Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6102528 Napisano: 28.10.2015 17:55:16 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

dolly napisał(a):

Ida nazwiskami

nie, bo bym dostała więcej niż 1 przelew

Zanim by doszli do 'z' to by niektorzy, palpitacji podostawali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102516 Napisano: 28.10.2015 17:35:55 w Biedronka
0 0

dolly

#6102049 Napisano: 27.10.2015 21:34:00 w SZUKAM....
zwierzyniec napisał(a):

Co się stało z mikki85 ?
Wiem, że lubiana nie była...ale od 18 sierpnia nie ma jej ani tu, ani w necie, ani wśród zwycięzców ?

może zmienił/a nazwisko, albo zrobił/a sobie przerwę??? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102041 Napisano: 27.10.2015 21:22:51 w SZUKAM....
meduza2015 napisał(a):

Bo jeżeli faktycznie tak jest to szkoda wysyłać bo i tak z tego nic nie będzie.Może by ktoś się wypowiedział na ten temat jak wie

ludzie wygrywają na stare, jezeli jednak dluuuugo nastaje cisza z ich strony, to zmieniaja startery emotka

Ja ze swojego doswiadczenia sie nie wypowiem, bo w loteri wygralam na stary numer- ale nie mam pojecia czy wczesniej go mieli czy nie, a w haselku gralam na spiocha i nie mam pojecia ani co napisalam ani jaki numer podalamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102034 Napisano: 27.10.2015 21:11:21 w Biedronka
escada napisał(a):

dzisiaj pierwszy raz po dodaniu tekstu na Moc nie przyszło od razu potwierdzenie na maila - czy to znaczy,że coś im się tam zapchało czy ,że tekst się nie dodał  i wysyłać jeszcze raz? hmm  to samo zresztą z Łaciatym - pewnie i tu i tu jest duży tłok

jak mialas info na stronie ze formularz przeszedł, to poczekaj.
Swoja droga, jeszcze ani razu nie sprawadzalam, czy mam maila po wyslaniu odpowiedziemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102031 Napisano: 27.10.2015 21:08:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Ja właśnie nie mam.
Wszyscy je dostali?
Odsylalam dane jakoś trzeciego dnia po smsach.

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6101087 Napisano: 26.10.2015 11:39:53 w Wkurza mnie...
oryginalny80 napisał(a):

wmroku napisał(a):

że pis wygrał wybory... wielki smutek

I specjalnie po to założyłes konto na forum by nas o tym poinformować? 

Ýyyyyy nie nie, po to by sobie mogl z kolega stamp2 podebatowac. Moze to jedna osoba.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6100934 Napisano: 25.10.2015 23:53:45 w Giełda Kodów ; )
Kod na doładowanie  lub starter PLAY z  Fanty wymienie na kod z tictac Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6100898 Napisano: 25.10.2015 22:34:50 w Biedronka
mam nadzieje, ze przestawili czas na zimowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6100883 Napisano: 25.10.2015 22:13:58 w Biedronka
mczarna napisał(a):

trebor1 napisał(a):

magnus napisał(a):

mczarna napisał(a):

trebor1 napisał(a):

chyba już te hasła za bardzo "automatycznie" piszę (czytaj. bez polotu)
bo, za każdym razem muszę jakieś frytki wciskać na obrazku, żeby udowodnić, że nie jestem robotem emotka
przy pierwszych zgłoszeniach tego nie było...
a może byłem już którąś już osobą, z kolei która ślubowała wierność... i formularz uznał, że to jakieś złośliwe oprogramowanie pisze emotka

było, było...

haha IP kolego emotka  u mnie też sprawdzanie czy jeszcze kojarzę co to jedzenie a co auta emotka

może hasło się tak kupy nie kleiło emotka

U mnie na samym początku było...W każdym konk tak mam.Czyżby od przeglądarki wiele zależało? 

uuuuu u mnie ani razu nie było, nie wiem czy to dobrze, czy nie dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6100839 Napisano: 25.10.2015 21:33:24 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

synk napisał(a):

teraz ciężko będzie na trzeźwo - przydałyby się jakieś konkursy z alkoholem emotka

oj tak...bez tego  zdecydowanie nie DAMY RADY emotka

Mądrze mówisz synk, ach jak mądrze

raz się zdarzyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6100816 Napisano: 25.10.2015 21:07:58 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mia napisał(a):

A za chwilkę już zacznie się chocholi taniec i kolejne wstępne wyniki wyborów...emotka
Witamy w wątku wszystkich chętnych!

Się melduję emotka Bełkot, bełkot, bełkot.

aż przyszłam zobaczyć te wpisy..... a tu co? ni co..... strach Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6100717 Napisano: 25.10.2015 18:17:44 w Wkurza mnie...
buka napisał(a):

mi tam nie było by wstyd gościom podać, i tak by nie zauważyli , z zasady i tak interesuje ich zawartość michy a nie sama micha, a zresztą i tak nie grałam bo my prości ludzie i wpieprzamy na duralexie , co można nim rzucić a jak sie kto upodli i upuści to też przetrwa emotka

wkurza mnie jednak bardzo że przez anonimowość w internecie w co niektórych budzi sie nie przeparta chęć gnojenia innych i robią to z takim entuzjazmem że aż dech zapiera a najbardziej wkurza mnie to że TU, właśnie TU tego jadu z każdym dniem najwięcej nawet u tych co kiedyś mili byli i życzliwi. 

emotka i jeszcze dodatkowo, zaczelam sie zastanawiac jak to jest jesc na durexie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6100707 Napisano: 25.10.2015 17:15:43 w Wkurza mnie...
noisy0000 napisał(a):

Nie wiem czy można nazwać to "zazdrością" bo do tego raczej daleko emotka  Ja mam jeden kubek i jestem zadowolona, nie potrzebuję całej "zastawy" z napisem łaciate bo gościom raczej byłoby mi wstyd coś na tym podać emotka  chodziło bardziej o ludzką mentalność, we wspomnianych przez Ciebie latach być może ludzie nie rzucali się tak łapczywie na nagrody.. a jeśli tak Ciebie wkurza, zdobycie marnych 5 kubków i 3 misek i mówisz o tym publicznie to kogoś innego może wkurzyć takie  podejście, w końcu tak jak sam zauważyłeś - po to jest ten wątek emotka

Szczerze współczuję,  tego ciągłego chowania wygranych rzeczy, bo to przeciez wstyd- jeszcze ktos przyjdzie w odwiedziny i zobaczy. emotka

Mia,
serio piszesz?  Bo ja tak wysmialam z tych wpisow, ze watek "popraw sobie humor" nie jest potrzebny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6099629 Napisano: 23.10.2015 11:38:54 w SZUKAM....
trebor1 napisał(a):

szukam info:
jak mam skutecznie odkliknąć, włączenie
"Powiadom mnie gdy ktoś odpowie"
pod wątkiem Biedronka?
ilekroć go odklikam i tak jest , po powtórnym wejściu w zakładkę "zaptakowany"
i ciągle mi się zapala "Powiadomienie (1)", niby nic ale wkurza

Trebor, a odklikujesz pod odpowiednim postem?  Bo może masz zaznaczone przy dwoch, a jie przy jednym. Wyedytuje kilka ostatnich postów i sprawdz. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6098758 Napisano: 22.10.2015 00:36:34 w Biedronka
michałek13 napisał(a):

bridget napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Mam pytanie, skusiła mnie na koniec moc nagród i się udało.
Oni nie podają który nr paragonu zwyciężył.
Poprosiłam o podanie na e-mail z którego przyszła informacja o wygranej.
Odpowiedzą?
A teraz tak wysyłam dalej te 5 dni to jak oni liczą na odesłanie oświadczenia. Liczy się data stempla pocztowego?
Proszę o pomoc i odpowiedź.

odpowiedza i poprosza Cie o przesłanie wszytskich  numerów paragonow które zgłosiłas i nie jestes pewna i z nich wskaza własciwy.

Dziękuje a jak liczą to 5 dni na wysyłkę oświadczenia?

1-2-3-4-5 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6098698 Napisano: 21.10.2015 22:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

belca napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

staszek napisał(a):

doris1 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ktoś jeszcze dostał maila od Kiory/Żabka co się wygrało??

u mnie brak emotka

ja też nie mam... Tylko jak patrzę w wysłanych wiadomościach to nie mam info, że wysyłałam, a pamiętam że wysyłałam! emotka oni na raz wysłali te maile czy jakoś powoli, ratami?

Wygląda jakby każdy słali oddzielnie,
ale lapki chyba poszły na początku (20.15, 20.34),
chyba, że jednak mieszają i objawi się jakiś z późniejszą godziną, czego oczywiście wszystkim życzę.

Ogólnie z kiory jak coś nie dojdzie do nich to dzwonią- mi się tak przytrafiło że nie doszedł do nich mail z potwierdzeniem to zadzwonili:)

To mnie lekko pocieszyłaś, dzięki emotka no zobaczymy, ale dziwne, że mi nie zapisało akurat tej wiadomości.

do mnie nie zadzwonili, nagroda przepadła, także radzę przedzwonić samemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6098188 Napisano: 21.10.2015 14:36:19 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

dolly napisał(a):

koper napisał(a):

AAAAA luksus mnie zalewa w każdym temacie!!!
Smsy były, nie było, dlaczego ja nie mam, czy ktoś jeszcze też nie ma, lecą dniami, nie lecą dniami. 
Przecież tam wygrało kilka tysięcy osób, czy każda z nich musi napisać kilka postów o kolejności dochodzenia smsów, i to najlepiej każdy post w innym temacie przecież pasuje i Biedronka i mdw i informują i szukam i dyskusje o innych konk...? emotka

emotka

no jesteś pierwszą osoba którą znam, której przeszkadza pławienie się w luksusie... emotka   emotka

Ale, że mnieeeeeeee? emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6098151 Napisano: 21.10.2015 14:16:49 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

AAAAA luksus mnie zalewa w każdym temacie!!!
Smsy były, nie było, dlaczego ja nie mam, czy ktoś jeszcze też nie ma, lecą dniami, nie lecą dniami. 
Przecież tam wygrało kilka tysięcy osób, czy każda z nich musi napisać kilka postów o kolejności dochodzenia smsów, i to najlepiej każdy post w innym temacie przecież pasuje i Biedronka i mdw i informują i szukam i dyskusje o innych konk...? emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly