Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba się za bardzo podkręcili swoimi gadżetami
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak tak dużo razy mówi Twoja córeczka, to musisz zareagować, bo Ona nie wie, że to brzydko.
I jeszcze powiedziałam, ze tak nie wolno mówić i mama też nie będzie i jak czasmi mi się wymsknie shit po polsku- to On mówi nie móóóów taaaak
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mały uderzył się wczoraj tuż nad skronią, chwilkę popłakał, ale po przyłożeniu zimnego przestał i chwilę się bawił i śmiał, rysował. To było tuż przed snem, więc za jakieś 30min poszedł do łóżka. spał normalnie, poszedł rano do przedszkola i w sali powiedział, że Go trochę boli, ale odwrócił się i poszedł. Tak teraz siedzę i myślę, czy może powinien zostać w domu dzisiaj, a nie szaleć w przedszkolu?... stresuję się trochę, bo to jest delikatne i wrażliwe miejsce na głowie. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdecydowanie nowe. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
by the way
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha no zdarza się. Jak chowaja urazę, to też dostaniesz w prezencie.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrej.
ja tej firmy nie lubię, nie kupuję, więc się nie wypowiem
zdarza się, że i kilka razy dziennie
ja używałam Jelp, nie podraznia, ale miałam wrażenie, że nie dopiera. Ponoć pięknie zapycha rury. Tym razem wybrałabym jednak płyny do prania a nie proszek Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam własnie pojęcia co wybrać, a już czas. najchętniej bym tego priorifix nie zmieniała
Mobi tylko do 25kg a ja potrzebuje do 36kg Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, ze nie jestem pewna czy to nie ten oglądalismy i wlasnie wizualnie mi nie pasował. Tam jest niby dodatkowa ochrona tułowia, ale te ruchome zagłówki do mnie nie przemawiają. Jak zdejmiesz własnie tę nadstawkę, to on sie taki goły robi, ze ja osobiscie mam wrazenie, iz to siedzisko + plecy.
Zobacz na tym 3 foto bez nadstawki
http://cybex-onli...ats/pallas2-fix.html
dodatkowo niby plecy sa ruchome, co jak dla mnie jest niemożliwe, chyba, że własnie w autach, które maja a'la kubełkowe siedziska.
W Priorifix to normalnie cały fotelik jedzie do pozycji półleżącej a tutaj jakoś to dziwnie rozwiązane Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam takie samo zdanie, nie umiem wybrać z tych propozycji- nie lubię grzybów, a w każdym zestawie sa. Postawiłabym na rybę zdecydowanie.
Mamy taki tylko PrioriFix i moge polecić, ale powiem szczerze, że zaskoczyłaś mnie, że teraz Tobi jest droższy- chociaż Ty piszesz o samym Priori bez isofixu, wiec moze rzeczywiscie wtedy jest tańszy... ale fotelik jest dobry
My też jesteśmy przed zakupem kolejnego fotelika i własnie te Cybexy nam polecają. Niemieckie i dopiero wchodzą na nasz rynek, mimo że się sprawdzają ponoć od kilku lat u sąsiadów.
Tylko mnie wizualnie nie odpowiadają
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba, nie jesteś w temacie.
Nie no spoko, po co od razu się kryć, to normalna sprawa, można przecież przy dzieciach
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hm... rzeczywisćie chyba ciutke sa szersze, ale jakbyś się wcisnęła to miałabys swojego rodzaju ubijanie ciałka- kiedys kobiety po ciązy owijały się elastycznymi bandażami to Ty bys miała z fotelikow
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zmieniła, też się nie mogę przyzwyczaić
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bbbbbuuuuaaahahahah- spać czy kochać, bo mylisz pojęcia do tego wszystkiego.
Tato a Ty tylko siedzisz i czekasz kiedy mężowi/mężczyźnie sie zachce i spełniasz Jego zachcianki? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nooo Utropek, jak przeczytalam to włos mi się zjeżył na głowie.
Wydaje mi się, że przewrażliwiona nie jestem, ale nie wzięłabym takiego maluszka, bo po co? To jest tak, proste do przewidzenia, że małemu się nie spodoba, że aż dziwne, że matka nie pomyślała.
Agusia, ale Wy jeździliście na dłużej a nie na kilka godzin, więc bez porównania.
Gdyby mój bąk urodził się przed wakacjami to nieważne ile by miał (no ok. więcej jak 2m-ce
Dziecko było zmęczone, wyziębione lub przegrzane, a tu nie dość, że głodne, to w deszczu na saneczki ech... dla mnie przegięcie
Agusia- fotelik przy drzwiach, ty w środku, tylko jak tam wchodzić
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0