Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#4982092 Napisano: 28.01.2012 10:51:27 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

ale nuda, oby do poniedziałku. miejmy nadzieję, że będzie to coś konkretnego emotka

juz myslałam, że sama tak siedzę i myślę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4982077 Napisano: 28.01.2012 10:33:37 w skojarzenia
zespół - grupa Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4979562 Napisano: 27.01.2012 02:08:48 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka Joan, ale przy napisie nagroda, zazwyczaj jest dopisek jaka, to za pastę nie zabije, najwyżej sobie zakamufluje emotka

Przeważnie jest napis nagroda i listonosz pyta A co tam Pan znowu wygrał? albo od razu w drzwiach mówi Znów coś Państwo wygraliście! emotka Tak kule, zupki Knorra i kosmetyki, normalnie szał ciał... Eh.

wsciekly - nie mogę napisać, wiesz, ACTA emotka

powiedz, że to trutki na szczury emotka
hehe, no to troche wścibski ten Twój listonosz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4979472 Napisano: 27.01.2012 01:41:10 w skojarzenia
bimber - kaczor Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4979460 Napisano: 27.01.2012 01:38:15 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurzają mnie fotki gołych bab, które dostaję jako SMS-owy spam emotka wraz z zaproszeniami... Ta dzisiejsza chce nawet sama opłacić hotel emotka
Czy ktoś miał taki przypadek? Zastanawiam się, która firma przehandlowała numery i teraz mam ten sprośny badziew emotka emotka

A pożyczałaś komuś telefon na chwilkę? Szwagrowi, kumplowi itp.? Bo za darmo chyba raczej nagich fotek nie wysyłają.

Wkurza mnie, że staram się niczego na siebie nie wygrywać, min. dlatego, że listonosz jest bardzo zainteresowany tym, co przynosi, a tam wszędzie w opisach jak byk nagroda. I się dorobiłam obsesji, że mnie za konkursową drobnicę zabiją. Za bibeloty i pasty do zębów...
I wszystko byłoby git, ale dziś listonosz wszedł u mnie na klatkę (dla nas niczego nie miał), popatrzył i nagle... EUREKA! Olśniło go emotka Wystraszyłam się, trochę gupek ze mnie emotka Chyba muszę go zabić emotka

emotka Joan, ale przy napisie nagroda, zazwyczaj jest dopisek jaka, to za pastę nie zabije, najwyżej sobie zakamufluje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4979446 Napisano: 27.01.2012 01:30:54 w Wkurza mnie...
gocha542 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

joan napisał(a):

http://www.prolin...bowej&grupa=news
emotka

ja pierdziu...
na każdym kroku chcą nas kontrolować emotka

poważnie zastanawiam się nad ucieczką z tego kraju..

i po co ja to czytałam emotka jestem w szoku i taka wkurzona,że masakra!

ale czemu się wkurzacie, przecież to juz dawno było wiadomo, a chyba trzeba się cieszyc, że allegro sie postawiło... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4978727 Napisano: 26.01.2012 11:57:01 w skojarzenia
wyzwiska - libacja Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4978721 Napisano: 26.01.2012 11:51:25 w Pomocy!!!!
goralecka napisał(a):

aneti napisał(a):

goralecka napisał(a):

szukam kogoś kto zna się na przesądach ślubnych. Co się dzieje gdy podczas ceremonii ślubnej upadnie obrączka?Wiem, że to zwiastuje nieszczęście ale czy słyszeliście kiedykolwiek, że zwiastuje to rozwód czy śmierć?

to ludzie wierzą w takie bzdury.... emotka rozwód to na pewno gwarantuję milion innych rzeczy niż upuszczenie obrączki

wierza nie wierza roznie bywa emotka bardziej chodzilo mi o to drugie ale gdzies w sieci i opcja rozowdowa się spotkałam emotka Po prostu pytam emotka wiadomo, że w różnych regionach Polski różne przesądy i ich interpretacje są;)

Ja tylko słyszałam że jak upadnie to ma świadek podnieść. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4978712 Napisano: 26.01.2012 11:40:23 w Wkurza mnie...
Melissa1980 napisał(a):

Dzasmina pisała ostatnio na forum o dziewiczym karniaku, co by ją zmotywował, takiego też dałam, oczywiście wszystko w ramach żartu, jednak widzę, że co niektórzy odebrali to hmmm.... inaczej.
Nie mam ochoty czytać PW jaka to ja jestem &#$@#$#%%%$#, a tym bardziej na nie odpisywać.
Widać mało kto zna się teraz na żartach...

W związku z rozgorzałą tutaj dyskusją i faktem, że chyba jako jedyna, na forum ogólnym, zauważyłam karniaka dzasminy, chciałabym złożyć stosowne oświadczenie i tym samym oczyścić się z prawdopodobnych podejrzeń:

niniejszym informuję wszystkich zainteresowanych i niezainteresowanych sprawą karniaka forumowej koleżanki, iż nie wystosowałam żadnego PW ( z krzaczkami lub bez emotka ) do forumowego administratora Melissy1980 w tejże sprawie.
Dziękuję za uwagę emotka

Dolly.

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4976359 Napisano: 25.01.2012 08:32:37 w skojarzenia
siatka - piłka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4976343 Napisano: 25.01.2012 08:28:01 w skojarzenia
komar - moskitiera Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4976265 Napisano: 25.01.2012 07:57:17 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

wkurza mnie, że znajduję fajne dla mnie konkursy po ich zakończeniu. i to, że nie zauważam ich w bazie emotka i przez to nie wiem, czy dodawać, czy nie jak już coś znajdę.
a tak w ogóle, to przydałby mi się dziewiczy karniak dla większej motywacji emotka

no i sobie wykrakałaś emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4975443 Napisano: 25.01.2012 01:58:30 w Rossmann
fel0 napisał(a):

Jak ma wyglądać upoważnienie do odbioru ?nie chce mi sie iść po maskare z rimmela , a siostra by chciała odebrać , da ktoś wzór ?.

wystarczy napisać, ze upoważniasz te i te osobę legitymująca się dowodem osobistym numer taki i taki do odbioru tego i tego w drogerii Rossmann. Swoje imie i nazwisko. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4974584 Napisano: 25.01.2012 12:04:20 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

PS. Dolly, widzę Cię... emotka

ło rany, a ja w piżamie emotka

swoja droga współczuję przygody... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4974521 Napisano: 24.01.2012 11:21:17 w Konkurs na forum2?
errorr napisał(a):

dolly napisał(a):

errorr napisał(a):

Ly zero ginka witaj emotka
Chyba znowu sami zostaniemy, emotka

Ps.Późno wpadłem i chciałem jakiś konkurs obczaić a tu kicha emotka Już zaczynam z braku konkursów do żony wysyłać esemesy o pełnej godzinie emotka

chociaż jakieś treściwe, czy same hasła?
emotka

Puste śle według zegara na rynku .

Mariolka się mię boi emotka

a widzisz Errorr, Ciebie przynajmniej sie boi, mnie wogóle nie zauważa emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4974473 Napisano: 24.01.2012 11:03:36 w Konkurs na forum2?
errorr napisał(a):

Ly zero ginka witaj emotka
Chyba znowu sami zostaniemy, emotka

Ps.Późno wpadłem i chciałem jakiś konkurs obczaić a tu kicha emotka Już zaczynam z braku konkursów do żony wysyłać esemesy o pełnej godzinie emotka

chociaż jakieś treściwe, czy same hasła?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4974382 Napisano: 24.01.2012 10:33:18 w Konkurs na forum2?
jechali autem, ktore sie zepsuło, więc trzeba było je pchać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4974350 Napisano: 24.01.2012 10:25:14 w Konkurs na forum2?
l0ginka napisał(a):

A tak w ogóle to odpowiadamy na to pytanie o syna i synową, co robili coś bez dziecka?

no chyba tak emotka

zbierali drewno do kominka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4974020 Napisano: 24.01.2012 08:47:11 w Pomocy!!!!
Pilnie szukam maniaka paintball'u
Potrzebuję porady
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4972741 Napisano: 24.01.2012 11:02:36 w Czas na zmiany...
joan napisał(a):

pionas napisał(a):

https://www.e-kon...files/forum_post.png - coś takiego będzie emotka
oczywiście edytuj i usuń będzie dostępne tylko do swoich wypowiedzi emotka

Sama nie wiem, czy to 'syndrom piątku', czy te kolory są troszku zbyt ostre... Chyba czas na weekend.

moim zdaniem zdecydowanie za mocne emotka

kalisto1986 napisał(a):

i jeszcze pytanie, czy jest możliwość zrobienia dodatkowego przycisku w profilu typu pomógł/pomogła np pod ilości postów wyświetlałaby się liczba otrzymanych odznaczeń.
Coś odpowiednik podziękowań, który jednocześnie byłby wskazówką/ informacją, która czasem jest potrzebna.
Coś w stylu ten post pomógł mi/ czy ta wiadomość pomogła mi

znając takie sytuacje na innych forach, nie popieram tego pomysłu- ludzie maja wtedy jakąś manie nabijania postów byle tylko dostac podziekowanie, nie ma to nic wspólnego z pomocą.
Jezeli już miałoby cos takiego być, to raczej podziekowanie nie za post a za jakąś pomoc, ale to śmiem mniemać, będzie tylko prowokowało sępy do zawalania pw z prośba o pomoc.
Jak ktoś ma wiedzieć, że mu w jakis sposób moge pomóc, to wie i bez tych podziękowań.
no ale to moje zdanie co do propozycji Kalisto ( bez urazy Kalisto emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0