Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam, ale padłam. Niech się wyspowiada i do czasu Chrztu sexu nie uprawia.... ale nie sądzę, że Jego decyzja ma związek z tym co powiedział.. przykre to Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JA bym zostawiła cały dział zablokowany Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dawno zapomniałam
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super, mam nadzieję, że tez taki rozmiar dostanę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę, tylko uważam, że przy konkretnym nicku byłoby bardziej przejrzyście. Nie chcę komplikować, jeżeli to dużo roboty to zacznę sobie zapisywać w notatkach, tylko daj info czy będziesz coś kombinował czy nie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Olunka
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bardzo, bo te notatki nie zawsze sa pozytywne
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamiętam
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niee, chwilke wcześniej jak u Ciebie, ale dopiero dopadłam kompa
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja z 5 i widząc ile już osób się odezwało....
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj nie strasz dziewczyny. Obstawiam, że po sprawdzeniu jak reaguje głowa po zderzeniu ze ścianą, będzie przerwa w uderzaniu główką
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym kupiła złoty łańcuszek z krzyżykiem Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak jesteśmy przy czytaniu ze zrozumieniem, to ja w takim razie prosze o doprecyzowanie, bo czarno na białym tego nie widzę, czyli mam czytac między wierszami tak? Stwierdzenie sugeruje, że zrobiło Ci się głupio, ale ja osobiście nie odczytuję tego jako "przepraszam". Ja gdybym była grzeczna, to nie napisałabym takiego komentarza o cudzym dziecku.
Oki, kończę temat, bo nie moja sprawa...
"Bo w poleceniu"--- jak masz test, to masz 1 polecenie- zaznacz prawidłowe odpowiedzi--
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakim cudem rodzice zgodzili się na zamieszkanie u nich jakiegoś obcego chłopaka???
Ktosiu, szczerze podziwiam twoje opanowanie, bo po tekście obcej osoby "że dziecko nie jest "orłem" w związku z niezrozumieniem polecenia, a samej prezentującej brak tej umiejętności, mnie by sie podniosło ciśnienie.
Tak, Gracet, czytanie ze zrozumieniem, to nie jest pierdoła
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, niech zostanie, ale i u mnie
Wkurza mnie gilgotanie w gardle, płukanie pomaga na chwile, już mnie klatka boli od pokasływania przez to gilgotanie