Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5374751 Napisano: 24.09.2012 04:21:19 w Oddam za darmo
dolly napisał(a):

Wiem, że już późno, ale może jeszcze ktoś by zdążył i by pojechał do Złotych Tarasów na SAVAGES dzisiaj na 19-tą. Praca, pokrzyżowała plany.

nieaktualne
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5374682 Napisano: 24.09.2012 03:45:14 w Oddam za darmo
Wiem, że już późno, ale może jeszcze ktoś by zdążył i by pojechał do Złotych Tarasów na SAVAGES dzisiaj na 19-tą. Praca, pokrzyżowała plany. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5374333 Napisano: 24.09.2012 12:26:13 w Rossmann

dolly

#5374327 Napisano: 24.09.2012 12:23:16 w Rossmann
mia napisał(a):

Przynajmniej wątek się ożywił! emotka

ja jestem wystarczająco ożywionaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5374321 Napisano: 24.09.2012 12:19:30 w Rossmann
bc14 napisał(a):

mia a ja myślałam,ze wątke ruszył bo są jakies wyniki emotka

też co chwila zaglądam, ale tylko popelinę siejąemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5374156 Napisano: 24.09.2012 10:29:54 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

źle się wyraziłaś emotka są w regulaminie ciastka i lubisie, a ja kupiłam biszkopty
emotka

o matko, też mialam chwilę grozy. Kupiłam pepitki lubisie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5374091 Napisano: 24.09.2012 10:07:12 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

Wreszcie się na coś przydam społeczeństwu -> zostanę przyszywaną ciocią emotka

Będzie można straszyć dziecko słowami Jak nie będziesz grzeczny, to Cię ciocia joan zabierze! emotka

no chyba, że bobas pokocha ciocię, wtedy ciocię będą straszyć, że dadzą JEj dziecko emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5374088 Napisano: 24.09.2012 10:06:07 w Konkurs na forum2?
nie mogła znaleźć starteru, z którego jeszcze nie słała Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5373191 Napisano: 23.09.2012 03:00:43 w Konkurs na forum2?
aaaaaaaaaaaa to chcial dobrze i dał panu zbierającemu na pifko wózek, z paragonikiem i 5złotówka w srodku Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5373188 Napisano: 23.09.2012 02:59:41 w Konkurs na forum2?
kurcze, nie pamiętam, więc pójde za tropem Awi i napiszę, że podszedł do ochroniarza i powiedział , ze babcia tym razem jest bez wózka i nie musi sprawdzać zawartości Jej torebki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5373176 Napisano: 23.09.2012 02:53:32 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

dolly, ja wiem, że mam teorie, które się w praktyce nie sprawdzają emotka podobno moje teorie ze stosowaniem wielorazówek, z noszeniem w chuście/nosidle ergo, z wysadzaniem półroczniaka na nocnik itp są tylko teoriami i w praktyce się nie sprawdzają

Nie stosowałam, więc się nie wypowiem-
do pieluch, bo jestem za leniwa,
do nosideł, bo jakby mi nawet zapłacili to i tak bym nie nosiła (nie moge patrzec jak mamusie lecą z siatami w obu rękach a dziecku główka wisi przyciskając ucho, albo powyginane w pałąk, ledwo dychające)
do wysadzania, bo moje dziecko miałoby w nosie siedzenie na czyms takim jak nocnik w wieku 6m-cy
Także, na te tematy sie nie wypowiadam

mam nadzieje, że wożenie dziecka tyłem i rozbieranie go na czas jazdy też będzie taką teorią - bo powyższe stosujemy z powodzeniem emotka

skoro tak sobie wydumałaś, to mam nadzieję, że Wam sie uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5373140 Napisano: 23.09.2012 02:28:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

kotmarian napisał(a):

emotka nowa loteria FORDA, by wziąć udzial w losowaniu 50 000 pln trzeba.... kupić auto ford. buhehehehehehehehe

może ktoś ma paragon do sprzedania emotka

Ja mam fakturę VAT... Może być ??? emotka
Nie chce mi się czytać regulaminu... emotka

sprzedasz za pół ceny emotka emotka

Jak dla Ciebie to za ćwierć... O3wiście kserokopię...
emotka

Mariolka Ty nie sprzedawaj tylko dawaj jako nagroda w naszym wątku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5373133 Napisano: 23.09.2012 02:23:04 w Konkurs na forum2?
hm..... to może chciał koledze odstawić wózek i tamten się popłakał bo chciał sam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5373120 Napisano: 23.09.2012 02:12:38 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

dolly przerabiałam, ale jak on był malutki i fotelik-nosidełko, więc większego problemu nie było - ale jak będzie tej zimy to się okaże

co do nóg - w Radianie miejsca nie ma, siedzi się po turecku, w Mobim jest dużo miejsca - kupuje się ochraniacz na misiaa i tyle
w innych fotelikach nie wiem bo nie oglądaliśmy zbyt wiele

Przy maluchu to można kocem nakryc i w aucie odkryć, przy większym to już tylko teoria, stad moje pytanie. Masz dobre teorie Dianek, jednak często się one w praktyce nie sprawdzają...

co do siedzienia, to własnie... ja lubię jeździć po turecku w dłuzszej trasie, ale musze mieć możliwość również wyprostowania nóg, więc tym bardziej dziecko. Jeżeli dziecku maja nozki wisiec, to musza byc krótkie przy długich niestety będzie się męczyć, albo zarzuci je sobie na głowę emotka Też sie swego czasu naczytałam o wożeniu tyłem, jednak w praktyce juz nie jest tak kolorowo, więc kupilam do jazdy przodem. Sama równiez nie znosze jeździć tyłem i moje dziecko też, no ale są z pewnością dzieci, którym to przeszkadzać nie będzie.
Ja nikomu swoich racji nie narzucam i nie mam zamiaru, także napisałam swoje zdanie i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5373111 Napisano: 23.09.2012 01:58:55 w Konkurs na forum2?
to może wywinął orła przy panu policjancie, znaczy twierdzil, ze babcia dzisiaj piwka nie piła i bedzie umiała zrobić takiego orla jak On emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5372972 Napisano: 23.09.2012 11:18:47 w Konkursowiczki w ciąży
Woziłam dziecko w pierwszym foteliku tyłem, przy drugim foteliku jeździ już przodem. Przykłady Kalisto, nie są głupie bo uważam identycznie, dodatkowo zastanawia mnie, gdzie dziecko ma nóżki, jak jest duże- tłucze nogami w siedzienie? BO mój jakby miał jechac tyłem to by rozniósł wszystko, o oparciu nie wspominając.
Kurtkę można zdejmować, przy dłuższej jeździe a nie takiej na 10minut bo mija się to z celem- i dziecko się będzie wkurzać i rodzić napoci.

Dianek czy Ty już przerabiałaś zimowe ubieranie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5372940 Napisano: 23.09.2012 10:30:58 w Konkurs na forum2?
oddał komuś Twoje konkursowe paragony emotka

albo chciał pomóc pani i odprowadzić Jej wózek, w związku z czym zostal posądzony o przywłaszczenie sobie 1zł czy 2zł , które mieszkało w wózku Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5372189 Napisano: 22.09.2012 10:58:23 w Konkursowiczki w ciąży
Tak jak już dziewczyny pisały wyżej- Pureline świetna- wystarczy malutka tubeczka bo jest wydajna; dostęp powietrza do brodawek. Jak nie jesteś obrzydliwa to możesz co któres karmienie, nie myć piersi po karmieniu- slina i mleczko przyśpiesza regenerację, a jak jestes to po umyciu wyciśnij palcami kropelke mleka i rozprowadzić po sutku.
Próbowałam też osłonek, ale moj nie bardzo był zadowolony. Na dziabnięcie do krwi tez polecam Pureline emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5371767 Napisano: 21.09.2012 06:58:52 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wczoraj w dzienniczku pod danymi widzę dopisek
urodzona ?
uśmiałam się pod nosem i postanowiłam dopisać
tak
więc pani dziś :
ale MIEJSCE !
dopisałam szpital

zwyczajnie nie napiszę wszystkich danych moich i mojego dziecka w szkolnym dzienniczku , który młoda nosi w plecaku , bo diabli wiedzą czy go nie zgubi

Pola731
wymiatasz emotka
uważam dokładnie jak Ty, wystarczająco danych mają w kilku miejscach... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5371206 Napisano: 21.09.2012 11:49:34 w Rossmann
vilemo napisał(a):

joan napisał(a):

vilemo napisał(a):

joan napisał(a):

copacabana napisał(a):

a co w Gatcie do wygrania było oprócz (domyślam się) rajstop?

Tylko rajstopy, ale wiesz, zawsze można sobie na głowę założyć i bank obrabować, a wtedy milijony w kieszeni emotka

to w takim wypadku - może ktoś odpali chociaż 1 parę, to sobie już milion zdobędę emotka emotka

Spoko, przecież jesteśmy jedną wielka mafią emotka A 80 par rajstop oznacza możliwość zwerbowania sporej ilości ludzi na akcję pod kryptonimem Rajstopersi atakują emotka
PS: Jakie chcesz? Gładkie? Ze wzorkiem? Błyszczące? Kabaretki? Ile DEN? emotka

nie no, kabaretki odpadają, bo zidentyfikują moje rysy twarzy, coś bardziej kryjącego poproszę emotka

ja błyszczące, w końcu nie ważne co się robi, olśniewać urodą trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0