Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozwala mnie ta ilośc, ale trzeba grać
jaka póżniej radocha jak sie trafi
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuj porozmawiać, bo rzeczywiście bez sensu, żebyś musiała skracać urlop Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam i ja
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale się naszukałam ... ufff.... wklejam... Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak oblewacie? bez mła ?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
boli albo i nie. Zmęczone, gorączkujące dziecko nie ma ochoty na picie czy jedzenie, tak jak i dorosły.
Albo naucz się czytać ze zrozumieniem, albo nie wyrywaj zdań z kontekstu.
pytanie było retoryczne
Polecam stronkę http://dziecko24.pl/
jakoś nie widzę nic o gardle
no to tylko się cieszyć, że Ty taka mądra nie starasz się być, zalecając innej mamie antybiotyk, bez widzenia dziecka
Tylko jak się ma do tych Twoich wypowiedzi, Twoja stopka
Ja napisałam juz wszystko co miałam do powiedzenia w tym temacie, więc uznaję temat za zakończony.
Nigdy, żadnej matce nie zasugerowałabym z premedytacja czegoś, co mogłoby zaszkodzić Jej dziecku.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpisuję sie pod tym, obiema rączkami
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po pierwsze: Benasia zadała pytanie, więc otrzymała odpowiedzi, nikt nie narzucał, ani nie dawał do zrozumienia, że źle robi.
Po drugie:
gdzie jest informacja, że w związku z bólem nie jadło i że gardło zainfekowane
Po trzecie: kto napisał nie podawaj
Po czwarte: skąd pewność, że któraś z nas nie ma skończonej pediatrii?
skomentuje to tak
I właśnie dlatego, zarówno ja, jak i kilka innych dziewczyn proponowałyśmy innego lekarza
Beata, ale nigdze nie ma informacji, że gardło jest zainfekowane, tylko, że jest lekko zaróżowione, a to jest mega różnica
I pytanie- czy Ty też uważasz, że Wasz lekarz jest niekompetentny?
I tym zdaniem mnie Grusia zaskoczyłaś. Nie będę tłumaczyć działa antybiotyku, bo myślę, że o tym wiesz, a gdyby nie, to masz kogo zapytać
zdaje się, że pisałaś o oskrzelach, nie o gardle
I o tym chciałam napisać, ale już nie muszę
Napisałam swoje zdanie, o które zostałam zapytana jak i inne dziewczyny.
Nie pisałam później czy dobrze, czy źle Benasia zrobiła.
Nie komentowałam, bo nie moje dziecko i nie znam reakcji.
Nawet lekarz może postawić złą diagnozę, bo u dzieci to niestety trudne.
Natomiast Ty Emanuela, stanowczo wypowiedziałaś swoje zdanie i dodatkowo atakujesz te z nas, które mają je odmienne. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem, jeżeli lekarz nie bardzo się zna to się Go zmienia na innego, tylko jeden w okolicy? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam lubię Twoje pw
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia, dlaczego nie pójdziesz dzisiaj do swojego pediatry?
Grusia ja też mam mieszane uczucia co do tranu, sama jadłam jak byłam mała, ale do dziś pamiętam ten smak bleee. Co do tych pestek to się nie wypowiem, bo nie wiem nic na ten temat.
Daj znać, co postanowisz w tej kwestii. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast na początku gorączka zawsze jest wysoka, potem powoli spada. Size, sorry, ale z Twojego opisu wynika, że lekarka nie miała pojęcia co mówi, a dała antybiotyk, który Wy podaliście, bez specjalnego przekonania. Moim zdaniem taka podobna sytuacja jest u Benasi, dlatego gdyby temperatura nie ustapiła poszłabym do swojego pediatry, ale antybiotyku nie podała.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Noo nie dziwię się, w końcu to swędząca sprawa
Ramiączko dobra rzecz, bo cienkie i w miarę miękkie
Jak się przebiły to najgorsze już za Wami, możesz swoim palcem mu delikatnie masować, tylko uważaj bo te małe igiełki nieźle kasają