Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6097652 Napisano: 20.10.2015 22:41:06 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

dolly napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Że każdy z osobna musi pisać, że wygrał w Luksusie w MDW ...

mnie to wkurza z mocą, codziennie to samo...

mnie to w ogole wkurza, po co sie wpisuja chwalipięty!  emotka

A tak serio, to irytuje mnie, takie wpisywanie 5,10, 15 osoby w "informują" i"dziś dotarła nagroda". Jezeli organizator dzwoni, to rozumiem wpis za godzine "nadal dzwonia" ale nie jedno za drugimemotka

Naprawdę cieszę się z wygranych nas wszystkich, ale wydaje mi się, że idea MDW jest inna, a w tym momencie trzeba się przebijać przez 10 stron "u mnie też luksus" żeby znaleźć coś poza luksusem... To samo dotyczy pisania, że dziś dotarła jakaś nagroda, ale już ciężko jest napisać kto wozi. Oczywiście nie zawsze każdy wie, ale... 

ja dzisiaj weszlam w informuja, aby dostac sie do wynikow z luksusu a tam info--- cos w stylu-" luksus wyniki- na stronie akon" - jezeli komus taka informacje sie przydala, to super, mnie nie dala nic, bo komus bylo ciezko wkleic link do strony z wynikami. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6097644 Napisano: 20.10.2015 22:36:19 w WC - rozmowy o wszystkim
ludzka_istota napisał(a):

Czy Wy wiecie, że od jutra żyjemy w przyszłości?! emotka

godziny też stają się dłuższe emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6097637 Napisano: 20.10.2015 22:30:46 w Wkurza mnie...
mellowfruit napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Że każdy z osobna musi pisać, że wygrał w Luksusie w MDW ...

mnie to wkurza z mocą, codziennie to samo...

mnie to w ogole wkurza, po co sie wpisuja chwalipięty!  emotka

A tak serio, to irytuje mnie, takie wpisywanie 5,10, 15 osoby w "informują" i"dziś dotarła nagroda". Jezeli organizator dzwoni, to rozumiem wpis za godzine "nadal dzwonia" ale nie jedno za drugimemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6096681 Napisano: 20.10.2015 00:43:19 w SZUKAM....
staszek napisał(a):

defed napisał(a):

majchrowski napisał(a):

Wygrał ktoś więcej niż jeden kubek na jedne dane i e-mail.????????   ŁACIATE

ja myślę, że wygrałam, ale jak wszyscy - dostałam tylko 1x @ - więc wysyłam wszystkie 8kodów z nadzieją na minimum 6kubków emotka
(tak samo było  z leżakami Łomży, tylko 1x @ - a kurier zawitał z leżakami w liczbie mnogiej)

Kurde, a ja 2 zgłoszenia wysłałam, 1 mail i dzisiaj jak łajza 1 kod odesłałam emotka może spróbuję jutro drugi im dosłać, może klepną? emotka

a nie lepiej bylo poczekac do rozwiazania II etapu i poslac razem? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6096378 Napisano: 19.10.2015 14:38:25 w WC - rozmowy o wszystkim
asante napisał(a):

Przymierzam się do zakupu nebulizatora/inhalatora. No właśnie - czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć różnicę miedzy nebulizatorem a inhalatorem i który model warto kupić (niezbyt drogi, ale tez chce, żeby mi długo służył, więc jakiejś taniej podróbki nie chcę. 

Nebulizator jest bardziej do specjalistycznych lekow, a ingalator tak prewencyjnie. Teraz bardzo czesto do inhalatorow dodawane sa koncowki do nebulizacji.  Nebulizator rozbija ponoc lek ba mniejsze czasteczki, co powoduje lepsza reakcje organizmu na lek. Sama sie przymierzam od 2 lat do kupienia i nie mogę sie zdecydowac jaki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6095524 Napisano: 16.10.2015 23:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurelito napisał(a):

dolly napisał(a):

EEEE też mi nie przeszedł emotka
pewnie nie sądzili, że ludzie się od razu do formularzy rzucą i nie odblokowali jeszcze emotka
w poniedzialek sie zadzwoni i naprawią emotka

ufff już się balam, że namotałam coś emotka

nie ma sie co stresować emotka czasu jeszcze troche mamy, zdążymy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6095517 Napisano: 16.10.2015 23:01:17 w SZUKAM....
SZUKam  znizek czy bonów na ZALANDO, są gdzieś teraz - prócz PP Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6095514 Napisano: 16.10.2015 22:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
EEEE też mi nie przeszedł emotka
pewnie nie sądzili, że ludzie się od razu do formularzy rzucą i nie odblokowali jeszcze emotka
w poniedzialek sie zadzwoni i naprawią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6095509 Napisano: 16.10.2015 22:47:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurelito napisał(a):

ha ha ha - wpisuje kod z sms w formularz - a  tam , ze na ten kod nie ma nagrody wygranej emotka  ktos tak miał?

Bandit, na poprzedniej stronie i zaraz sprawdzę czy ja tak mam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6095468 Napisano: 16.10.2015 22:01:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie ma żadnego linka w Łaciatym do wpisania danych (to oczywiste, bo nie widzę...?), bo niby tak jest w regulaminie...

Ja tez nie widze... Osoba z forum, która jako pierwsza wpisała sie w MDW z wygranym kubkiem dostała w Smsie info, aby wypełnić formularz zwycięzcy wlasnie na stronie... Moze ta osoba wygrała główna...?

moze, ale to nie jest pewne, bo w sms jest takie info i przy kubkach Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6095224 Napisano: 16.10.2015 17:01:17 w Biedronka
tusienka napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy gdzies widac wiek dziecka, czy tak tylko gdybacie?

masz listę z wszystkimi danymi i masz galerię z imionami i nazwiskami

acha, dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6095163 Napisano: 16.10.2015 15:36:45 w Biedronka
Czy gdzies widac wiek dziecka, czy tak tylko gdybacie?
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6095140 Napisano: 16.10.2015 15:15:09 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia147, a juz myślalam, że się przyszlasz czwartym pochwalić emotka
Super, że się układa, dbaj o siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6094363 Napisano: 15.10.2015 12:56:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Laurka na talerz? emotka

Na dwadzieścia kółek - wtedy se można zakupić zastawę na wesele dla dwustu osób emotka

aaaaaaa faktycznie, zapomnialam o kasiorce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6094361 Napisano: 15.10.2015 12:54:53 w Biedronka
Czy ktos w ostatnim czasie, dostal info o wykorzystanym paragonie?
bo jak dla mnie, to o numery paragonow chodzi, a nie nazwiska, miasta, wypalenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6094346 Napisano: 15.10.2015 12:45:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

dolly napisał(a):

magisterek napisał(a):

WSZYSTKO PRZEJDZIE TYLKO JEŚLI MACIE  POUSUWAJCIE DWUKROPKI I CUDZYSŁOWA - WTEDY PRZEJDZIE WSZYSTKO.

laurka też? emotka

emotka

Laurka na talerz? emotka

wiesz, jak ktoś ma dryg... to wszędzie pośle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6094342 Napisano: 15.10.2015 12:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

WSZYSTKO PRZEJDZIE TYLKO JEŚLI MACIE  POUSUWAJCIE DWUKROPKI I CUDZYSŁOWA - WTEDY PRZEJDZIE WSZYSTKO.

laurka też? emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6094114 Napisano: 15.10.2015 01:51:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chodzilo mi tylko i wyłącznie o to, ze jest taki dzien. emotka
A przedszkolem sie nie martw, bo to fajna sprawa emotka
Dobranoc. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6094112 Napisano: 15.10.2015 01:27:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

dolly napisał(a):

Bezaczek7, no ale do szkoly chyba chodzilas? To sorry, ale, ze jest dzien nauczyciela wiedziec powinnaś. 
Na temat nagrod sie nie wypowiadam.

podejrzewam, że przynajmniej 2 razy tygodniowo jesteś w sklepie, więc nie jest to dla ciebie temat sprzed 10 lat, jak u mnie temat szkoły. wiesz kiedy jest dzień sklepikarza? emotka
EOT emotka   emotka

A dzien kucharza wiesz kiedy jest, bo obstawiam, ze w kuchni spedzasz troche czasu. ..
Teraz kazdy dzien, może być jakims "dniem", ale my mowimy, o tych "starych" i znanych- emotka  zazwyczaj
Nie martw sie, niedlugo zaliczysz przedszkole, to sie dowiesz o takim dniu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6094109 Napisano: 15.10.2015 01:09:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika81 napisał(a):

dolly napisał(a):

Bezaczek7, no ale do szkoly chyba chodzilas? To sorry, ale, ze jest dzien nauczyciela wiedziec powinnaś. 
Na temat nagrod sie nie wypowiadam.

Nie każdy musi wiedzieć czy tez pamietać do końca życia kiedy jest dzień nauczyciela. Energię w domu masz, a wiesz kiedy jest dzień energetyka? Szczerze. 

Oczywiscie, ze nie wiem, ale jezeli ktos ma niewiele lat i dodatkowo jeszcze korzysta ze szkolnictwa, to nie oszukujmy sie, ze nie o pamiec tu chodzi.
Ps. Dzien energetyka jest dniem typowo branżowym,  a ze z ta branza nie mam nic wspólnego, to nie wiem. 

Mia, a to od czego jest forum, nie od tego by dyskutowac?  Wyświetl w wątku >>
0 0