Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5580269 Napisano: 10.02.2013 10:07:33 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

Pa. Ty nie kombinuj, tylko za rok przyjedźcie do nas, Tchórzu emotka

Size, hm.. nie bardzo rozumiem, skąd to określenie, bo nijak to się ma do mojego zachowania czy podejścia w pewnych sprawach. ¬le mnie zrozumiałaś, bądź mylisz pojęcia, ale myślę, że najlepiej jak przeniesiemy się na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5579642 Napisano: 10.02.2013 12:51:44 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

emotka emotka emotka
emotka emotka emotka

Wystarczy, kurde?

no dobraaa emotka mama zawsze mówiła, ze nie można iść spać pogniewanym emotka

Dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5579640 Napisano: 10.02.2013 12:44:00 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

No raczej na luz emotka
Nie obrażać się emotka

za późno, juz jest foch emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5579638 Napisano: 10.02.2013 12:41:45 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

dolly napisał(a):

to się pośmiałam... emotka to jak taka dzika, to żeby się nie okazało, że to busz jaki czy dżungla na mnie czeka emotka a za to chyba, to sie obrazic mam... czy nie emotka

emotka

A cholerka Cię wie co poczujesz emotka
Las jest, piękny,
Jest pięknie emotka
Na wiosnę i lato emotka

Tia, busz... Chyba George emotka
Zobaczymy na wiosnę emotka
Nie bój póki co, dygusie większy niż ja

emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5579636 Napisano: 10.02.2013 12:27:03 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

Kochana, jak uda się spotkanie za 10 lat to będzie super (liczę na wcześniej - do roku emotka , Weźmiemy dziewczyny do nas emotka Znaczy do mnie emotka Las czeka na Ciebie emotka I Ola emotka Mężowie są liczeni plus dzieciaki oczywiście - co majk łóżko turystyczne emotka
Oswój się z myślą, ja jestem chyba bardziej dzika niż Ty emotka Ale miejsca mam na parę nas z dostawką dla dziecka i mężem emotka
Byłoby wesoło, choć bez mebli emotka

to się pośmiałam... emotka to jak taka dzika, to żeby się nie okazało, że to busz jaki czy dżungla na mnie czeka emotka a za to chyba, to sie obrazic mam... czy nie emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5579629 Napisano: 09.02.2013 11:52:08 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

dolly napisał(a):

To właśnie vigantol, nie devikap miał wpadkę

:)

Masz rację, aż sprawdziłam emotka
Pokiełbasiło mi się emotka

Co do reszty emotka Koleżanko moja z forum emotka - przyjedź do nas z Młodym emotka
Olka już się cieszy na myśl emotka

Dolly, pogodę miałam boską, suche ulice emotka

aaa widzisz, to u mnie ślizgawica, na sankach pomykamy, autem hamować muszę nim sie rozpędzę, policzki szczypią, rumieńce wyskakują-- zima pani, zima emotka

No moooożeee, bom strasznie tego lasu ciekawa... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5579596 Napisano: 09.02.2013 10:48:04 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

A'propos Devikapu - oni mieli jakąś wpadkę 2 lata temu chyba z zanieczyszczoną serią i rzeczywiście od tego momentu lekarka przepisywała nam Vigantol.

To właśnie vigantol, nie devikap miał wpadkę

Teraz stosujemy tran Mollers - cytrynowy - moja Mysz określa smak jako kwasiurę ale daje radę emotka
Lekarka nam odradziła ten owocowy - ponoć wiele dzieciaków odrzuca go. Ale nie wiem, nie próbowaliśmy emotka

ja właśnie nie wiedziałam, ze jest owocowy, dlatego dopytuje dziewczyn, ale mój zachwycony cytrynką mniaam robi a mnie na mdłości brało za I razem

Ps. Pochwalę się, jeśli pozwolicie emotka

1. Po szczepionce doustnej broncho, która nas kosztowała 3 miesiące większej/bywało ze i mniejszej wegetacji, Młoda zaliczyła cały tydzień przedszkola emotka I nie wygląda na chorą póki co emotka

emotka emotka emotka emotka

2. Wykonałam dzisiaj 3 jazdy do przedszkola tam i z powrotem naszym nowym nabytkiem i nikt nie zginął emotka Nawet nie było tragicznie emotka

no i superowo, oby tak dalej. Pogodę sobie niezłą wybrałaś na pierwsze jazdy emotka

leoniu napisał(a):

I nie wiem, ale mnie sie wydaje, że szkoła nie tyle ma uczyć (choć powinna), co socjalizować. Bo dziecko ma wiedzieć, że ludzie są tacy i tacy i tacy, i że trzeba z nimi wszystkimi funkcjonować.

Ale może ja skażona jestem, bo pracuję w tym systemie...

Nie, Leoniu, nie jesteś.
Napisałam niezły poemat, ale za bardzo sie uzewnętrzniłam więc skasowałam, więc tylko napisze, że zgadzam sie z Twoim zdaniem
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5579413 Napisano: 09.02.2013 06:50:21 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

Dziś się dowiedziałam, że wczoraj byli w Leclercu; ręce opadają; ani prośby, ani groźby, cały czas to samo, wtf?! emotka

Joan, niech Cie pocieszy to, że najprawdopodobniej nie kupili by tego co akurat byłoby CI potrzebne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5579410 Napisano: 09.02.2013 06:45:48 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

tez mam ale ten taki owocowy dla dzieci ma fajny zapach jak guma owocowa.

ale Mollersa? bo ten dla dzieci w aptece anm dali, ale patrze ze i dla dorosłych to zaczęłam sama zażywać

Agusia147, nie czytaj internetu, o tej szczepionce
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5579061 Napisano: 09.02.2013 10:30:55 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

no generalnie ja daje małemu tran teraz ale chyba jak sie nam skończy czyli za około miesiac nie bedzie miało sensu dawać bo to wiosna sie zacznie a to jest dosyc duza butelka

a jaki podajesz Benasia? Ja mam cytrynowy Mollersa i razem z małym piję, więc szybciej zejdzie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5579051 Napisano: 09.02.2013 10:22:46 w Zakupy na konkursy - usługi
potrzebuje ktoś dzisiaj kawkę Jacobs?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5578920 Napisano: 08.02.2013 09:42:45 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

nie ma kto - jestem ja , młody w szkole - a moja mama się wysypie , szkoda zachodu

Nie chcę naciskać, ale ja kiedyś starszej osobie musiałam dać odebrać telefon z dużą wygraną i poradziła sobie świetnie, co więcej- już machałam rękoma i nogami żeby skończyła tak sie z panią rozgadały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5578916 Napisano: 08.02.2013 09:38:14 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Muszę wszędzie mieć poodkurzane, bo ma sokoli wzrok.

albo głodny dzieciak emotka emotka
oj żarcik taki emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5578896 Napisano: 08.02.2013 09:27:19 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

pola pozostają powiadomienia mailowe i smsowe - nie opuszczaj forum emotka

całkiem forum nie opuszczę , ale przykro mi będzie czytać nie biorąc udziału

Pola, no a nie może ktoś odbierać za Ciebie, jak będzie taka konieczność?
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5578194 Napisano: 08.02.2013 11:16:58 w Konkursowiczki w ciąży
keiti78zg napisał(a):

oczywiscie zeadnych wydrukow z usg, pomiarów jak przy prywatnej wizycie nie dostałam, i zastanawia mnie fakt ba usg prywatnym 1,5tyg temu wyszło ze jest to 6tydzien 1 dzien, a u niego 6 tydzien 5 dzien - doscniedokładne chyba tez pomiary?
co sadzicie?

może być różnica, ja na to w ogóle nie zwracałam uwagi. Co do lekarza, z Twojego opisu wynika, że lekarz był niezbyt przyjemny- albo miał kiepski dzień, albo tak już ma. Zapytałabym o tego bliższego lekarza i sprawdziła go. USG na 100% robiłabym prywatnie, raz, że masz wydruki, zazwyczaj lepszy sprzęt, a i pamiątkę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5578156 Napisano: 08.02.2013 10:56:24 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza PTK- leci człowiek z jednym okiem otwartym, serce wali, mózg próbuje sobie przypomnieć, jak sa poustawiane ściany, co by w jakąś nie trafić, a tu jakaś @#$%^^$# od nich świergocze z jakąs super ofertą- nosz do jasnej, jak zablokować dziadostwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5577220 Napisano: 07.02.2013 12:43:46 w Konkursowiczki w ciąży
Monika1985monik rozumiem, że maleństwo budzi sie na jedzonko? Jezeli tak, to kiedyś dziewczyny pisały, że mozna troszke oszukać podając wodę, a nie mleczko, jednak ja nie próbowałam więc nie powiem jakie efekty

Benasia, ja nie korzystan z tego banku Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5576716 Napisano: 06.02.2013 11:26:47 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Ja idę spać emotka Nie było mnie bo graliśmy, jednym okiem pilnując synka, dla którego szczytem rozrywki jest wdrapywanie się na wszelkiego rodzaju meble.

poczekaj, aż zacznie skakać z ich oparć. I żeby nie było, nie mysl, że na prostą powierzchnię, podłoży sobie puchato-pękate podusie i bedzie cwiczyć równowagę przy lądowaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5576693 Napisano: 06.02.2013 10:49:48 w Konkursowiczki w ciąży
ziemi jak ziemi, Ty trzęsienia brzucha sobie nie wywołuj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5576678 Napisano: 06.02.2013 10:39:18 w Konkursowiczki w ciąży
Ooooohoooooo emotka pewnie nie znalazł świeżych truskawek w zimie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0