Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rany nawet nie strasz
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żelki Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dlatego właśnie pytałam Efelinkę, czy to było zalecenie lekarza czy cos Ją samą zaniepokoiło.
Wcale Ci sie nie dziwie, że sie denerwowałaś, sama po nocach pewnie bym myslała co bedzie.
czasami to sie zastanawiam po co CI lekarze tak klepią bez sensu, chyba tylko po to by postraszyć, przez co czuja, że mają wiekszy autorytet
Ważne, ze wszystko u was ok
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
acha, rozumiem.
zastanawiałam się własnie skąd się wziął pomysł
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Efelinkaaa, a gdzie masz pisac jak nie tutaj?
Przeczytałam ten artykuł i ja jestem dokładnie takiego samego zdania jak ekspert komentujący artykuł.
A czemu juz w wieku 1,5r synka byłas u lekarza? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spoko
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, Ola2493, mnie to czasami wkurza, że to wątek dla kobiet w ciąży, bo się w język trzeba gryźć
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a możesz przeczytać wszystkie posty na tej stronie??? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
blisko Wawy jest jeden taki szpital zagazowany
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje i dużżżo zdrówka
3x dziennie???
porównujesz palenie z przemywaniem buzi?
Jak zwykle próbujesz przeforsować swoje zdanie, dając do zrozumienia, że kazdy inny robi źle, tylko Ty zawsze masz rację i robisz wszystko super.
Jak tylko ktos sie odezwie mając inne zdaniem jak Ty, to od razu atakujesz.
Przeczytaj co napisałam, a potem cytuj- ze zrozumieniem- to, że ja nie przemywałam, nie znaczy, że sugeruję - ja tak robiłam to Wy też
nikt CIę nie ocenił , czy robisz dobrze, czy źle, więc po to ta agresja od razu.
I jeszcze jedno, afty nie robią się od jedzenia, ale z wkładania do buziaka np. rączek, kocyka, brudnego smoczka, więc niech każdy sobie sam decyduje na jaka higienę zwracać uwagę....
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no jasne, ze tak, ale tez nie można przesadzać.
Patrząc pesymistycznie, takie ciągłe czyszczenie niszczy z buzi dobre bakterie i potem dziecko może mieć problemy z poradzeniem sobie z tymi złymi.
Jednak nie odezwałam się, żeby wywoływać burzę, czy na złość przebijać sie argumentami za swoją racją, chcialam tylko poweidziec, że ja na początku nie przemywałam i nic sie nie działo.
U innego dziecka może cos wyskoczyć a u jeszcze innego mimo, ze sie przemywa tez sie coś rozwinie- tutaj akurat według mnie nie ma reguły. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie myłam dziecku buzi w środku- też czytałam , więc pytałam lekarza, ale usłyszałam, że nie ma takiej konieczności. Dziecko nie miało żadnych problemów. Z tym, że ja karmiłam piersią, jak zaczęłam podawać inne pokarmy, to już tak.
Jak się za bardzo czyści to też niedobrze.
Katrin ja już nie pamiętam jak u niemowlaków jest, ale nie wydaje mi się , żeby to pleśniawki były, poobserwuj, jakby się powiększało to podejdź do lekarza, a jak nie to poczekaj do szczepienia Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin, ale dobrze sie przyjrzałas, czy to nie jest normalny osad? np. po jedzeniu, chodzi mi o mleczko oczywiście, aaa ale napisałaś, że nie schodzi po oczyszczeniu.
Plesniawki raczej na języku nie wyskakuja, no ale może cos tam rzeczywiscie się przyplatało.
Aphtin, według mojej lekarki nic nie daje, lepsza jest nystatyna, no ale to juz na receptę.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
komfort przy czytaniu działu paragony
ale spoko.... pożyczyłam już ceratkę od dziecka
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0