Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no szału można dostać. Ostatnio zdążyłam dziecko na ręce wziąć, jak pies juz leciał do Niego- co prawda chyba chciał się przywitac, ale skąd mam to wiedziec. Facet podbiegl przerażony i mówi przepraszam, on nigdy sie tak nie zachowywał
no masakra
te odstraszacze ultradźwiękowe są ponoc dobre i rzeczywiscie odstraszaja psy Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz przemywać przegotowaną wodą, ale nie wyciskaj- u bobasów nie wolno wyciskać- samo powinno zniknąć, zwłaszcza jak sa mało widoczne.
Dianek, a bolą Go sutki? Bo jak nie, to ja też bym nie ruszała
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia to zakrapiaj ale nie wyciągaj jak nie ma Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do noska to bym nie odciągała- możesz po kąpieli wpuścić po kropelce soli fizjologicznej i położyć GO na brzuszku- nawilży nosek i wypłynie co niepotrzebne. Tylko nie zakraplaj tuz przed mleczkiem
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeciez mailowo piszesz,a nie w komentarzu.
raczej pierwszy Ci negatywa nie wystawi, a śmiem podejrzewać, ze jedyna z zażaleniem nie będziesz
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Beasia, no trochę może byc, ale wywietrz porządnie pokój i wtedy włącz nawilżacz- przed snem małego.
Jeżeli uważasz, że jest zbyt wilgotno, to wietrz więcej.
Może rzeczywiście u CIebie jakoś bardzo wilgotnoe jest, to zeby grzyb Wam nie wyszedł (ale to ogólnie, nie że od nawilzacza), ale nie wydaje mi się, żeby wtedy mały miał takie suche babolki
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasiu, zrobisz jak uważacz, ale za chiny bym teraz nie użyła osuszacza, a własnie nawilżacza.
Włącz podgrzewacz w pokoju gdzie malutki śpi, niech sobie ta woda troszke wyparuje Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak robiłam, jednak to jest za mało, jezeli już to jakiś gruby ręcznik, i to też, zeby nie był prany z płynem do płukania, bo może byc drażniący dla dzidziusia.
W niektórych sklepach sa tanie nawilzacze , nie jakies firmowe, warto zakupić i sprawdzić-- troche kaski pójdzie, ale bedzie spokoj ze sie spróbowało zanim jakies leki sie zapoda.
A masz może podgrzewacz do butelek? to chociaz na 20minut włacz wode w tym podgrzewaczu ona troche wyparuje
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przegapisz początku porodu- nie obawiaj się i nie bierz tak do siebie słów lekarza, bo im dłuzej będziesz jeszcze chodzić brzuchata, tym bardziej będziesz zestresowana oczekiwaniem.
Słuchajcie, jezeli macie nawilzacz powietrza, ale nie szmatki na kaloryfer tylko ultradźwiękowy czy parowy to spróbujcie najpierw z tym. Jak nie zauwazycie poprawy nawet po jednym razie to wtedy mozna sie wybrac do lekarza.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ee tam, mnie to już nie wkurza, przyzwyczaiłam się, do tej adrenalinki... a może uzależniłam
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, jeszcze sie na jedno załapałam u Katrin i u Benasi- słodyczy małe, jakkie fajne te szkraby
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za kilka dni wszyscy mają mieć
ale nie jestem w temacie , może rzeczywiście bedzie jakas wtyczka do blokowania
Dzięki Samantha22 Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
było 37 głosików, ale widze ze moderacja jest
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wzajemnie Vilemo, wzajemnie
a nie dziękuję, żeby nie zapeszyć
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, Vilemo to ja odwrotnie, mam nadzieję , że doszły ich słuchy, że ja dzisiaj mam 18-stke i cos dla mnie przyszykowali
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jeżeli nie ma wrażliwej buzi, to ja bym chwilkę nie smarowała, bo wiatr nie jest juz taki silny, a słonce jeszcze tak mocno nie operuje a ten krem na słonce też jest ciężki i dla mnie jakiś taki suchy
Ewentualnie cieniutką warstwą tego na wiatr, tak tylko rozprowadź na swoich palcach i dotykaj do buziaka małego. Moim zdaniem wystarczy. Wyświetl w wątku >>