Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5607243 Napisano: 08.03.2013 15:42:50 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

Ale jestem dziś wkurzona i to przez facetów. Synek daje do wiwatu, męża nie ma- jak zwykle, a ojciec chrzestny właśnie zadzwonił że nie może być chrzestnym bo żyje w związku nieformalnym. Jak go prosiliśmy to nie był ale własnie poznał dziewczynę. no i ma problem bo się nie wyspowiada.I nie jest tu problemem ksiądz tylko jego sumienie. Jest mi BARDZO przykro.

Przepraszam, ale padłam. Niech się wyspowiada i do czasu Chrztu sexu nie uprawia.... ale nie sądzę, że Jego decyzja ma związek z tym co powiedział.. przykre to Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5607215 Napisano: 08.03.2013 15:32:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Pionas, dziewczyny już wszystko wyżej napisały- ja dodam tylko tyle- rób swoje, a Jej nie tłumacz, nie opowiadaj szczegół po szczególe co robiliście, czy siusiał do nocnika czy nie, czy zmieniałeś ubranka itd. To co opisałeś robisz super- nie rozumiem, jak można zmuszać 2-letnie dziecko do smoczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5605503 Napisano: 07.03.2013 21:06:47 w Czas na zmiany...
Ok, dzięki za info
JA bym zostawiła cały dział zablokowany Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5605468 Napisano: 07.03.2013 20:30:09 w WC - rozmowy o wszystkim
petunija1 napisał(a):

dolly no Tobie to akurat na dzień dobry podpadłam. emotka emotka emotka emotka
Całe szczęście,że to było dawno... emotka

size emotka emotka

i dawno zapomniałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5605402 Napisano: 07.03.2013 19:36:54 w Inne mniejsze markety
0 0

dolly

#5605134 Napisano: 07.03.2013 16:34:58 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

Wedel z 27 emotka

dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5605122 Napisano: 07.03.2013 16:22:06 w Inne mniejsze markety
Pilnujcie telefonów - Wedel rusza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5605056 Napisano: 07.03.2013 15:40:31 w Warka Piwo
aneti napisał(a):

ludki mówiły że rękawiczki są małe a ja mam L/XL

super, mam nadzieję, że tez taki rozmiar dostanę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5604759 Napisano: 07.03.2013 12:24:49 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

annb - dałem 25 znaków emotka

dolly - a u siebie w profilu w notatkach nie możesz zapisywać czegoś takiego? emotka

mogę, tylko uważam, że przy konkretnym nicku byłoby bardziej przejrzyście. Nie chcę komplikować, jeżeli to dużo roboty to zacznę sobie zapisywać w notatkach, tylko daj info czy będziesz coś kombinował czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5604596 Napisano: 07.03.2013 11:12:17 w TESCO konkursy
I ja, i ja 10.02 aaaaa emotka emotka emotka

Olunka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5604379 Napisano: 07.03.2013 01:10:01 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

dolly napisał(a):

tak, ale chodzi mi, żebym je miała na danym nicku- czyli jak kliknę na Pionas-zobacz profil- to gdzieś obok mam swoją notatkę o tej osobie

O czymś takim nie pomyślałem, a czy coś takiego jak podziękowania nie może być? emotka

nie bardzo, bo te notatki nie zawsze sa pozytywne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5604367 Napisano: 07.03.2013 00:23:26 w WC - rozmowy o wszystkim
petunija1 napisał(a):

Patimati napisał(a):

Jako młody użytkownik nie mogę czuć się tu dobrze... każdy się zna, i choćbym pisała z Wami to i tak nikt sie nie odezwie:(((
A teraz nogę złamałam( chyba, bo prześwitlenia nie zrobili mi dziś|) i siedzę uziemniona:( Chciałam pogadać...

emotka tu jest bardzo sympatycznie i jest wiele świetnych osób.
Coś o tym wiem-zaczynałam jakieś 1,5 roku temu. emotka

pamiętam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5604024 Napisano: 06.03.2013 17:58:22 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

dolly napisał(a):

24 mój emotka emotka emotka

teraz jeszcze?

niee, chwilke wcześniej jak u Ciebie, ale dopiero dopadłam kompa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5604015 Napisano: 06.03.2013 17:46:46 w Inne mniejsze markety

dolly

#5603454 Napisano: 06.03.2013 11:36:14 w TESCO konkursy
ivanotta napisał(a):

ja mam zgłoszenie z 02.02 ale ostatnio nie mam szczęścia więc się już nie łudzę emotka

ja z 5 i widząc ile już osób się odezwało.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5603000 Napisano: 05.03.2013 19:22:32 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

rachel nie martw się małe dzieci robią dziwne rzeczy. Mój się kręci i tańczy przy napisach końcowych filmów, wczesniej kręcił się przy rurce emotka w kuchni. Córka widocznie tak reaguje na brak reakcji z Twojej strony. Nasz rzucał się do tyłu jak mu coś nie wyszło lub nie pozwalaliśmy czegoś. Musieliśmy zastosowac kask. Ale z tego wyrósł ma nowe pomysły.

Oj nie strasz dziewczyny. Obstawiam, że po sprawdzeniu jak reaguje głowa po zderzeniu ze ścianą, będzie przerwa w uderzaniu główką emotka Stwierdzenie "obserwować" nie oznacza nic złego, a jedynie obserwacje, czy nie ma np. jakiś dodatkowych "niestandardowych" zachowań. Nie martw się, to minie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5602214 Napisano: 04.03.2013 22:59:14 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

Czesc dziewczyny emotka mam byc chrzestna i sie zastanawiam, co sie daje teraz w prezencie na chrzciny dla chlopczyka? dziewczynce kupilabym kolczyki i pieniazki w kopercie a dla chlopca? emotka

Ja bym kupiła złoty łańcuszek z krzyżykiem Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5602061 Napisano: 04.03.2013 20:47:36 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

nie dolly, nie masz racji
przeprosiłam, bo jestem grzeczna

"Bo w poleceniu..." - liczba pojedyncza sugeruje jedno polecenie!!!

Jak jesteśmy przy czytaniu ze zrozumieniem, to ja w takim razie prosze o doprecyzowanie, bo czarno na białym tego nie widzę, czyli mam czytac między wierszami tak? Stwierdzenie
gracet napisał(a):

nie chciałam Cię urazić

sugeruje, że zrobiło Ci się głupio, ale ja osobiście nie odczytuję tego jako "przepraszam". Ja gdybym była grzeczna, to nie napisałabym takiego komentarza o cudzym dziecku.
Oki, kończę temat, bo nie moja sprawa...

"Bo w poleceniu"
--- jak masz test, to masz 1 polecenie- zaznacz prawidłowe odpowiedzi-- emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5602039 Napisano: 04.03.2013 20:32:15 w Wkurza mnie...
dochaaa napisał(a):

najlepsze jest to ze on nie jest stary... ja wraz z ta znajoma mamy po 21 lat, on ma 20 ... mowie Wam gorszej osoby w moim zyciu jeszcze nie mialam okazji poznac... od samego poczatku byly z nim problemy, wieczie mial o cos pretensje do kazdego emotka (...)

a jakim cudem rodzice zgodzili się na zamieszkanie u nich jakiegoś obcego chłopaka??? emotka Rodzice, w ogóle interesują się Twoja przyjaciółką? A waszą rozmowę z pw, na 100% pokazałbym zainteresowanej.

ktosiu napisał(a):

Wkurza mnie szkoła syna. Syn ma 9 lat i dziś przyniósł ocenę 1 ze sprawdzianu. Dlaczego? Bo w poleceniu było: podkreśl prawidłowe odpowiedzi, a on zakreślił w kółeczko samo a, b, lub c, zamiast linią podkreślić całe zdanie. To, że odpowiedzi były poprawne nie miało znaczenia. Dla mnie to chore, zwłaszcza że to 3 klasa, a nie 3 rok studiów prawniczych gdzie każde: i, lub, albo, ma znaczenie. (...)

gracet napisał(a):

"Bo w poleceniu..." - liczba pojedyncza sugeruje jedno polecenie - nie chciałam Cię urazić (...)

gracet napisał(a):

rzucasz się o jedno zadanie, a jak napisał resztę?
wyglada na to, że nie jest orłem bo sama piszesz, to tylko jedno zadanie i że ocena została obniżona - nie, po prostu nie dostał punktu (JEDNEGO!!!)
za niedoczytanie jednego zadania pani nie dałaby jedynki

czytanie ze zrozumieniem to nie jest pierdoła

Ktosiu, szczerze podziwiam twoje opanowanie, bo po tekście obcej osoby "że dziecko nie jest "orłem" w związku z niezrozumieniem polecenia, a samej prezentującej brak tej umiejętności, mnie by sie podniosło ciśnienie.

Tak, Gracet, czytanie ze zrozumieniem, to nie jest pierdoła emotka dodatkowo dziwi fakt, że mając dziecko w podobnym wieku co syn Ktosiu publicznie je oceniasz, ale Ty przecież nie chciałas Jej urazić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5599430 Napisano: 01.03.2013 18:15:21 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Katrin emotka emotka emotka

No co mi katrinujesz emotka Ja wiem, że Kali ma większe prawa, ale Ona chciała wiosnę mieć tylko dla siebie emotka

no ba i mam dla siebie emotka
Jak mnie wzieła faza na porządki wiosenne, to oznacza,że wiosna już zostaje emotka

Słonko świeci, powietrze, tak przyjemne,że w całym domu od rana okna pootwierane, tylko,żeby jeszcze mały czart zaraził się tym zapałem i ruszył do tego co musi zrobić ...

hehe, niech zostanie, ale i u mnie emotka

Wkurza mnie gilgotanie w gardle, płukanie pomaga na chwile, już mnie klatka boli od pokasływania przez to gilgotanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0