Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika luko922

luko922

#7324664 Napisano: 30.12.2025 14:59:53 w Nasze wygrane w minionym roku
Miło wpisać się tu po latach, bo wróciłem w marcu do konkursów i od tego momentu udał się zgarnąć:
- 3835 zł w bonach/przelewach
- 5815 zł w spieniężonych nagrodach rzeczowych
czyli w sumie 9650zł. emotka

Nienajgorzej jak na powrót, ale w 2026 roku życzę sobie jakiejś głównej, a zwłaszcza jakichś podróży, bo takie nagrody najbardziej lubię. Wyświetl w wątku >>

luko922

#7324424 Napisano: 29.12.2025 21:34:45 w Ulubiona nagroda – podzielcie się swoimi wygranymi w konkursach!
Dwie:
- bon wakacje.pl, dzięki któremu lata temu zabrałem mamę do Hiszpanii, a nie była nigdy wcześniej za granicą
- obóz biegacki w Kapsztadzie: był kiedyś taki konkurs, w którym trzeba było pokazać na zdjęciu na insta co motywuje cię do biegania i w tym konkursie do wygrania było bardzo dużo bonów do Adidasa na 500zł. Normalnie nie brałem udziału w fotograficznych, ale tam było tyle nagród, że trudno byłoby się nie załapać. Dodam, że nienawidziłem biegać i co więcej byłem w tym beznadziejny. Zdziwienie było ogromne, gdy okazało się, że wygrałem jedną z 5 głównych nagród no i poleciałem na ten biegacki obóz, który swoją drogą prowadziła Dominika Stelmach, rekordzistka i mistrzyni Europy w różnych biegackich kategoriach. Czy wyobrażałem sobie siebie biegającego po Górach Stołowych w Kapsztadzie z mistrzynią w bieganiu? Nie. Czy zrobiłem to? Tak (odstając od reszty, bo inni naprawdę biegali i lubili to). Było naprawdę ciężko momentami i oczywiście mógłbym odpuścić to bieganie i sobie po prostu być tam, ale postanowiłem, że będę biegał na tyle, na ile dam radę i cieszę się z tego. No ale od momentu informacji o wygranrj do wyjazdu trenowałem bieganie od zera. Super przygoda emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7324244 Napisano: 29.12.2025 13:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

Jak myślicie, będą dziś jakieś wyniki z Pepsi czy mają jeszcze czas?

Czas mają, ale mają też dużo roboty z tymi konkursami, więc może niech zaczną emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7324191 Napisano: 29.12.2025 11:45:47 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś może paragon na ten konkurs? Chciałem komplet tych małych szklanek, a kupiłem piwo w puszcze, które nie bierze udziału, a w butelce i tak nie było w mojej Żabce emotka

https://www.heineken.com/pl/pl/agegateway/ Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7324187 Napisano: 29.12.2025 11:40:07 w Żabka
Eh spróbowałem raz jeszcze i nie wiem czego się spodziewałem. emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

luko922

#7323946 Napisano: 28.12.2025 13:37:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Taka ciekawostka rzuciła mi się w oczy w regulaminie konkursu T-mobile emotka  

Ostateczne decyzje dotyczące oceny zgłoszeń konkursowych i przyznania nagródpodejmowane są przez komisję konkursową złożoną z osób fizycznych, która może korzystać z
rekomendacji wygenerowanych przez system AI,
jednak nie jest nimi związana. Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323944 Napisano: 28.12.2025 13:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Amooco wygrywacie rymowankami, prozą? Długie, krótkie? Jeśli ktoś chciałby podpowiedzieć, poproszę o PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7323929 Napisano: 28.12.2025 12:47:21 w Avanti
Maczupikczu napisał(a):

luko922 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Uważam, że Avanti dość skrupulatnie czyta zgłoszenia, a nie wygrywacie bo nie doceniacie konkurencji. emotka
Mam grupę konkursowych znajomych i jak czasami czytam ich hasła to dziwie się, że ja cokolwiek jeszcze wygrywam. A sama też nie wysyłam odpowiedzi pisanych na kolanie. Razem ślemy mnóstwo odpowiedzi, mamy porównanie co wygrywa i nigdy nie są to słabe hasła.

Pokaż, ocenimy emotka emotka

Ja wygrywam, wiec wystarczy mi ocena jury emotka  Pokaż swoje, to Ci powiem dlaczego nie wygrywasz emotka

Gdy słońce praży, a wiatr lekko wieje,
ja chrupię solone i od razu się śmieję!
Prosty, klasyczny - smak doskonały, 
Lato z nim mija w rytmie wspaniałym!

Takich nie wysyłajcie, bo nie wygracie emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

luko922

#7323921 Napisano: 28.12.2025 12:32:02 w Żabka
nawrotkatv napisał(a):

Ja proponuje wątek "Ile straciłeś/aś na loterię w zabce" ;D ja póki co jakieś 50 zł i nie zamierzam więcej emotka

Ja przede wszystkim straciłem nadzieję na jakąkolwiek wygraną w loteriach, skoro nawet w takiej nic emotka emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323917 Napisano: 28.12.2025 12:25:42 w Avanti
Maczupikczu napisał(a):

Uważam, że Avanti dość skrupulatnie czyta zgłoszenia, a nie wygrywacie bo nie doceniacie konkurencji. emotka
Mam grupę konkursowych znajomych i jak czasami czytam ich hasła to dziwie się, że ja cokolwiek jeszcze wygrywam. A sama też nie wysyłam odpowiedzi pisanych na kolanie. Razem ślemy mnóstwo odpowiedzi, mamy porównanie co wygrywa i nigdy nie są to słabe hasła.

Pokaż, ocenimy emotka emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323910 Napisano: 28.12.2025 12:02:14 w Avanti
@gnieszk@ napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja w tym roku wygrałem u Avanti 3x (w tym jedna jakaś tygodniowa, ale nie główna) i w mojej ocenie wygrały w miarę spoko zgłoszenia, żadne częstochowskie rymy, ale w innych konkursach wydawało mi się, że mam o wiele lepsze zgłoszenia, które nie wygrały nic. Zobaczymy jaki będzie wynik w tych świątecznych, w końću w Biedronce jest aż 110 nagród dziennie... emotka

W Biedrze zapewne wygra każdy - przy dużej ilości nagród. I średnie będzie miał znaczenie polot  emotka .

Oby! emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323904 Napisano: 28.12.2025 11:45:20 w Avanti
Ja w tym roku wygrałem u Avanti 3x (w tym jedna jakaś tygodniowa, ale nie główna) i w mojej ocenie wygrały w miarę spoko zgłoszenia, żadne częstochowskie rymy, ale w innych konkursach wydawało mi się, że mam o wiele lepsze zgłoszenia, które nie wygrały nic. Zobaczymy jaki będzie wynik w tych świątecznych, w końću w Biedronce jest aż 110 nagród dziennie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7323890 Napisano: 28.12.2025 11:15:42 w Avanti
mietowa napisał(a):

@KotLulu napisał(a):

To jest chyba taka tajemnica poliszynela że agencje losują odpowiedzi i te z zzata jak najbardziej przechodzą. Przecież na te auta w Pepsico beda dziesiatki tysiecy zgłoszeń. Myślicie że Pani z agencji czyta wszystkie? Losują zwycięzcę, patrzą czy odpowiedź nie jest obraźliwa i tyle.

Widziałam zgłoszenie, które wygrało auto u Avanti. Było fantastyczne, z polotem i świetną grą słów. Sama nie jestem w stanie takiego napisać. To, że wygrało, na pewno nie było przypadkiem.

Warto też mieć na uwadze, że dla każdego z nas zgłoszenie z polotem może znaczyć zupełnie co innego emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

luko922

#7323881 Napisano: 28.12.2025 11:00:58 w Avanti
Steve99 napisał(a):

To jest chyba taka tajemnica poliszynela że agencje losują odpowiedzi i te z zzata jak najbardziej przechodzą. Przecież na te auta w Pepsico beda dziesiatki tysiecy zgłoszeń. Myślicie że Pani z agencji czyta wszystkie? Losują zwycięzcę, patrzą czy odpowiedź nie jest obraźliwa i tyle.

Też tak uważam... Losują jakąś pulę, patrzą czy to nie totalna bzdura i jak OK to potem pewnie z tych wylosowanych robią jakiś ranking. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7323731 Napisano: 27.12.2025 16:00:24 w Avanti
haha, ja już też nie mogę...emotka  Niby w sumie na te konkursy świąteczne Avanti wysłałem jedynie 22 zgłoszenia, ale wyczerpało mnie to emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323689 Napisano: 27.12.2025 13:13:10 w Żabka
once_again napisał(a):

luko922 napisał(a):

once_again napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka

O takich tajemniczych sposobach to każdy sobie może coś wymyślić i napisać. Dopóki nie piszesz konkretów to ma to taką samą wartość jak teorie spiskowe o płaskiej ziemi. 😅

Daleko temu do teorii o płaskiej Ziemi, lecz nie chcę i nie za bardzo czuję się upoważniony do upubliczniania tego, co kiedyś sama z siebie powiedziała mi zaprzyjaźniona ekspedientka z Żabki. Są równi i równiejsi, ja mógłbym być tym drugim, ale nie chcę zawracać ludziom 4 liter. emotka

Aha i żeby było jasne, nie twierdzę, że ludzie nie kombinują, sam bym chętnie kombinował jakbym wiedział jak. emotka Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323671 Napisano: 27.12.2025 12:35:56 w Żabka
once_again napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka

O takich tajemniczych sposobach to każdy sobie może coś wymyślić i napisać. Dopóki nie piszesz konkretów to ma to taką samą wartość jak teorie spiskowe o płaskiej ziemi. 😅 Wyświetl w wątku >>

luko922

#7323284 Napisano: 24.12.2025 12:44:07 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na PEPSI Biedronka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#7323282 Napisano: 24.12.2025 11:55:14 w Avanti
Czy w tych konkursach Pepsi,Lays od Avanti jest jakieś ograniczenie wygranych na osobę/godpodarstwo? A jak nie ma, to jak to wygląda w praktyce? Funkcjonuje u nich jakaś czarna lista? 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0