Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5546217 Napisano: 09.01.2013 03:45:39 w Konkursowiczki w ciąży
W mailu potwierdzającym zamówienie sprawdź czy masz ten sam model co dotarł Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5546208 Napisano: 09.01.2013 03:42:33 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

nie mam męskiego ramienia + obowiązki, które nie mogą czekać emotka

kochana, masz emotka nawet dwa emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545935 Napisano: 09.01.2013 12:51:57 w Przedszkolaki i przedszkola :)
grusia napisał(a):

dolly napisał(a):

wolę jednak pomacać, niż na allegro kupować emotka

No to najprosciej w H&M , nawet na dziale dziewczecym, byle nogawki proste byly no i bez tych wszelkich ozdobek emotka . Teraz sporo firm produkuje dla chlopcow spodnie slim wiec czlopczyk w czyms obciślejszym niz standardowe spodnie to juz nic dziwnego.

Właśnie z C&A kupiłam chyba raz slimy, ale bezwiednie i podobają mi się i fajnie w nich wygląda. Natomiast z tej samej firmy te normalne są dobre na długość , ale w pupie takie wielkie, że pielucha by się zmieściła. Wkurza mnie to, bo sa już bez regulacji lub jak mają to jak worek na pupie wyglądają. Podjade przy okazji do H&M, ale myślę że córeczka przyjaciółki ma to sobie zmierzę i oblookam emotka
Dzięki za pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545899 Napisano: 09.01.2013 12:32:34 w Przedszkolaki i przedszkola :)
grusia napisał(a):

No ja kupilam w H&M i na All . Wiekszosc jest niby dla dziewczynek ale wystarczy poszukac bez brokatu, rozowego koloru i dziewczecych aplikacji emotka .
Jakbys szukala tych z drugiego linku to sa sprzedawane w 3 pakach na All.
A jaki rozmiar nosi synek ?

104
wolę jednak pomacać, niż na allegro kupować emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545879 Napisano: 09.01.2013 12:18:29 w Przedszkolaki i przedszkola :)
asiasia napisał(a):

Mój syn w przedszkolu chodzi w rajtkach i krótkich cieniutkich spodenkach. Polecam ten sposób bo odpada zabawa ze ściąganiem rajtek i ubieraniem ich na spacery. Przed wyjściem na pole (na dwór):-)sciąga tylko spodenki i wskakuje w te od kombinezonu.

dokładnie tak robię, tylko w zimowe dni emotka

Grusia dzięki, czyli to w H&M najłatwiej dostać? Skład jest bardzo dobry jak dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545841 Napisano: 09.01.2013 11:54:04 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Grusia, a one są bawełniane? nadaje sie to do założenia pod kombinezon na dwór?
Bo chciałabym cos cienszego od rajstop ale pod kombinezon.
Wygladaja nieźle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545812 Napisano: 09.01.2013 11:37:32 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Problem jest własnie w tym, że paniom nie chce się zakładać ( co akurat mnie nie dziwi) i mimo, ze mój by sie sam szarpał z nimi to muszą sprawdzić, czy założył. JAk ja prowadze malego to przebieram, ale mężczyźni zawsze czegos zapomną, więc jak było po -8 i więcej to zakładałam rajstopki i na to krótkie spodenki (normalne letnie)
Quaqua, ja nie znosze takiego widoku, mną telepie, pewnie się panie przez chwilę smiały, ale do czasu jak wszyscy chłopcy zaczęli przychodzić w krótkich spodenkach założonych na rajtki. Zapoczątkowałam nową modę emotka
Effelinka to jest dobry pomysł, tylko te dresy musiałby przylegać bardziej do nóżek.
Grusia, może te legginsy co mówisz- wezme od przyjaciółki jedne i założe swojemu to zobaczę jak się prezentuje emotka Tylko jak będzie wyglądał jak baletnica to nie wstanę ze śmiechu

Od razu zagadka:
Jak się nazywa kobieta (sławna) tańcząca w balecie? - Prima ballerina!
A facet? - Prima baleron!.

emotka emotka emotka emotka

Teraz jest jeszcze ciepło i chętnie założyłabym ocieplane spodnie, ale spadł śnieg, więc to troche komplikuje, dlatego zastanawiam sie co cienkiego az cieplego zalożyc pod kombinezon Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545728 Napisano: 09.01.2013 10:48:18 w Przedszkolaki i przedszkola :)
efelinkaaa napisał(a):

ja pod kombinezon zakładam dresy emotka Potem tylko myk, zdejmuję spodnie i leci do sali emotka

Ma też kalesony, ale rzadko zakładamy emotka

Efelinkaaa, ale wychodzą na dwór i o to mi chodzi, ze sie zgrzeje na powietrzu. A dzisiaj mąż odprowadzał i też zła jestem, że nie zmienił Mu na dresy właśnie.
Myślałam nad kalesonami, ale jak zdejmie portki i poleci w samych kalesonach na sale to chyba bym sie spaliła ze wstydu
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545720 Napisano: 09.01.2013 10:41:28 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Strasznie mnie wkurza ubieranie dziecka do przedszkola. za zimno, za ciepło, śnieg, deszcz wrrrr. Dzisiaj mam -2 stopnie to ubrałabym jak wczoraj- ocieplane jeansy i już, ale jest snieg więc musze dać spodnie od kombinezonu i co pod spód? rajstopy.. ble i mi sie dzieciak najpewniej zgrzeje. Może jakieś bawełniane leginsy kupić? Bo gołe nóżki pod spodem to od samego materiału chłodno, tak mi sie wydaje... Macie jakieś rady? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545715 Napisano: 09.01.2013 10:37:24 w Konkursowiczki w ciąży
Katrin, dobrze, że osłuchowo czysty emotka
Ja to czasami mysle, że najlepiej w lesie mieszkać, najwyżej jakieś zwierzę Cie pożre, ale zdrowa będziesz. I nie musisz ludzi unikać, nikt sie do lasu z własnej woli nie zapuści- chory oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545674 Napisano: 09.01.2013 10:09:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

http://www.brandcomm.pl/contact.html

dziękuję CI dobra kobieto, w tym amoku nie wpadłam aby do organizatora pisać
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545639 Napisano: 09.01.2013 09:32:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

witam.wie ktoś możne kiedy maja być wyniki konkursu lego duplo, zapomniałam sobie zapisać z regulaminu

niestety ja miałam zapisany tylko link do konka a regulaminu już nie ma emotka

Czy chodzi o ten konkurs?

http://www.duplos...wiat/competition-tc/

a czy ktos wie, jak sie z nimi skontaktować, zero info na stronie, zero w regulaminie, maila brak nosz kurde emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545623 Napisano: 09.01.2013 09:12:58 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

dolly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

też mnie taki jeden odprowadzał i teczkę nosił, siedzi teraz obok, emotka

i dalej żurawia zapuszcza Ci przez ramię emotka

Mhm,tylko już zeszytów nie pozycza emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545541 Napisano: 08.01.2013 11:45:17 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka
ahaha Dominika bym obudziła emotka Wybacz nooo emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545537 Napisano: 08.01.2013 11:30:52 w Konkursowiczki w ciąży
Bleeee, aż mnie sie niedobrze zrobiło. Ja generalnie nie umiem wymiotować i jak przy pierwszej miesiączce po porodzie dostałam mdłości to krzyczałam do męża będąc sexownie zgiętą w pół, z głową w klozecie co robić i żeby mnie nie zostawiał emotka porażka normalnie Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545536 Napisano: 08.01.2013 11:20:33 w Przedszkolaki i przedszkola :)
swibek napisał(a):

dolly napisał(a):

swibek napisał(a):

dolly napisał(a):

Swibek, czyli płacicie z dołu?

jak z dołu? emotka

napisałaś, że odliczacie na podstawie karty, na koniec miesiąca- dlatego zapytałam czy płacicie np. za wrzesień do 10 października

aa bo nie zrozumiałam o co Ci chodziło.. tak, płacimy za wrzesień w październiku, teraz do 10 stycznia płacę za grudzień - za pobyt i jedzonko.. dodatkowo na stronie internetowej sprawdzam na bieżąco stan konta w miesiącu (o któej wchodzi i wychodzi z przedszkola) więc mniej więcej podliczę godziny sama..

ja sobie w kalendarzu zapisuje i własnie wyliczam sama. Potem porównuje z tym co mi wystawią.
Wrzesien jakis dziwny byl, ale teraz jest oki caly czas D: Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545532 Napisano: 08.01.2013 11:16:38 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

też mnie taki jeden odprowadzał i teczkę nosił, siedzi teraz obok, emotka

i dalej żurawia zapuszcza Ci przez ramię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545472 Napisano: 08.01.2013 09:34:36 w Konkursowiczki w ciąży
że sa wieczorem, czy tak ogólnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545459 Napisano: 08.01.2013 09:24:39 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

BUUU znowu mdli, wymiotuję ;( Już któryś dzień z kolei tak samo ;( Przy Kamisiu tak nie było.

może będzie dziewczynka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5545358 Napisano: 08.01.2013 08:27:51 w Wkurza mnie...
Aaaa oki, dziękuję Quaqua i Maribog Wyświetl w wątku >>
0 0