Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet nie strasz
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiscie i tak dziękuję
To do topu oddam za darmo daj
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuję
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie no, bez przesady, co ma go w domu na sznurku trzymać? koty to wedrowcy i siedzieć w domu nie mogą Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia- trzymasz długą skórke w reku i sam koniec wkładasz bączkowi do buziaka. Po chwili zmień koniec, albo oderwij tę już mięciutką. Ja wolałam dawać skórkę, która działała u nas rewelacyjnie, niz smarować tymi żelami, który był zjadany od razu.
Ps. podać numer konta bankowego, czy wpłata osobista za poradę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym szukała czegoś, a teraz tylko zacisnąć zęby.... od razu mówię, ja bym nie potrafiła Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli ma takie klatki to obstawiam pierwsze, ale musiałby zostać poddany badaniom, aby miec pewność.
kilka osób już sie wypowiedziłao, co najlepiej zrobic i zgadzam się, że nie wolno tego zostawić ot tak. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no proszę, a ja takie rewelacje za uśmiech sprzedaję
pieniste kupki???? możesz jaśniej? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to w końcu jest obłąkana/psychicznie chora, czy nie jest?
Dobrze sytuowany,a boi się kontaktu w ludźmi? Jakbyś o dwóch zupełnie różnych osobach pisała...
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Errorr to pewnei na łatwiznę nie poszedłeś, nie wiedzieli o co kamman i łatwiej im było nie zaakceptować
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I czyje to kapcie? Oby nie elektryka
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też, że wdziałam post Errorra, a teraz nie widzę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A akcja z ubezpieczeniem masakra, rozumiem, jak sie idzie na umówiona wizytę, ale nie po.... ratunek
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dżem morelowy i kisiel- za dużo tego nie ma niestety...
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kazda z dziewczyn wyraziła swoje emocje i tyle, a gdzie tu kłótnia?
Mnie sie od razu po poscie Grusi przypomniało, jak mama do mnie zawsze z ironią mówiła- po co Ty chodzisz na te studia, jak tam sami nienormalni wykładają
Oczywiście, to ja przychodziłam i mówiłam, a ten i tamten to nienormalny jakis, no debil normalnie Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdrówka, szczęścia, miłości, (nie wiem czy powinnam, ale co tam) dużooooo sexu i wieeeelkich wygranych
Wyświetl w wątku >>