Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro zaczęli dzwonic to czemu juz lamentujesz?
Raia2012 przewiń sobie trochę do góry, czy poprzednią strone, pisane było z którego
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze pamiętam, że o auto grają tylko wybrani tygodniowi?
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napiszę tak
Co do
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam co robisz?
Ty nie lataj teraz ze szmatą, tylko odpoczywaj, bo to nie jest tak, że już wszystko możesz, bo się świetnie czujesz. Ja Cię straszyć nie będę, ale odpuść to ogarnianie Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz co, jak sie szyjka bardzo nie skróciła, to nie powinno byc problemów, ale poleżeć przez kilka dni proponuje, skoro powiedziała, zebys się oszczędzała no i... pozytywne myslenie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zabrałam małego jak miał 3m-ce- zabawa super, wiadomo, na początku było dla Niego za długo, to się trochę złościł i zaczynał wrzeszczeć, ale za chwilke coś tam sie zaczynało robic i się cieszył, albo zastanawiał o co kamman, mina bezcenna
Z tego co pamiętam zajęcia trwały ok 30minut, mały wytrzymywał ok. 20-25minut
Wszystko zależy od instruktora, jak się trafi na kogos, kto sie opiera tylko na teorii to kicha bo własnie będzie tak jak opisuje Monika1985monik, i wtedy szkoda dzieciaczków i kasy.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Anava, no to możemy sobie podać dłonie, też wspominam pozytywnie.
Rachel Ty sie nic nie stresuj i nie zastanawiaj, ja te fragmenty gdzie ktoś pisął o porodzie omijjałam
Agusia147 to sie pewnie zdziwisz, jak za kilka dni nie bedzie już potrafił
Dziewczyny, własnie chciałam zwrócic Wam na to uwagę, bo czasami niestety dzieje sie tak, że chęć pochwalenia się przeradza się w przechwalanie i to spowoduje, ż eprzestaniecie tutaj zaglądać
Nie kieruję tych słów do nikogo konkretnie tylko ogólnie. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm...może coś w tym jest Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez na indyku robiłam, a potem to mięsko gotowane z żurawinką wcinałam- wtedy to rarytas był
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z regulaminu w moim mieście
II Zasady postępowania rekrutacyjnego.
1. Procesowi rekrutacji podlegają dzieci zamieszkałe na terenie miasta xxx
zgłaszane do przedszkola na co najmniej 8 godzin dziennie.
Takze nawet gdybym chciała krócej, to będę musiała płacić Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Beniaminowa, mnie położna kazała po każdym karmieniu ściągać palcami to co jeszcze zostało, żeby zupełnie opróżnić piersi.
Kapusta jest dobra, ale przy temperaturze prysznicu bym nie polecała, ewentualnie ciepły okład, ale najlepiej jakbyś się ułozyła z podpartymi plecami i delikatnie masowała piersi (jeżeli mąż jest w domu, to GO zaangażuj- wtedy jest większe rozluźnienie mięśni)
Agusia, zanim będziesz kolejny raz na porodówce to o tym wszystkim zapomnisz
Przesiewowe badania wzroku i słuchu, są zazwyczaj robione w szpitalu, jeżeli ich nie ma to może wtedy daja skierowanie na badanie. generalnie jak dziecko ma objawy zeza to się idzie ok.6 miesiaca do okulisty- wczesniej jak sa zalecenia Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane