Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika privatedo

privatedo

#4989085 Napisano: 02.02.2012 12:03:47 w Konkurs na forum2?
lakier do paznokci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4989081 Napisano: 01.02.2012 11:56:05 w Żegnamy zmarłych
Czytamy listy umarłych jak bezradni bogowie,
ale jednak bogowie, bo znamy późniejsze daty....

:-(

<*> Wyświetl w wątku >>
[*] 0

privatedo

#4988234 Napisano: 01.02.2012 03:49:16 w Paragony
szprotka napisał(a):

kupie paragon na Bryza w karnawale z Kaufland

Ja mam z pierwszego dnia promocji, a ile proponujesz za samochód? emotka

nieaktualne emotka
zeby auto wycenic, trzeba je miec w domu emotka :)
szukalam zapobiegawczo
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4988107 Napisano: 01.02.2012 02:47:37 w Paragony
kupie paragon na Bryza w karnawale z Kaufland Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4987054 Napisano: 31.01.2012 11:18:59 w Dyskusje o wynikach konkursu

najszybciej rozwiązany konkurs emotka

https://www.e-kon...rticles-1-92561.html

to się nazywa sprawna komisja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4986126 Napisano: 31.01.2012 03:13:09 w Reklamacje wyników konkursów
ilonar2301 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ilona tak mówi logika, ale nie regulamin, a wiemy,że komisja często nie używa w wyborze logiki
emotka

Co fakt, to fakt emotka emotka

jak zycie pokazalo nie jeden raz komisja niczego sie nie trzyma, ani logiki ani regulaminow, ale nie ma sie co dziwic, oslepi ich cos i pozniej przestaja myslec : Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4980234 Napisano: 27.01.2012 08:00:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie wiem dlaczego macie pretensje o prace... od poczatku bylo wiadome co nalezy zrobic w tym konkursie, zatem plastycznie mozna bylo sie wykazac wyraznie pisalo, ze praca lub/i tekstem. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4973934 Napisano: 24.01.2012 08:20:48 w Wkurza mnie...
Ja na ceny leków i służbę zdrowia i nie narzekam... bo nie korzystam z polskiej emotka

ACTA? sprawa jest kontrowersyjna, lecz ile razy czegoś wszyscy się obawiali, a nie wyszło tak strasznie?
Jestem za, w przypadku gdy będą nakładali sami surowe kary na plagiatowych konkursowiczów i osoby, które do czegoś nie maja prawa, a Organizatorom oświadczają, ze maja.
Pomyślcie, ze wtedy wygrane płyty dvd i cd dużo drożej sprzedacie emotka
Na youtube już zaczęły znikać niektóre filmiki, np. bajki dla dzieci, ktoś pisał o Śwince Peppie i Teletubisiach.
ACTA nie byłaby taka zła, lecz za bardzo ingeruje w nasze prywatne korespondencje.

Wkurza mnie...
polska młodzież, najpierw tłumnie szli glosować na Tuska, a teraz się rzucają... taki rzad i Prezydenta wybraliście z małym oporem trzeźwiej myślących.
A swoja droga, ciekawe co będzie jak Kasia Tusk na swoim blogu umieści zdjęcie torebki z internetu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4969064 Napisano: 22.01.2012 12:25:59 w Czas na zmiany...
czarnygreg napisał(a):

a czy jest możliwość żeby przy postach była malutka ikonka kosza np i służyłaby do zgłaszania postów które chcemy skasować, niekoniecznie swoich?

i kto mialby to kasowac, czytac wszystkie zgloszenia? Admini... czy Oni nie maja swojego zycia? Jesli jakis post jest nieodpowiedni itd, zawsze mozesz napisac PW z linkiem do posta, do ktoregos z Adminow, Oni i tak czytaja i moderuja forum, po co dodawac im dodatkowych obowiazkow? Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4968287 Napisano: 21.01.2012 08:20:38 w Wkurza mnie...
a czy we wszystkich konkursach trzeba brac udzial?
ew. od czasu do czasu mozna komus postawic flache, to, ze my nie pijemy nie oznacza, ze inni musza sie u nas bezalkoholowo bawic emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4968262 Napisano: 21.01.2012 08:13:58 w Wkurza mnie...
piwo niee emotka alkoholu nie pije, gdyby wszyscy tak pili jak my to gorzelnie by padly emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4968191 Napisano: 21.01.2012 07:48:28 w Wkurza mnie...
haha to co ja mam powiedziec?
Mamusia jak mamusia, ale zarcie w McD... bo jest szybciej niz obiad w domu i nie musi mnie nadwyrezac, bo przeciez tez mam swoje obowiazki
emotka
OK, OK... 2 miesiace i wskaznik wagi pokazal gdzie lepiej jesc emotka
Potrafi zbudzic mnie o 7 rano, czy robie sniadanie, a prawdziwy domowy, swiezy sok zrobiony moimi rekami tez smakuje lepiej niz Cola

Czasem bylo fajnie jak gotowalam tylko nam, bo bezmiesnym daniem sie najadalysmy, a tak to musi byc padlina inaczej to nie objad emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4954526 Napisano: 14.01.2012 10:05:38 w TESCO konkursy
Isiulka ja mialam podobnie w Realu w Katowicach, myslalam, ze babie przywale, tam akurat chodzilo o promo cene na Pepsi powinnam miec 8 butelek w tej cenie a nie 4, miala baba szzcescie, ze nie mialam czasu do UOKiKU napisac. Lecz gdyby to byla cena metkowa, znam siebie i bym nie popuscila, pewnie kazalabym jej napisac oswiadczenie, ze nie moze mi sprzedac po takiej cenie, a jesli nie to aparat w telefonie mam i do polki bym sie jeszcze raz przeszla emotka

Natomiast u nas tutaj jest tak fajnie w jednej sieciowce, ze jak w obrebie 20 km kupi sie taka sama rzecz taniej to zwracaja roznice, nawet gdy to jest inny sklep. Kupowalam telewizor i roznica w cenie byla 160 euro, poszlam z paragonem zapytac co zrobic, babka zadzwonila do sklepu z promocyjna cena (sama w necie nr wyszukala) i na oswiadczenie wrocila mi kase do reki... Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4954490 Napisano: 14.01.2012 09:43:02 w TESCO konkursy
Isiulka
po pierwsze nie miala prawa zatrzymac oryginalu paragonu, moglas kupic np. sprzet albo cos co ma gwarancje, ciekawe co by zrobila w takiej sytuacji mondra kierowniczka
a po drugie, miala obowiazek sprzedac Ci towar po cenie wywieszonej w sklepie! Takie jest prawo, ze cena wiazaca, to ta z oferta na towarze, a nie przy kasie!
http://umowy.wies...ej-jest-wiazaca.html

teraz wyobraz sobie sytuacje, wiem nie powinno tak raczej byc ale czasem jest emotka
jestes z dzieckiem w hipermarkecie i strasznie placze zebys mu dala ciastko, ok bierzesz ciacho za 2 zl i dzieciak je otwiera i je... nagle przy kasie okazuje sie, ze ten batonik kosztuje 40 zl bo tak maja w systemie... Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4953352 Napisano: 14.01.2012 03:42:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mial ktos problemy z wyslaniem odpowiedzi na konkurs noworoczna metamorfoza Martini Asti?
Po napisaniu odpowiedzi wyskakiwal blad serwera... napisalam do nich o tym, ale zwalaja, ze to wina mojego internetu, a ja wiemm, ze nie jestem odosobniona z tym problemem ;] Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4943139 Napisano: 08.01.2012 01:51:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
slavek napisał(a):

nie wiem jakie tam były zasady ale w galerii jest mnóstwo zdjęć z netu

no nie wiem jakiezasady, ale wygrani podpisywali oswiadczenie tresci:

Oświadczam, że ja niżej podpisany biorąc udział w loterii &#8222;Jestem wymarzonym prezentem!&#8221;
przesłałem zgłoszenie, którego elementem było zdjęcie wykonane przeze mnie osobiście, do
którego posiadam prawa autorskie stosownie do ustawy z dn. 4 lutego 1994 r. Dz.U. 1994 Nr
24 poz. 83

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4941156 Napisano: 06.01.2012 09:01:12 w Wkurza mnie...
error, poplakalam sie ze smiechu emotka chyba szedles po tej samej lace co moja corcia, tez dzis wyciela cudnego orla emotka

wsciekly tez do Ciebie pisalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4937591 Napisano: 04.01.2012 08:17:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
nocti napisał(a):

Co do pozostałych usuniętych haseł to nie mam zastrzeżeń. Plagiaty były. Ale i tu PKO mogłoby mieć problem bo złamali własny regulamin. I to z czystego lenistwa emotka

i tu sie mylisz, bo na kuponie zgloszeniowym podpisywalo sie oswiadczenie, ze sa unikalne i masz do nich prawo, komisja ma w obowiazku wybrac hasla, a nie ma obowiazku tego sprawdzac.

Ciekawe co by bylo gdyby bank wyprodukowal reklame z takimi haslami, bez wczesniejszego ich ujawniania i wtedy zaczeloby sie ciaganie PKO po sadach poprzez inne banki, a oni zgodnie z regulaminem powiedzieli by a to nam sprzedal pan X i pani Y. Dopiero wtedy by mieli przechlapane, bo i PKO mialoby szanse pozwac ich za wprowadzenie w blad i obciazyc kosztami produkcji materialow reklamowych, reklamy itp...

Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4925695 Napisano: 29.12.2011 05:07:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
serberta napisał(a):

Wygrałam vouchery z konkursu Warszawa Nasze Miasto gdzie nagrodą było cytat z regulaminu
1. Organizator Konkursu zapewnia następujące nagrody:
- 2 bilety lotnicze (każdy ważny do 18 marca 2012 roku) ważne w obydwie strony, na dowolnej trasie (wylot z Warszawy)
Ja natomiast dostałam voucher dla jednej osoby.poradzcie czy składać reklamację?

To byly bilety dla 1 osoby, natomiast nagradzali 2 osoby, dlatego tez, w puli nagrod byly 2 bilety emotka Jesli zgadza Ci sie wartosc, ktora byla w regulaminie to nie zrobisz nic...
dodatkowo poinformuje Cie, ze vouchery w wizzair mozna realizowac tylko za posrednictwem infolini (ktora do tanich nie nalezy emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4925426 Napisano: 29.12.2011 02:39:50 w Zakupy na konkursy - usługi
szukam kogos kto pojdzie do Multikina na film na moj koszt emotka
tylko dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0