Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaj, wszystkiego dobrego i oby Ci szybko te kolejne 6m-cy zleciały
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie no dobrze, że napisałaś bo ja mam na ponad 50zł, na szczęście 1 jest na 40zł
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no co za bzdura
Edzia21 tyczy się "terminologi" nie Twojej wypowiedzi
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie nie wiadomo, bo ja tyko przykładam kartę nawet jak mam wpisać pin
dajcie mi do nich telefon to zaraz zadzwonię Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego sie nie nadaje? przecież to że podajesz pin nie ma dlaczego- tzn. moim zdaniem.
W regulaminie nie ma zapisu, ze zakupy maja byc do określonej kwoty, natomiast byl kiedys identyczny konkurs w C4 i wtedy byl zapis, ze transakcja ma byc przeprowadzona kartą zbliżeniową a rachunek opiewać na min. 50zł
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 50zł to z pewnością robiłam więcej, może masz jakiś limit ustawiony?
Czyli podsumowujac wynika, że i mąż i żona moga wygrać w tym konkursie, biorąc pod uwagę informacje, że samemu można wygrac więcej jak raz.
A to jeszcze dla sprostowania- macie rachunki tylko do 50zł czy na te powyżej 50zł też gracie? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.c-and-...ekcja/Kurtki/94278/1 Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za wymianę Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może źle sie wyraziłam... chodziło mi, że powyżej 50zł nie trzeba "wkładac" karty do czytnika, tylko wystarczy też ją zbliżyć. Wpisuje się pin ale moim zdaniem to że paragon jest powyzej 50zł nie dyskwalifikuje go z konkursu visy, a tak to odebrałam czytając niektóre wypowiedzi.
Asia670, ale 3 transakcje powyzej 50zł ??? bo ja sobie nie dam nawet paluszka obciąć , ale wydaje mi sie ze robiłam wiecej jednego dnia Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. wystarczy pisemne upoważnienie- czyli np. ja XX XXX legitymujaca się DO nr ABC123456 upoważniam moją córke XX XXX legitymującą się DO nr ABC123456 do odbioru nagrody z konkursu "ble ble bla bla" Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam torbe sportową do szpitala, nie za duża nie za mała, w każdym bądź razie bardziej to wyglądało jakbym na jakiś trening przyjechała, jak na długi wypoczynek. A jak widziałam laski z różowymi walizkami to sorrrry ale
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak wół na stronie konkursu jest napis "tylko dla uczestników programu rossnę" Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bubulina gratki dla bączka, zdrówka, radości
Quaqua ja nie mam Wyświetl w wątku >>