Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5545030 Napisano: 08.01.2013 04:51:35 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

iwonciaa - czyj to profil? emotka żeby unikać

https://www.faceb...s?ref=ts&fref=ts

konkurs był w bazie

https://www.e-kon...ticles-1-105721.html

chyba się za bardzo podkręcili swoimi gadżetami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5544399 Napisano: 08.01.2013 10:14:31 w Konkursowiczki w ciąży
Koper, u mnie jak na razie działa- robię groźną minę i mówię co powiedziałeś, co Ty brzydkiego powiedziałeś? No powtórz Mój milknie i już wie, że to było brzydko, wtedy mówię, że chyba powiedział coś brzydkiego i nie chce tego więcej słyszeć, bo tak mówią łobuzy. Raz był przypadek, że w zabawie powiedział, ja udałam że nie słyszę i nie patrzyłam na Niego, bo On od razu się zorientował, spojrzał na mnie i uciekł do pokoju.
Jak tak dużo razy mówi Twoja córeczka, to musisz zareagować, bo Ona nie wie, że to brzydko.
I jeszcze powiedziałam, ze tak nie wolno mówić i mama też nie będzie i jak czasmi mi się wymsknie shit po polsku- to On mówi nie móóóów taaaak
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5544212 Napisano: 08.01.2013 08:57:17 w Konkursowiczki w ciąży
Rytmika właśnie trwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5544202 Napisano: 08.01.2013 08:50:26 w Konkursowiczki w ciąży
Oczywiście, że powiedziałam wychowawczyni, spojrzała dokładnie w którym miejscu i powiedziała, że trzeba GO tylko poobserwować i tak zrobi. wiem, że właśnie 2 dnia zaczyna w zasadzie boleć, ale jakoś dopiero jak powiedział to się zastanowiłam, że może powinien pobyć w spokoju, a nie w hałasie i jeszcze rytmikę dzisiaj mają. Ech, zła jestem, że nie pomyślałam o tym wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5544174 Napisano: 08.01.2013 08:28:06 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny mam pytanie,
mały uderzył się wczoraj tuż nad skronią, chwilkę popłakał, ale po przyłożeniu zimnego przestał i chwilę się bawił i śmiał, rysował. To było tuż przed snem, więc za jakieś 30min poszedł do łóżka. spał normalnie, poszedł rano do przedszkola i w sali powiedział, że Go trochę boli, ale odwrócił się i poszedł. Tak teraz siedzę i myślę, czy może powinien zostać w domu dzisiaj, a nie szaleć w przedszkolu?... stresuję się trochę, bo to jest delikatne i wrażliwe miejsce na głowie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5543904 Napisano: 07.01.2013 09:29:39 w Konkursowiczki w ciąży
minka77 napisał(a):

dziewczyny a odnośnie fotelików dla dzieci to kupowałyście nowe czy używane? dla dzieci powyżej 15 kg

zdecydowanie nowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5543758 Napisano: 07.01.2013 07:54:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zuzi494 napisał(a):

A co to jest BTW?

by the way
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5543694 Napisano: 07.01.2013 07:07:00 w Konkursowiczki w ciąży
zucchini napisał(a):

No to mnie zaskoczyłyście bo ja przekonana o dobrej jakości zawsze na prezenty dla dzieciaków koleżanek kupowałam ciuszki z 5-10-15. No to im dogodziłam.

haha no zdarza się. Jak chowaja urazę, to też dostaniesz w prezencie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5543676 Napisano: 07.01.2013 06:58:01 w Konkursowiczki w ciąży
zucchini napisał(a):

Dziewczyny, czy ubranka z C&A i z F&F (chyba Tesco) są dobrej jakości?

Dobrej.

Czy może lepiej kupować np. w 5-10-15? Pewnie już ten temat przerabiałyście ale na tym forum się tyle dzieje, że nie nadążam.

ja tej firmy nie lubię, nie kupuję, więc się nie wypowiem

Czy noworodka przebiera się w czyste ciuszki każdego dnia?

zdarza się, że i kilka razy dziennie emotka

Który proszek najlepszy do prania dziecięcego?

ja używałam Jelp, nie podraznia, ale miałam wrażenie, że nie dopiera. Ponoć pięknie zapycha rury. Tym razem wybrałabym jednak płyny do prania a nie proszek Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5543538 Napisano: 07.01.2013 05:18:10 w Konkursowiczki w ciąży
No właśnie coś z nim jest nie tak, moim zdaniem.
nie mam własnie pojęcia co wybrać, a już czas. najchętniej bym tego priorifix nie zmieniała emotka
Mobi tylko do 25kg a ja potrzebuje do 36kg Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5543436 Napisano: 07.01.2013 04:26:25 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

(...)

dolly,
co do Cybexów - my się zastanawialiśmy nad Pallasem
ale pogadałam z ludźmi i zrezygnowałam - dzieciaki marudzą, że przez tą blokadę z przodu nic nie widać i nie da się bawić

mierzyliśmy się i faktycznie tak średnio nam pasowało...

Wiesz, ze nie jestem pewna czy to nie ten oglądalismy i wlasnie wizualnie mi nie pasował. Tam jest niby dodatkowa ochrona tułowia, ale te ruchome zagłówki do mnie nie przemawiają. Jak zdejmiesz własnie tę nadstawkę, to on sie taki goły robi, ze ja osobiscie mam wrazenie, iz to siedzisko + plecy.
Zobacz na tym 3 foto bez nadstawki
http://cybex-onli...ats/pallas2-fix.html
dodatkowo niby plecy sa ruchome, co jak dla mnie jest niemożliwe, chyba, że własnie w autach, które maja a'la kubełkowe siedziska.
W Priorifix to normalnie cały fotelik jedzie do pozycji półleżącej a tutaj jakoś to dziwnie rozwiązane Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5543361 Napisano: 07.01.2013 03:45:44 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

(...) Tak czy inaczej wszystkie jakieś przekombinowane.

Mam takie samo zdanie, nie umiem wybrać z tych propozycji- nie lubię grzybów, a w każdym zestawie sa. Postawiłabym na rybę zdecydowanie.

rachel napisał(a):

(...) Poleciła nam Maci Cosi Priori i własnie ten kupiliśmy. Mam nadzieję że bedziemy zadowoleni. byliśmy w sklepie przymierzać i był super zoabczymy jak sie sprawdzi

Mamy taki tylko PrioriFix i moge polecić, ale powiem szczerze, że zaskoczyłaś mnie, że teraz Tobi jest droższy- chociaż Ty piszesz o samym Priori bez isofixu, wiec moze rzeczywiscie wtedy jest tańszy... ale fotelik jest dobry emotka

quaqua napisał(a):

Ja gorąco polecam CYBEX Pallas http://cybex-onli...ats/pallas2-fix.html Ma 4 * w testach ADAC. Wygodny, dość drogi, ale starczy na długo. Można kupić z isofixem jak ktoś ma, albo bez (taniej).

My też jesteśmy przed zakupem kolejnego fotelika i własnie te Cybexy nam polecają. Niemieckie i dopiero wchodzą na nasz rynek, mimo że się sprawdzają ponoć od kilku lat u sąsiadów.
Tylko mnie wizualnie nie odpowiadają emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5543104 Napisano: 07.01.2013 01:33:51 w Wkurza mnie...
alter napisał(a):

Nie chodzi chyba o to, by żona zaspokajała męża tylko o to, że zwykle matka (a nie ojciec) śpi z dzieckiem. I wówczas także mąż nie ma możliwości, by spełnić zachcianki partnerki w łóżku. A nie każdy lubi się kryć po kątach, w pralni czy w łazience przed własnymi dziećmi, aby zaznać intymności z małżonkiem. My tam wolimy igraszki w łóżku. emotka

Chyba, nie jesteś w temacie.
Nie no spoko, po co od razu się kryć, to normalna sprawa, można przecież przy dzieciach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5543082 Napisano: 07.01.2013 01:25:09 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

Agusia, jak półtora miejsca? Ja mam duzy fotelik- chyba, ale dwa by sie spokojnie zmieściły

Isofix. Dwa foteliki by się zmieściły ale już beze mnie z tyłu emotka

PS. też nie mogę się przyzwyczaić, zwłaszcza jak szukam czegoś na forum emotka

Hm... rzeczywisćie chyba ciutke sa szersze, ale jakbyś się wcisnęła to miałabys swojego rodzaju ubijanie ciałka- kiedys kobiety po ciązy owijały się elastycznymi bandażami to Ty bys miała z fotelikow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5542880 Napisano: 07.01.2013 11:53:23 w Konkursowiczki w ciąży
joan napisał(a):

agusia147 - czy Ty może zmieniłaś avatarka? Bo ktoś już takiego na forum posiada i nie wiem, czy Ty to Ty...

zmieniła, też się nie mogę przyzwyczaić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5542875 Napisano: 07.01.2013 11:50:52 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia, jak półtora miejsca? Ja mam duzy fotelik- chyba, ale dwa by sie spokojnie zmieściły Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5542768 Napisano: 07.01.2013 10:56:46 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

mia napisał(a):

tato999 napisał(a):

złe czy nie ale co mąż na to jak dziecko śpi z mamą a on sam?

gdzie zaspakajanie potrzeb męża?

Tato, Ty tak poważnie, czy jaja se robisz? emotka

Z mężem to można i na stole w pralni, pod prysznicem, etc.
A spać z dzieciakiem emotka

nie robie sobie jaj

według mnie żona powinna spać z mężem a nie z dziećmi

bbbbbuuuuaaahahahah- spać czy kochać, bo mylisz pojęcia do tego wszystkiego.
Tato a Ty tylko siedzisz i czekasz kiedy mężowi/mężczyźnie sie zachce i spełniasz Jego zachcianki? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5542727 Napisano: 07.01.2013 10:38:14 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

utropek ja jestem z tych przewrażliwionych matek i nie zabrałabym takiego bobasa w taką podróż, bo po pierwsze ta pogoda raczej nie sprzyja i nie chciałabym stresować malucha (tyle osób w aucie, pewnie gorąco, niewygodnie w foteliku), ale co innego jak jest wiosna/ lato.

Ale są też matki, co liczą się dla nich tylko ich atrakcje i wygody i ciągną malucha na narty co dla mnie jest poronionym pomysłem. Czy na ten jeden dzień dziecko nie mogło zostać z dziadkami? Świat by się chyba nie zawalił, a dziecko by nie płakało zestresowane.

Nooo Utropek, jak przeczytalam to włos mi się zjeżył na głowie.
Wydaje mi się, że przewrażliwiona nie jestem, ale nie wzięłabym takiego maluszka, bo po co? To jest tak, proste do przewidzenia, że małemu się nie spodoba, że aż dziwne, że matka nie pomyślała.
Agusia, ale Wy jeździliście na dłużej a nie na kilka godzin, więc bez porównania.
Gdyby mój bąk urodził się przed wakacjami to nieważne ile by miał (no ok. więcej jak 2m-ce emotka ), wylądowalibyśmy nad morzem, ale nie na pół dnia.
Dziecko było zmęczone, wyziębione lub przegrzane, a tu nie dość, że głodne, to w deszczu na saneczki ech... dla mnie przegięcie

Agusia- fotelik przy drzwiach, ty w środku, tylko jak tam wchodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5542283 Napisano: 06.01.2013 08:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
przemekm77 napisał(a):

dolly napisał(a):

A jakie były/bedą nagrody w tym konkursie, ze takie prace zostały wysłane?

http://www.tigers...nkurs_rysunkowy.html

dziękuję emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5542271 Napisano: 06.01.2013 08:14:11 w Wkurza mnie...
konwaliowa napisał(a):

wkurza mnie że wątek MDW zamienił się w śmietnik błyszczykowy.. 300 błyszczyków dziennie każdy musi się pochwalić swoją wspaniałą nagrodą. Princessa będzie gorszą zarazą niż biedronka.

bo to są pierwsze wygrane w Nowym Roku emotka
to trzeba wpisać nie ma bata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0