Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odda ugotowany
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli stronka jest we flashu to nie skopiujesz
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obyś sie tylko nie wkurzała, że pozbawiłam Cię, tej słodkiej nieswiadomości przeterminowania jakiegoś kosmetyku
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hittmanka po lewej stronie na górze, wybierasz sobie markę, a w okienko niżej wpisujesz kod nabity na opakowaniu, następnie klikasz calculate i poniżej będzie informacja kiedy kosmetyk został wyprodukowany i ile jeszcze jest ważny
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja raczej szczera jestem jak miła, także nie dziękuj
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mały jaki zaskoczony
bardzo ładnie tu wszyscy wyglądacie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie wiem czy takie nic... widziałaś sie Ziólko w lustrze? bo wiesz, w avatarze niezbyt specjalnie sie prezentujesz
Katrin, ja już od samego czytania się spociłam, także musiałaś się nieźle bać. Wiem, że trzeba powietrzyć min. 20 minut, tazke przy nocnym wietrzeniu jest spoko
Przyjaciółka zbiła taki termometr w szpitalu na oddziale dziecięcym, to tylko okna pootwierali Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Współczuję wiercenia
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby nie zagląda, ale jeżeli daje się wybór, to powinni sie go trzymać. Różnica między białym a czarnym jest kolosalna, nawet dla daltonisty.
Mnie jest po prostu przykro, zwłaszcza, że w protokóle mam odbiór srebrny a na kartonie czarny.
I rzeczywiście czarne są z 2011 a jasne z 2012
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosze, zapewne się przyda
http://checkcosmetic.net/ Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli masz info, że dziecko lubi puzzle, to masz odpowiedź na swoje pytanie
Lepiej podarować takie, które jak nie teraz to ułoży za jakiś czas, niz takie które ułozy raz i stwierdzi, że to dla maluchów
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
identycznie jak mój, stąd ten wpis wyżej
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czas leciał od dnia załadowania, ale po doładowaniu powinnaś mieć automatycznie przedłuzoną ważność o rok.
Jeżeli coś pokręciłam to prosze o poprawkę Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysyłkę rozpoczynają od jutra, czyli najwcześniej od wtorku, będą.... spływać
Ściągnij sobie program JPEGcrops, (poszukaj w google) jest prosty w obsłudze, poradzisz sobie
Wyświetl w wątku >>