowana wypowiedź, niż słodkie rymowane pitulenie w rodzaju: "Ach, gdy mołdawskie wino piję, to wreszcie wiem, że naprawdę żyję! W marzeniach w Mołdawii podróżuję, gdy tak cudownie się czuję! Mąż mnie przytula i przy winie, wspominamy jak ten czas płynie... " i tak dalej s.r.an.i.e w banię. emotka

P.S.
W konkursie udziału nie brałam, dopiero teraz wiem, że był (jak to zwykle u mnie bywa). Wyświetl w wątku >>
3 donia7, joan, xpac 0

mia

#6461531 Napisano: 08.02.2018 23:20:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
shineoff napisał(a):

Abstrahując od tego, czy profile są fałszywe czy prawdziwe, to zgodzę się z ludźmi, którzy robią tam burzę, iż prace zwycięskie nie były (wszystkie) rzeczywiście kreatywne. Ani trochę nie były. Nie grałam w tym konkursie, więc wypowiadam się absolutnie obiektywnie, nie przemawia przeze mnie zazdrość, czy ból porażki emotka  
Poniżej jedna ze zwycięskich prac ""Pozwolę sobie zacytować jedną ze zwycięskich prac: "Do samego kraju mam pewien sentyment, głównie dzięki podróży sprzed dwóch i pół roku. A co do Mołdawskiego wina wrażenia smakowe to przede wszystkim skojarzenia ze skórką od chleba i suszonymi owocami. Z każdym kieliszkiem lepsze, całość klarowna, nos paląca, lekko zadymiona. Pozdrawaim." - Wina Mołdawii odpowiedzcie mi proszę czym się kierowaliście przy wyborze takiej pracy? Przecież tu nie ma nawet odpowiedzi na pytanie które zadaliście a dla przypomnienia brzmiało ono: "W jaki sposób wyobrażacie sobie idealnie spędzony czas z mołdawskim winem! " Co wnosi taka wypowiedź do konkursu?""

O, przepraszam bardzo. To już przesada. Kreatywność to pojęcie delikatnie mówiąc względne*. I tu jury może wybrać nawet przypalony kotlet, bo ich spalenizna jara, jeśli tylko jest to zgodne z regulaminem. To tak jakby się kłócić, czy ładniejsza jest sukienka w kolorze jebionnego różu z falbanami, czy mała czarna. Ja powiem - mala czarna, a ktoś inna stwierdzi, że nie, bo w niej za mało kreatywności...

*- I każdy konkursowicz z nawet krótkim stażem powinien sobie chyba zdawać z tego sprawę. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6461130 Napisano: 08.02.2018 11:45:58 w Informują
Może podać dokładnie ten numer?
Bo mam nieodebrane z jakiegoś 618..., ale nietypowa końcówka 377. I w ogole to musiała być jakaś strzałka chyba, skoro telefon w drugim pokoju a nie słyszałam.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6460752 Napisano: 07.02.2018 16:54:32 w Karlsbad
Czy w bonbowej promocji ITM było ograniczenie na gospodarstwo domowe? emotka
Dotarł do mnie dziś bon (nawiasem mówiąc wrzucony do skrzynki na listy przez kuriera), a do męża nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6460624 Napisano: 07.02.2018 11:41:39 w Pomoc potrzebującym!
Witaj
Zapewne i Ciebie ucieszy wiadomość, że cel który wsparłeś "Śmiertelny nowotwór w głowie mojej córeczki! Czas na ratunek – tylko do czwartku!" osiągnął właśnie 100%. Dzięki Pomagaczom potrzebowaliśmy jedynie 3 dni, by Natalka mogła dostać największą szansę w swoim życiu. Jesteście wspaniali, choć te słowa nie oddaja tego, czego udało się Wam dokonać. Zobacz na własne oczy i ciesz się razem z nami: https://www.siepomaga.pl/zycie-natalki

emotka Jak wiele mogą razem ludzie, gdy tylko chcą... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6460489 Napisano: 06.02.2018 20:28:07 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

banbaryla napisał(a):

https://www.siepomaga.pl/zycie-natalki

Mało czasu, rozpowszechniajcie proszę dalej

Tak, jestem upierdliwą i namolną babą. Wszystko się zgadza. emotka
Ale już jest ponad 40%... Zrzućta się ludzie! Nawet na jednego smsa, jeśli nie przelew. emotka emotka

50%! emotka
Edit (22.25): Już ponad 60! Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mia

#6460423 Napisano: 06.02.2018 17:25:42 w Pomoc potrzebującym!
banbaryla napisał(a):

Tak, jestem upierdliwą i namolną babą. Wszystko się zgadza. emotka
Ale już jest ponad 40%... Zrzućta się ludzie! Nawet na jednego smsa, jeśli nie przelew.emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 mietowa, andii 0

mia

#6460391 Napisano: 06.02.2018 14:57:47 w Paragony na trwające konkursy
Paragony Fantasia Polomarket wymienię na paragony Jogobella C4 lub Tesco Durex.
Oczywiście w odpowiedniej relacji cenowej, nie 1:1. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6460390 Napisano: 06.02.2018 14:55:13 w Smolar
defed napisał(a):

Czy na zwroty za Mutti faktycznie musi byc opakowanie z naklejką? Jest ona niezbędna do otrzymania zwrotu?
https://www.smola...robuj-za-darmo-mutti

Nie musi, bo chodzi o paragon. Ale tam jest ograniczona mocno pula produktów i akurat mój promocyjny miał naklejkę.
Więc dobrze sprawdź, co kupujesz. emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mia

#6460241 Napisano: 06.02.2018 09:53:53 w Pomoc potrzebującym!
banbaryla napisał(a):

Wsparte, udostępnione, podaję dalej. emotka  
Jest szansa na wygraną z czasem - już przekroczone 20%! emotka Wyświetl w wątku >>
1 banbaryla 0

mia

#6460174 Napisano: 05.02.2018 23:06:21 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Gdzie można kupić słodycze Vobro?

Moim zdaniem wszędzie, lub prawie wszędzie... Oprócz wymienionych wyżej, Kaufland i Polo, sklepy osiedlowe. Wyświetl w wątku >>
0 0