Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brawa dla teściowej, stanęła na wysokości zadania
Cieszę się, że z siostrą dużo lepiej
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do poniedziałku
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pocieszam, że to Twojej roboty
mnie zaś kazali za taki kopiec kreta, który nijak nie przypominał piłki zapłacić prawie 90zł
Wielkością był nawet mniejszy od takiego kopca
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chyba od końca, chyba że do CIebie jeszcze nie doczłapali? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a bo to tak zawsze jest, jak się na cos liczy...
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdzie , co , jak?
Podpucha
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do napędzania sprzedaży to na tym polega handel, byle nie po trupach
Ps. Z nestle dostałaś maila? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzisz, Ty nawet nie pomyślałaś o tym, by tak zrobić mimo takiej możliwości, ja i kilka osób też. Jednak jak widać są osoby, które od razu to podpasowały pod swoja osobę i to mnie mierzi.
Właśnie dlatego w Polsce takich akcji jest niewiele...
Jeżeli kupujesz towar i w domu okazuje się, ze jest coś nie tak, za mały, kiepski materiał, źle leży to jasne, zwracasz- to są zakupy bez ryzyka. Tylko jak robisz to umyślnie, to już nie jest to samo Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie o ten mi chodziło.
Widziałam właśnie, dlatego zaczęłam szukac bo na mailu pusto
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo własnie szukam wyników? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedys znajoma lekarka mi opowiadała, że spotkala znajoma i Ona mówi, tak źle sie czuję, chyba cos mnie bierze, bo katar, osłabiona jakas jestem i Ta mowi, moze w ciazy jesteś, a tamta nie nie. Za jakis czas sie okazało ze jednak w ciązy. Po jakims czasie , ze 2 lata znow sie spotykaja i ta sama sytuacja i lekarka znow mowi, a moze w cizy jestes, tamta znow w smiech i ze nie. Okazalo sie ze znow w ciazy była.
Trzymaj sie cieplutko i lecz. Teraz to przynajmniej nie czujesz buntownika w brzuchu, bo ja jak cytrynke pilam a juz wiekszy byl to czułam Jego niezadowolenia pod żebrami
Zdrówka Kalisto
a mnie tez coś glucik zaczyna lecieć, bo przeleciałam sie do sklepu w lekkim płaszczyku, sadząc ze jest cieplo- a to sie okazalo ze dziecko przestawilo mi temp z zew na wew a na zewnątrz 4 stopnie