Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5031998 Napisano: 21.02.2012 08:37:34 w skojarzenia
ostatki - kto zjada ostatki..... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5031990 Napisano: 21.02.2012 08:35:49 w Dziś cieszę się z.....
a ja się cieszę i śmieję, że mąż dosłownie zinterpretował moje słowa, że mógłby mnie trochę ponosić na rękach emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5031965 Napisano: 21.02.2012 08:29:26 w Wkurza mnie...
kamila10001 napisał(a):

Odnośnie postu Cudaczka to chyba oczywiste że jeśli dziecko jest przeziębione i to małe dziecko to matka nie chce żeby wychodziło na podwórko i to nawet do samochodu, takie jest moje zdanie.

i masz w zupełności rację, zwłaszcza jeżeli jest taka pogoda jak dzisiaj ( wieje, kropi) a dziecko jest malutkie.
I nie rozumiem dlaczego, osoby które się wypowiedziały, z taka agresją zaatakowały matkę dziecka... tym samym broniąc kogoś kto ma gdzieś, że dziecko jest zasmarkane. Biedny tatuś poleciał na policję poskarżyć.. tylko na co????
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5030901 Napisano: 21.02.2012 01:45:54 w Wkurza mnie...
aneta2208 napisał(a):

dokąłdnie. ja nie wyobrażam sobiue zeby tak krzywdzic dziecko i osobe ktore ono pokocha. Spoko rozumiem slub przełozylismy z czerwca na październik na 2 meisiace przed planowanym slubem bo choroba. Niech będzie... ale nie zroumiem jak mozna wydzowaniac po 8 rayz dziennie i pytac sie: co robicie? o kupiles sobie spodnie... czemu nie zrobiles zdjecia a doradzilabymby. Wiesz Twoi rodzice to chyba was nie kochaja tak jak my. Tylko nam na was zalezy...
Moja mama nie jest poporstu nadgorliwa. Nie musi ze mna rozmawiac 5 razy dziennie czy 8 tylko po to zeby uslyszec mój głos
Oj syneus przyjechałbys do nas. tesknimy za toba. Moglibyscie przeprowadzic sie da nas. byloby wam lepiej... Synek pojechał do mamy... 170 km zeby jej zle nie było emotka
a ostanio... dzowni do mnie ze męża tata przeziebił sie i Ona nie daje rady sama zajac sie domem i zeby przyjechał do nich i im pomógł. Mówie, że miejsce męża jest przy zonie a ostanio tydzień siedzielismy u was i nie widze potrzeby zeby jechał... ale postanoił ze pojedzie... ja jestem ta zła bo hja nie rozumiem, ze oni kochaja nas... emotka

tu pretensje do męża a nie do teściowej, tak brutalnie powiem- bo jak On nie powie dość, to tak będzie i będzie i będzieeeee Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5030158 Napisano: 21.02.2012 12:42:23 w Konkursowiczki w ciąży
Trochę późno, ale wielkie gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś - Agusia, Sonata, Lui emotka
(mam nadzieję, ze nie przeoczyłam nikogo)
Odpoczywajcie ile się da i zdrówka dla maluszków emotka

emotka emotka emotka emotka aj sorki emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5029131 Napisano: 20.02.2012 06:28:10 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie wątek wygrane na sprzedaż, powstawiane same linki z allegro. Ale żeby jeszcze pod tymi linkami kryły się jakieś wygrane przedmioty, to nie! same stare gacie, koszulki i inne graty ze strychu.

emotka emotka emotka emotka emotka

jakis czas temu (czyt. kilka lat temu) była moda na sprzedaż stringów młodych dziewczyn- oczywiście niepranych emotka emotka emotka panowie szaleli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5028513 Napisano: 20.02.2012 03:26:04 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

radosna napisał(a):

katrin22 napisał(a):

wkur.... mnie poczta na wp emotka emotka emotka emotka

Poczułam się lepiej, czytając Twe słowa,
bo przez pocztę WuPe boli mnie cuś głowa emotka

Mnie toże boliiii

ooooo, a własnie sie zastanawiałam czemu tak woooooooooooooolno sie ładuje Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5025850 Napisano: 18.02.2012 10:53:22 w Dziś w telewizji polecam film...
dzasmina napisał(a):

dolly napisał(a):

no to powiedzcie jak sie skończył...?

ona wyjechała z dzieckiem.

hm... tak właśnie sądziłam.
Ciekawe co było dalej ze Szwajcarem...

dziękuję Dzasmina emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5025838 Napisano: 18.02.2012 10:41:14 w Konkursowiczki w ciąży

dolly

#5025816 Napisano: 18.02.2012 10:20:27 w Dziś w telewizji polecam film...
no to powiedzcie jak sie skończył...? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5024041 Napisano: 17.02.2012 07:48:11 w Rossmann
aerdna napisał(a):

ivisia napisał(a):

dolly napisał(a):

no to czu czu mnie wkurzyło a jeszcze rmf doprawił wrrrr
zauwazyliście, jak miasta sa przesiane? praktycznie po 1 osobie z 1 miasta- tylko ze 4 miasta sie powtarzają wrrrrr

Na pewno zrobili porządną weryfikację, grałam też dla siostry i znajomych z tego samego miasta i tylko 1 osobie się udało, choć z czasem raczej na pewno się wstrzeliłam kilka razy...

Oj... nie wymyślajcie już, bo Wasze teorie się nie sprawdzają. Podobnie jak to, że jak ktoś założy nowe konto to wygra, a ktoś ze starym nie.

Liczy się albo szczęście w losowaniu, albo dobry czas. Po za tym, można zawsze sobie sprawdzić ile osób grało o danej godzinie. Liczą się naprawdę tyci ułamki sekund, do tego net, który nie zawsze działa tak samo. Więc nie możesz w 1000% powiedzieć, że trafiłaś idealnie, jako pierwsza.

Co do wspólnego miasta, wspólnego nazwiska, wspólnego IP - głupota emotka

nie wymyślam, tylko piszę co widzę, a w czasówkach rossmanowych rzadko nie trafiam, więc mogłam być wkurzona.
I niestety, ale jak to nazwałaś wspólne miasto jest tutaj faktem, co do innych spraw nie wiem, bo nie kontroluję tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5024007 Napisano: 17.02.2012 07:36:29 w Wkurza mnie...
grusia napisał(a):

Zeby paczki nie chlonely zbyt wiele tluszczu mozna do niego dodac kieliszek, dwa wodki emotka

A mnie po raz kolejny wkurza dzis instytucja zwana TESCIOWA emotka

i daj to potem dziecku emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5022529 Napisano: 16.02.2012 08:45:47 w Rossmann
no to czu czu mnie wkurzyło a jeszcze rmf doprawił wrrrr
zauwazyliście, jak miasta sa przesiane? praktycznie po 1 osobie z 1 miasta- tylko ze 4 miasta sie powtarzają wrrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5021867 Napisano: 16.02.2012 03:01:58 w Rossmann
dolly napisał(a):

dzasmina napisał(a):

dolly napisał(a):

Italia rozwiązana...

kto sie przyzna, ze bedzie grał o 16ej z kawką? emotka

jeśli Cię to jakoś pocieszy, to ja nie będę grała emotka

emotka

noooo to zagrałam jedna jedyna, mam nadzieje, ze sie wbiłam juz po a nie przed, bo będzie siara
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5021778 Napisano: 16.02.2012 02:31:35 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

dolly napisał(a):

Italia rozwiązana...

kto sie przyzna, ze bedzie grał o 16ej z kawką? emotka

jeśli Cię to jakoś pocieszy, to ja nie będę grała emotka

0 0

dolly

#5021700 Napisano: 16.02.2012 02:08:58 w Rossmann
Italia rozwiązana...

kto sie przyzna, ze bedzie grał o 16ej z kawką? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5019578 Napisano: 15.02.2012 02:15:48 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

zolza87 napisał(a):

pogaduszki zamiast konkretne podanie jakiegos konkursu... Mam przejrzec 1185 stron by zobaczyc jaki jest konkurs w carrefour'ze ?

Nie, masz go PODAÆ emotka Czekamy emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5019574 Napisano: 15.02.2012 02:13:41 w Wkurza mnie...
nataszka napisał(a):

mia napisał(a):

Totalna zadymka, w którą zaraz muszę wyjść, plus śnieg po kolana...
Planowałam na dzisiaj większe zakupy, a nie ma żadnych szans żebym wyjechała samochodem emotka

u mnie spadło już dobre pół metra śniegu i taka zadyma że
świata nie widać! emotka

eeeee pięęęęknie jest emotka
własnie wrócilismy z sanek, wytarzalismy sie w sniegu, nauczyłam robić orła na sniegu iiiii dziecko już pięęknie śpi z czerownymi polikami i usmiechem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5019558 Napisano: 15.02.2012 02:08:30 w Carrefour konkursy
zolza87 napisał(a):

pogaduszki zamiast konkretne podanie jakiegos konkursu... Mam przejrzec 1185 stron by zobaczyc jaki jest konkurs w carrefour'ze ?

wejdz sobie na strone carrefoura i sama zobacz Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5017337 Napisano: 14.02.2012 03:12:11 w Rossmann
kamiltum napisał(a):

playplay9 napisał(a):

playplay9 napisał(a):

Myslicie, ze ile potrzeba glosow, aby wygrac glowna nagrode w konkursie Unimila, czyli impreze VIP? Mi udalo sie zdobyc okolo 200-220 glosow, czy to wystarczy? Bo siedzialam pare dni i mam nadzieje, ze bylo warto emotka :):)

Nikt nie wie ? emotka :(:(

Jasne, ze masz racje, ale wiekszosc osob raczej mi kliknela z tych co odpisali, zakladam tez, ze czesc osob kliknela, ale mi nie napisala o tym, wiec moze i mam 190 glosow, a moze 230, ale mysle, ze okolice 200-220 sa najbardziej realne.
MIA - w regulaminie podali, ze wygrywa glowna nagrode osoba, ktora uzyska najwiecej glosow, wiec mam nadzieje, ze uda mi sie to... tylko nie wiem ile inne osoby mogly zdobyc:(

ups.....
0 0