Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie jedno i drugie to, to samo. Ja nie miałam, bo uważałam, że rozek praktyczniejszy. Na samym początku był zawiązywany, a potem służył jako kołderka. Otulaczek jako kołderka sie nie nadaje Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na tych co ja mam, trzeba dopłacać, może mieli jakieś inne. A jesteś pewna, że nie zauważyłaś, zeby płaciły no kartą? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy to za sprawą karmienia, czy geny, ale na szczęście nie przytyłam. Ja stopniowo rezygnowałam z karmienia, tzn, najpierw likwidowałam jedno karmienie, za jakis czas kolejne. Zależało mi tez aby pokarm sam powoli zacząl zanikac bez pomocy farmakologicznej i na szczęście się udało jedno i drugie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nooo, każdy wypytuje a po porodzie..... następuje ciszzzzaa
bbuueehehe, spróbowałabyś nie, ja juz z łóżka wyskakiwałam dzisiaj, mało zębów nie wybiłam tak leciałam rano do telefonu, bo myślałam, że to "już"
Katrin, jak dzisiaj kaskader?
Najlepsze jest ślina pieska na rany, pieska masz, ale czy dasz
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pola731
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to przynajmniej macie 2 sesje malutkiego
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no z wyprzedaży niestety malutko zostało, ale często coś robią ciekawego, a i jeszcze może cos dorzucą do tej akcji.
Wczoraj były dwie upatrzone przeze mnie kurteczki w rewelacyjnej cenie, ale coś im sie serwer zawiesił i niestety nie udało się upolować. A bluza którą kiedyś kupiła była po 7,90zł
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.c-and-...tml#!/Wyprzeda%C5%BC
o C&A bardzo fajne ciuszki jakościowo
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A portfolio? Nie u nich robiliście? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A paragonów Ci nie przyjmą? tylko faktury?
Agusia147 dlaczego nie polecasz? przecież pisałaś że tam Twoja koleżanka pracuje czy to prowadzi, to nie wiedziałaś jak to wygląda? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to wtedy powstają chrapy...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wielkie mi halllo, bio-oil nie jest tylko na rozstepy to raz, a nawet jeżeli byłby tylko to oni też je mają, wiec mogą sie smarowac. Rzęsy też może lubia miec umalowane, np. Madox czy Szpak maluja nie tylko rzęsy. Zakładają rajstopy Gatta (lepsza aerodynamika), biorą rower i jazda. Co do tamponów, to zaliczą glebe na nos czy sierpowego i tampon jak znalazł, także nie rozumiem, tego zdziwienia Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No widzisz Assal, możesz być zaskoczona, ale ja nie zawsze musze wkladac karty do czytnika ani przejeżdzać zeby wpisac kod. Wszystko zalezy jako kto ma czytnik w sklepie i tyle Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy go cytować
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja znajoma tez chyba miała to badanie, i córeczka zdrowiutka Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954