Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nieeeee.... byłam w Realu 2h temu a na zabawki i na TOMKA nie spojrzałam buuuuuuuaaaaaaaaaaa
Malenka89- moim zdaniem odstawić, jeżeli taka reakcja jest po pierwszej tabletce Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz to juz mi się nie chce, pewnie i tak bym nie dostała tego co mnie interesuje... Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps.Zarania, a Ty nie musisz sobie jakiejś przerwy zrobić?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, dokładnie o te mi chodzi
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdążyłam edytować
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:D Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję, Grusia, jednak mnie interesuje, czy je można połączyć z tymi z Elite, bo na chłopski rozum nie powinno byc problemu, ale kto ich tam wie. W sumie to karta płatnicza więc tez powinno sie dać odjąć
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaa widzisz, bo w Bydgoszczy to właśnie odwrotnie jak w stolicy, czyli trzeba rozsiać informację
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo się rozeszło po okolicy, że ich testujesz pod względem siły i zaangażowania na mega zakupach
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet nie strasz
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to cos u CIebie, bo mnie działa normalnie
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie tam nic do tego, kto co robi i ile mu to zajmuje- chcesz iść w trampkach? a idź w trampkach, ja zdjęcia ślubne w sukni i adidasach miałam
A tak serio, to skoro nie chcesz ślubu, to nie bierz, a jak chodzi tylko i wyłącznie o sprawy urzędowe, to bierz i szortach, a co...
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o kurczę racja, ja czytałam wiadomość mailową ze 3 razy, właśnie w poszukiwaniu daty, ale nie znalazłam
No trudno, dodałam fotke tylko dla bonu, ale mam też inną wygraną książkę, więc jakoś rozpaczać nie będę.
Dziękuje Ladyinred za doinformowanie
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd ja to znam