Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika luko922

luko922

#7324085 Napisano: 29.12.2025 00:19:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
65 zł w Mini Lotto emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323946 Napisano: 28.12.2025 13:37:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Taka ciekawostka rzuciła mi się w oczy w regulaminie konkursu T-mobile emotka  

Ostateczne decyzje dotyczące oceny zgłoszeń konkursowych i przyznania nagródpodejmowane są przez komisję konkursową złożoną z osób fizycznych, która może korzystać z
rekomendacji wygenerowanych przez system AI,
jednak nie jest nimi związana. Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323944 Napisano: 28.12.2025 13:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Amooco wygrywacie rymowankami, prozą? Długie, krótkie? Jeśli ktoś chciałby podpowiedzieć, poproszę o PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7323929 Napisano: 28.12.2025 12:47:21 w Avanti
Maczupikczu napisał(a):

luko922 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Uważam, że Avanti dość skrupulatnie czyta zgłoszenia, a nie wygrywacie bo nie doceniacie konkurencji. emotka
Mam grupę konkursowych znajomych i jak czasami czytam ich hasła to dziwie się, że ja cokolwiek jeszcze wygrywam. A sama też nie wysyłam odpowiedzi pisanych na kolanie. Razem ślemy mnóstwo odpowiedzi, mamy porównanie co wygrywa i nigdy nie są to słabe hasła.

Pokaż, ocenimy emotka emotka

Ja wygrywam, wiec wystarczy mi ocena jury emotka  Pokaż swoje, to Ci powiem dlaczego nie wygrywasz emotka

Gdy słońce praży, a wiatr lekko wieje,
ja chrupię solone i od razu się śmieję!
Prosty, klasyczny - smak doskonały, 
Lato z nim mija w rytmie wspaniałym!

Takich nie wysyłajcie, bo nie wygracie emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

luko922

#7323921 Napisano: 28.12.2025 12:32:02 w Żabka
nawrotkatv napisał(a):

Ja proponuje wątek "Ile straciłeś/aś na loterię w zabce" ;D ja póki co jakieś 50 zł i nie zamierzam więcej emotka

Ja przede wszystkim straciłem nadzieję na jakąkolwiek wygraną w loteriach, skoro nawet w takiej nic emotka emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323917 Napisano: 28.12.2025 12:25:42 w Avanti
Maczupikczu napisał(a):

Uważam, że Avanti dość skrupulatnie czyta zgłoszenia, a nie wygrywacie bo nie doceniacie konkurencji. emotka
Mam grupę konkursowych znajomych i jak czasami czytam ich hasła to dziwie się, że ja cokolwiek jeszcze wygrywam. A sama też nie wysyłam odpowiedzi pisanych na kolanie. Razem ślemy mnóstwo odpowiedzi, mamy porównanie co wygrywa i nigdy nie są to słabe hasła.

Pokaż, ocenimy emotka emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323910 Napisano: 28.12.2025 12:02:14 w Avanti
@gnieszk@ napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja w tym roku wygrałem u Avanti 3x (w tym jedna jakaś tygodniowa, ale nie główna) i w mojej ocenie wygrały w miarę spoko zgłoszenia, żadne częstochowskie rymy, ale w innych konkursach wydawało mi się, że mam o wiele lepsze zgłoszenia, które nie wygrały nic. Zobaczymy jaki będzie wynik w tych świątecznych, w końću w Biedronce jest aż 110 nagród dziennie... emotka

W Biedrze zapewne wygra każdy - przy dużej ilości nagród. I średnie będzie miał znaczenie polot  emotka .

Oby! emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323904 Napisano: 28.12.2025 11:45:20 w Avanti
Ja w tym roku wygrałem u Avanti 3x (w tym jedna jakaś tygodniowa, ale nie główna) i w mojej ocenie wygrały w miarę spoko zgłoszenia, żadne częstochowskie rymy, ale w innych konkursach wydawało mi się, że mam o wiele lepsze zgłoszenia, które nie wygrały nic. Zobaczymy jaki będzie wynik w tych świątecznych, w końću w Biedronce jest aż 110 nagród dziennie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7323890 Napisano: 28.12.2025 11:15:42 w Avanti
mietowa napisał(a):

@KotLulu napisał(a):

To jest chyba taka tajemnica poliszynela że agencje losują odpowiedzi i te z zzata jak najbardziej przechodzą. Przecież na te auta w Pepsico beda dziesiatki tysiecy zgłoszeń. Myślicie że Pani z agencji czyta wszystkie? Losują zwycięzcę, patrzą czy odpowiedź nie jest obraźliwa i tyle.

Widziałam zgłoszenie, które wygrało auto u Avanti. Było fantastyczne, z polotem i świetną grą słów. Sama nie jestem w stanie takiego napisać. To, że wygrało, na pewno nie było przypadkiem.

Warto też mieć na uwadze, że dla każdego z nas zgłoszenie z polotem może znaczyć zupełnie co innego emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

luko922

#7323881 Napisano: 28.12.2025 11:00:58 w Avanti
Steve99 napisał(a):

To jest chyba taka tajemnica poliszynela że agencje losują odpowiedzi i te z zzata jak najbardziej przechodzą. Przecież na te auta w Pepsico beda dziesiatki tysiecy zgłoszeń. Myślicie że Pani z agencji czyta wszystkie? Losują zwycięzcę, patrzą czy odpowiedź nie jest obraźliwa i tyle.

Też tak uważam... Losują jakąś pulę, patrzą czy to nie totalna bzdura i jak OK to potem pewnie z tych wylosowanych robią jakiś ranking. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7323731 Napisano: 27.12.2025 16:00:24 w Avanti
haha, ja już też nie mogę...emotka  Niby w sumie na te konkursy świąteczne Avanti wysłałem jedynie 22 zgłoszenia, ale wyczerpało mnie to emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323689 Napisano: 27.12.2025 13:13:10 w Żabka
once_again napisał(a):

luko922 napisał(a):

once_again napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka

O takich tajemniczych sposobach to każdy sobie może coś wymyślić i napisać. Dopóki nie piszesz konkretów to ma to taką samą wartość jak teorie spiskowe o płaskiej ziemi. 😅

Daleko temu do teorii o płaskiej Ziemi, lecz nie chcę i nie za bardzo czuję się upoważniony do upubliczniania tego, co kiedyś sama z siebie powiedziała mi zaprzyjaźniona ekspedientka z Żabki. Są równi i równiejsi, ja mógłbym być tym drugim, ale nie chcę zawracać ludziom 4 liter. emotka

Aha i żeby było jasne, nie twierdzę, że ludzie nie kombinują, sam bym chętnie kombinował jakbym wiedział jak. emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323671 Napisano: 27.12.2025 12:35:56 w Żabka
once_again napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka

O takich tajemniczych sposobach to każdy sobie może coś wymyślić i napisać. Dopóki nie piszesz konkretów to ma to taką samą wartość jak teorie spiskowe o płaskiej ziemi. 😅 Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323284 Napisano: 24.12.2025 12:44:07 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na PEPSI Biedronka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7323282 Napisano: 24.12.2025 11:55:14 w Avanti
Czy w tych konkursach Pepsi,Lays od Avanti jest jakieś ograniczenie wygranych na osobę/godpodarstwo? A jak nie ma, to jak to wygląda w praktyce? Funkcjonuje u nich jakaś czarna lista? 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7323266 Napisano: 24.12.2025 10:08:48 w Życzenia na święta i nie tylko
Życzę wszystkim forumowiczom dużo wygranych, trochę głównych (ale nie wszystkich, żeby coś zostało dla mnie) i żeby nasze ukochane agencje i sponsorzy nie żałowali dobrych nagród! emotka emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323087 Napisano: 23.12.2025 12:31:30 w Smolar
nanajka81 napisał(a):

mydlix napisał(a):

Reklamował ktoś kiedyś coś z konkursu smolara? Ile się czeka na odpowiedź? Większość dostała piękne koszulki Lewego z zeszłego sezonu, a ja starą i z defektem emotka

Smolar wcześniej czy później odpisze. A co do koszulek to z tego co mi się wydaje wszyscy dostali albo zieloną albo taką jak Ty masz, tyle że bez defektu. Widziałam że na OLX są one powystawiane po 2 tys...

Ja wystawiłem swoją za 2k, ale nikt tego nie chce, więc powoli obniżam, obecnie 1k emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

luko922

#7323072 Napisano: 23.12.2025 12:02:03 w Paragony na trwające konkursy
Jakby ktoś sprzedawał jakoś tanio, to kupię kody na Cola Żabka:
https://www.magianagrod.pl/#form
Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7322926 Napisano: 22.12.2025 16:18:08 w Avanti
Z jakich dni Pepsi poszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7322894 Napisano: 22.12.2025 14:44:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

luko922 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ktoś wie jak zrobić fotkę z misiowym filtrem w tym konkursie Carrefour COLA?
https://swiatecznemisie.pl/
Jak włączam kamerę nie mam żadnego filtra emotka

Podbijam, bo nie ogarniam emotka

Nie masz ramek do wyboru jak klikniesz, żeby zrobić zdjęcie?

Na komputerze się udało! Wcześniej próbowałem na telefonie. Dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>