Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5083427 Napisano: 19.03.2012 01:15:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

dolly

#5083410 Napisano: 19.03.2012 01:14:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
powiedzcie jakie dane sie podaje? chodzi mi czy oprócz adresu, imienia i nazwiska coś jeszczE? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5083403 Napisano: 19.03.2012 01:12:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bloblebla2 napisał(a):

kotmarian napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kotmarian napisał(a):

buu a ja mialam zgloszenia z 8 marca , 12 i 13, reszta 14 emotka
czyli chyba cenzural blady emotka gratki dla zwycięzców emotka

do mnie dzwonili przed chwilką, więc jeszcze mogą do ciebie zadzwonić

siedzę jak na szpilkach emotka

Nie spinaj się tak to nie ma sensu..:D

skoro zaczęli dzwonic to czemu juz lamentujesz?

Raia2012
przewiń sobie trochę do góry, czy poprzednią strone, pisane było z którego
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5083344 Napisano: 19.03.2012 12:57:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie, to jest pierwszy dzień nowego etapu, czyli dobrze dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5083101 Napisano: 19.03.2012 11:22:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

dolly napisał(a):

dobrze pamiętam, że o auto grają tylko wygrani tygodniowi?

tak, ci co wygraja laptopa mają szanse na autko... emotka

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5083058 Napisano: 19.03.2012 11:08:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

iva napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

dzwonili dziś już do kogoś z Palette?

nikt się nie chwalił emotka

dobrze pamiętam, że o auto grają tylko wygrani tygodniowi?

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5083041 Napisano: 19.03.2012 11:01:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

iva napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

a jeśli wysłałam wczoraj zgłoszenie,to wyniki będą w następnym tygodniu,tak emotka

tak
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5083039 Napisano: 19.03.2012 11:01:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

dobrze pamiętam, że o auto grają tylko wybrani tygodniowi?
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5078704 Napisano: 16.03.2012 02:40:33 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

wszystko mnie wkurza wszystko mnie boli dzieci chore cała trójka , a mąż się pyta co bedzie na obiad , musiałam sie komus pożalic niech mnie ktoś dobije emotka

napiszę tak emotka emotka emotka emotka a teraz tak: podejdź do swojeggo ukochanego męża od tyłu, podnieś jedną nogę do góry i sprzedaj mu mega kopniaka, taki gratis do obiadu.
Co do emotka nie widzi co się w domu dzieje???

joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja mam odwrotny problem emotka

Swingujemy? emotka

emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5077686 Napisano: 15.03.2012 11:54:50 w Konkursowiczki w ciąży
nie miało to zabrzmieć jak reprymenda emotka bo tak teraz patrze, ze mozna tak to odebrać... chodziło mi bardziej o przypomnienie, że się wykonało ciężką pracę i teraz należy sie odpoczynek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5077679 Napisano: 15.03.2012 11:36:26 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

ogarniam mieszkanie, czekam aż będzie się dało wejść do łazienki (chłopaki dzisiaj skończyli, drzwi świeżo zamontowane, dopiero ok. 20 rygle będzie można zdjąć) i zaraz później wyrko

mam nadzieje że ten łobuziak da mi pospać emotka

Przepraszam co robisz? emotka
Ty nie lataj teraz ze szmatą, tylko odpoczywaj, bo to nie jest tak, że już wszystko możesz, bo się świetnie czujesz. Ja Cię straszyć nie będę, ale odpuść to ogarnianie Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5077121 Napisano: 15.03.2012 07:40:03 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

a ja mam jakiś twardy brzuszek i trochę pobolewa na dole. Wczoraj byłam u lekarza i miałam tak samo, lekarka kazała się oszczędzać. Powinnam się czymś martwić? to 33tc.

Skoro nie wysłała Cię do szpitala, to znaczy, że wszystko OK emotka
Odpoczywaj dużo i nie stresuj się emotka

o szpitalu nic nie mówiła, leków też nie zapisała, kazała tylko wypoczywać

TO odpoczywaj bo lepiej odpoczywać niż brać potem leki jak by mocniej bolał lub twardniał.

wiesz co, jak sie szyjka bardzo nie skróciła, to nie powinno byc problemów, ale poleżeć przez kilka dni proponuje, skoro powiedziała, zebys się oszczędzała no i... pozytywne myslenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5075945 Napisano: 15.03.2012 12:00:55 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

A tak zmieniając temat chcemy z mężem zapisać młodego na basen-kurs dla niemowlaków. Czy któraś z mam uczestniczyła w czymś takim? Czy warto?

ja zabrałam małego jak miał 3m-ce- zabawa super, wiadomo, na początku było dla Niego za długo, to się trochę złościł i zaczynał wrzeszczeć, ale za chwilke coś tam sie zaczynało robic i się cieszył, albo zastanawiał o co kamman, mina bezcenna emotka
Z tego co pamiętam zajęcia trwały ok 30minut, mały wytrzymywał ok. 20-25minut
Wszystko zależy od instruktora, jak się trafi na kogos, kto sie opiera tylko na teorii to kicha bo własnie będzie tak jak opisuje Monika1985monik, i wtedy szkoda dzieciaczków i kasy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5075227 Napisano: 15.03.2012 12:13:53 w Konkursowiczki w ciąży
anava napisał(a):

rachel napisał(a):

Hejka emotka ) Ja się wczoraj naczytałam o porodach na forum i nie spałam z przerażenia całą noc prawie.
Czy takie paniczne przerażenie jest normalne??:>

każda z nas podchodzi to tego inaczej

ja nastawiałam się, że będzie to będzie i było BARDZO DOBRZE - powtórzyłabym swój poród chętnie

Anava, no to możemy sobie podać dłonie, też wspominam pozytywnie.
Rachel Ty sie nic nie stresuj i nie zastanawiaj, ja te fragmenty gdzie ktoś pisął o porodzie omijjałam emotka własnie żeby sie nie stresować- do mnie jakos do samego końca nie docierało, że zaraz będę rodzić... emotka

agusia147 napisał(a):

No stara przewraca się z boku na bok, z pleców na brzuch itp, głowę trzyma sztywno jak leży na brzuchu, dzielnie ją podnosi, wyciąga łapki by go podnieść i z zainteresowaniem się bawi grzechotką.

Agusia147 to sie pewnie zdziwisz, jak za kilka dni nie bedzie już potrafił emotka Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że to się na chwile cofnie ale to normalne, jakby co emotka

beniaminowa napisał(a):

Ale nie ma co porównywać bo można się tylko niepotrzebnie denerwować.

Dziewczyny, własnie chciałam zwrócic Wam na to uwagę, bo czasami niestety dzieje sie tak, że chęć pochwalenia się przeradza się w przechwalanie i to spowoduje, ż eprzestaniecie tutaj zaglądać emotka
Nie kieruję tych słów do nikogo konkretnie tylko ogólnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5075149 Napisano: 14.03.2012 10:26:36 w Wkurza mnie...
grusia napisał(a):

A w jakim wieku dziecko ? Moze to o czym piszę dotyczy tylko tych dzieci ktore ustawowo musza isc do przedszkola emotka

hm...może coś w tym jest Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5072630 Napisano: 13.03.2012 11:53:35 w skojarzenia
drań - damski bokser Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5072627 Napisano: 13.03.2012 11:51:14 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Bo te sklepowe kurczaki to same hormony emotka Ja nawet jak gotuję rosół, to pierwszą wodę wylewam emotka

Ja jak gotuję rosół to z indyka... Przyzwyczaiłam się jak mogłam jeść tylko indyka... Ale tą pierwszą wodę też wylewam.

Indyk zdrowszy, tylko ja nie przepadam za mięsem z indyka, ale to kwestia przyzwyczajenia.

Ja tez na indyku robiłam, a potem to mięsko gotowane z żurawinką wcinałam- wtedy to rarytas był emotka ale smakowało mi i miałam z głowy drugie danie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5072158 Napisano: 13.03.2012 07:47:37 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

(...) można zabierac po 5 godzinach, ale jesli podpiszesz umowe na np 7 godzin, musisz za 5 doplacac nawet jak odbierzesz po 5, ale jak podpiszesz umowe na 5, to nie placisz wiecej, (...)

grusia napisał(a):

No w takim wypadku to sie zgodze, my tez na formularzu mamy zaznaczyc w jakich godz dziecko bedzie pzrbywac w przedszkolu ale zeby kazano mi placic go tych 8 godz. to dziwne ...

Z regulaminu w moim mieście

II Zasady postępowania rekrutacyjnego.
1. Procesowi rekrutacji podlegają dzieci zamieszkałe na terenie miasta xxx
zgłaszane do przedszkola na co najmniej 8 godzin dziennie.

Takze nawet gdybym chciała krócej, to będę musiała płacić Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5072104 Napisano: 13.03.2012 07:31:45 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

Położę spać moje szkodniki i wskakuję pod prysznic... Spróbuję pomasować. Oby tylko się do jutra nie pogorszyło emotka

Beniaminowa, mnie położna kazała po każdym karmieniu ściągać palcami to co jeszcze zostało, żeby zupełnie opróżnić piersi.
Kapusta jest dobra, ale przy temperaturze prysznicu bym nie polecała, ewentualnie ciepły okład, ale najlepiej jakbyś się ułozyła z podpartymi plecami i delikatnie masowała piersi (jeżeli mąż jest w domu, to GO zaangażuj- wtedy jest większe rozluźnienie mięśni)

agusia147 napisał(a):

(...) Ja przez moje boję się mieć kolejne dziecko, bo mi się zdaje, że będzie powtórka z rozrywki.

Agusia, zanim będziesz kolejny raz na porodówce to o tym wszystkim zapomnisz emotka

Przesiewowe badania wzroku i słuchu, są zazwyczaj robione w szpitalu, jeżeli ich nie ma to może wtedy daja skierowanie na badanie. generalnie jak dziecko ma objawy zeza to się idzie ok.6 miesiaca do okulisty- wczesniej jak sa zalecenia Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5071320 Napisano: 13.03.2012 02:04:47 w skojarzenia
0 0