Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja go nie widziałam w bazie
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak, gratki
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś mi się zdaję, że własnie na pierwszej będą targać, na drugą pewnie już nie przyjdzie, ale chyba nic ciężkiego w konkursach się nie szykuje, także, można zaryzykować
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też obstawiam 3000m
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czepiając się??
to coś kiepsko czytasz, jak nie widzisz, znaku zapytania.
To już teraz strach się odezwać, żeby ktoś źle nie zinterpretował postu?
Malenka89, to jasne, przy znieczuleniu, ale tu nie było to określone stąd moje pytanie. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwsze zdanie pisałam z ironią, co potwierdza puszczone oczko
Natomiast na drugie pytanie chciałam uzyskać odpowiedź, bo jakoś sobie tego nie wyobrażam.
Nie dopatruj się sarkazmu, tam gdzie go nie ma... Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma to jak skromność
nie bardzo rozumiem, jak chory ząb można oczyścić bezboleśnie? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba bym obstawiła proktologa...
a co do stomatologów, to chyba efekt końcowy daje, to poczucie radości
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety bo mnie zmylili i olałam ten konkurs mysląc właśnie że to netbook jest Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mia, Ty sie nie stresuj, bo to przechodzi na mnie
Wysłałam jedno, drugie szlifuje, ale coś ciężko idzie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cb656 ja w odróżnieniu do Ciebie, podchodzę do tego emocjonalnie, stąd mój wpis najpierw we wkurza mnie z prośbą o chwilę zastanowienia (przed wklejeniem linku), a następnie tutaj z propozycją utworzenia dodatkowego wątku.
Są ludzie, na których to wrażenia nie robi, są tacy których to boli. Tak jak napisałeś to kwestia indywidualnej wrażliwości.
Jasne mogę nie wchodzić na topik wkurza mnie mogę omijać takie linki (co czynię) ale dlaczego wciąż mam się pilnować by takowego nie otworzyć?
I również uważam, że niektóre topy nie sa potrzebne, że niektóre dowcipy sa niskiego lotu, czasem się uśmiechnę, czasem zniesmaczę i tyle. Niestety przy tych linkach, nie skrzywię się i zapomnę w momencie zamknięcia stronki...
Nie ciągnijmy już tej dyskusji
pozdrawiam
Dolly
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. napisałam, ale wątpię, żeby coś się zmieniło, a niestety śmiem twierdzić, że ludzie nie wklejają tam tego, że ich to wkurzyło, tylko dlatego, że nie ma odpowiedniego do tego topu, stąd moja propozycja Wyświetl w wątku >>