Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to moze uda sie jakos podzielic koszty, znaczy ze rodzice chociaż część Wam zwrócą, bo jak maja nadal komus wynajmować, to musieliby przecież wykonczyc.. no ale nie wnikam, nie znam relacji, ale moze wpadna na taka myśl
to trzymam kciuki, zeby dobrze się ułozyło
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sytuacja nieciekawa z pracą, ale jeżeli nic Was tutaj nie trzyma, to ja bym raczej spróbowała tak jak dziewczyny napisały, najpierw niech mąż pojedzie i zobaczy czy Mu praca odpowiada i wtedy Ty dojedziesz z bąblem.... no to jest chyba najlepsze wyjście, jak piszesz, że dobrze płatna praca Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękować
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciiiii Wsciekły ciiii, bo nas popędzą, że wątek zaśmiecamy
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpisuję się obiema łapkami
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maluszki mają przez jakiś czas takie charczenie, ale to normalne. Taka mała świnka.
Jeżeli odciągasz a masz suche babolki to odpuść, zwlaszcza, że jak jest to w pozycji leżącej tylko Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że 4-5 GB by wystarczyło w zupełności, natomiast przy 2gb hmmmm... przeciętny.... trudno powiedzieć, może ktoś kto tyle ma się wypowie...
Goralecka, rzeczywiście niewiele tam informacji, myślę, że główna to taka, że cena po rabacie jest normalna
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
692-349-xxx
moze ktos cos wie? pilne Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne,
już wiem o co kamman
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam tylko na swoim profilu jakieś do danego sklepu, ale nie takie, że zerują wartość
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia147 mleczko Twoje a modyfikowane, to jednak różnica i 200ml Twojego nijak sie ma do 200ml modyfikowanego. W Twoim mleku po gęstym, pożywnym zaczyna płynąć już bardziej wodniste- czyli to tak, jakby na początku dziecko jadło a potem sobie popijało- a wszystko z jednego cyca
Ale to pewnie wiesz.
Ja w żadnym razie nie neguję, ze za duzo dajesz, bo nie znam Twojego synka, tylko mówię obiektywnie, że to dużo.
Znam dziewczynkę, która też tak dużo dostawała i teraz jest prawie identyczna jak mój synek, a jest ciut starszy, no i do małych też nie należy. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wylewałam to co zostało nie wypite, bo namnażaja się tam bakterie i mimo informacji, że niby mozna do max. godziny podać ja wolałam nie ryzykować bólem brzuszka małego.
Wolałam dorobić gdyby było za mało.
Co do 200ml to moim zdaniem to bardzo dużo, ale może dziecko tyle potrzebuje... mama widzi, czy nie przekarmia
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja uzywam Vizir, ale nie próbowałam tamtych jeszcze
Beniaminowa mnie właśnie Jelp nie dopiera plam, także chyba nie jest dobry aaaaaa i ostatnio koleżanka mi mówiła, że po praniu w Jelpie rury musiała przeczyszczac, bo ponoc nie dokładnie sie rozpuszcza i skawala- tego nie zauważyłam w takim stopniu u siebie, ale może cos w tym jest Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie sprawdzałam tego usuwania wiadomości, ale jak jest to super, bo własnie o tym wyżej pisałam
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954