Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skąd takie masz takie info? chętnie sobie przeczytam, tak dla własnego doinformowania
Taki szyld się zwraca w ramach reklamacji... co do napisu, może w agencji mysleli, że to jakas specjalna nazwa
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo w tych godzinach sa zajęcia programowe, w których muszą uczestniczyć wszystkie dzieciaczki.
Za te dodatkowe godziny, trzeba właśnie płacić, a i chyba są tam też zajęcia dodatkowe( nie wiem, czy nie również dodatkowo płatne, ale nie chcę mieszać, bo nie jestem pewna).
Jednak dziecko, nie może być krócej jak 8h, tzn. jak sie uprzesz, to zabierzesz wcześniej, ale zapłacić musisz za 8h Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest, w końcu przedszkole musi na czymś zarobić, a 5h jest bezpłatne
Tzn. przynajmniej u mnie tak jest, może w innych miastach, czy województwach nie ma
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko wtedy wchodzi w grę prywatne przedszkole, bo w państwowych jest rejonizacja przecież.
Summa summarum szkoda, ze musiałaś zrezygnować Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to można popracować normalnie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie macie wymogu 8h dziennie w przedszkolu? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie możesz go sobie zostawic jako furtki ?? chyba , że wiesz, ze dostanie sie do innego Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe z tymi puszkami to niezle jaja, tez nie odebrane mam... bo kody jakies dziwne
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja też już po rosołku
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no wreszcieeeeeeeeeeeeeeee
ciekawe czy orgazm miała
tak mi sie Mucha przypomniała
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurczaczki panierowane z Lidla- tylko na patelnię i już
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gołąbki mniaaaaaam, ja to bym i same zjadła- pod koniec ciąży 3 dni pod rząd jadłam, jak mnie póxniej przypilo, to myslałam , że sie oczyszczanie przed porodem zaczyna
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idę schabowe odgrzać
Okrysia, pomyśl, że jeszcze będe kolacje jadła
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wreszcie Ktoś, kto nie pisze torta
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oko
włożył sobie tłuczek do Niego
musiałas co chwilę zagladac czy ma oko na miejscu Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, Katrin Tobie tez niewiele brakuje, dawaj dawaj to będziemy świetowac razem
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaa, to chyba by Mu te kanapkę stopą do gardła wcisneła, jakby jadł przy Jej bólach partych
Ps. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 3000
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 paluszek
2 dłubał w nosie
3 musiałaś całować Wyświetl w wątku >>