Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika privatedo

privatedo

#3129215 Napisano: 20.02.2010 06:35:57 w Pomocy!!!!
radosna napisał(a):

Mama ma telefon na kartę. Może rozmawiać, inni mogą do niej dzwonić, mogą też wysyłać eski. Natomiast Mama nie może wysyłać sms-ów. Może ktoś mi powie dlaczego? I tak od kilku dni.

sprawdź ustawienia wysyłania sms-ow,
aby można było skorzystać z usługi, w telefonie powinno być ustawione standardowe Centrum Obsługi Wiadomości sieci Plus GSM, czyli: +48601000310 Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3096232 Napisano: 10.02.2010 04:09:55 w skojarzenia
- Czterdziestolatek - Przeminęło z wiatrem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2854441 Napisano: 17.11.2009 12:09:59 w Paragony
szukam paragonu z Canpol
jesli ktos ma 2 oddam 1 nagrode za paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2783837 Napisano: 25.10.2009 06:30:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

Wczoraj było rozwiązanie konkursu na hasło reklamowe Centrum Handlowego Bemowo w Warszawie.
To regulamin tego konkursu:
http://centrumhan...mp;lang=pl&id=28
1 miejsce: Centrum Bemowo - poznaj od nowa. (nagroda - samochód)
2 miejsce: Galeria Bemowo - ona ma to coś.
(nagroda - żelazko)
3 miejsce: Bemowo to centrum uśmiechu.
(nagroda - toster)

Wczoraj w Centrum Handlowym Zakopianka w Krakowie tez bylo rozwiazanie podobnego konkursu i auto wygral ktos za haslo
Centrum Handlowe Zakopianka - dodaj do ulubionych!

Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2759288 Napisano: 17.10.2009 04:31:27 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

rypka7 napisał(a):

Maa, zapytaj prawnika, każdy rozsądny powie Ci, że liczy się regulamin. A konkurs rozwiązano niezgodnie z regulaminem.

A gdybanie jest bez sensu. Jest jak jest. Co innego było na ulotce, co innego w regulaminie. Przyznano, że rozwiązano konkurs z jednego, nieregulaminowego!, numeru i tyle.
Teraz powinny być 84 bony dla najlepszych haseł nadesłanych na numer 7141 i koniec.
I myślę, że tak właśnie będzie.

ja sie pytalam prawnika emotka i postepujac wg prawa musza przyznac cala pule na nr 7141 bo to regulamin jest wiazacy emotka ato ze przyznali innemu nr tylko nagrody to jest ich pomylka z ktorej rowniez nie do konca moga sie wycofac , mysle ze oni zdaja sobie sprawe ze kazdy z konkursowiczow miglby ich podac do sadu o odszkodowanie i to nie male

jakie odszkodowanie?Odszkodowanie należy się poszkodowanemu za wyrządzenie szkody od osoby, która tę szkodę wyrządziła lub ponosi za nią odpowiedzialność.A przepraszam jaka szkode wyrzadzilam Wam agencja?Szkode w postaci tego ze zakupiliscie promocyjne opakowanie? Przeciez kazdy grajacy musi ponosic ryzyko tego ze moze nie wygrac.A moze szkode w postaci tego ze nie wybrala waszego hasla? Przeciez to sie nie trzyma kupy. Wedlug mnie zamiast roscic sobie prawo do jakiegos odszkodowania i wydzaniac do agencji klocac sie i robiac afere lepiej spokojnie zalatwic ta sprawe. Juz nieraz widzialam ze po aferze na forum konkurs rozwiazywali szybko, po lebkach, bez czytania smsow i po co to wszysto? pospieszanie agencji, robienie zadym tak naprawde mysle ze ma wielkeigo sensu. Owszem zgloszeniue bledu w regulaminie jest jak najbardziej ok ale trcoeh glupio zeby przez arogancki ton zrobili na zlosc i przyznali np 2 nagrody dodatkowe zamiast 84.

Zakup produktu promocyjnego jest wydatkiem, zakladajac, ze kupuje go tylko po to zeby wziasc udzial w konkursie (kupuje ze wzgledu na ogloszona promocje - skoro moje zgloszenie nie bierze udzialu w promocji kupilam je niepotrzebnie i to jest naciaganie)
kolejny wydatek to poslanie smsa wg. regulaminu (dochod z sms-ow jest korzyscia dla organizatora, dla mnie wydatkiem) - czy to tez nie jest naciaganiem?
Regulamin jest wiazacy, a nie ulotka, gdyby rozwiazali tylko regulaminowo slane smsy, mieli by podstawe do nie przyznania dodatkowych nagrod, gdyby na ulotce byl odnosnik do regulaminu i zapis, ze nie odpowiadaja za blad w druku, jak to ma miejsce w gazetkach promocyjnych.

Laski nie robia, ze przyznaja dodatkowe nagrody, bo wziecie udzialu w promocji i poslanie zgloszenia, ktore sie nie liczy z ich powodu jest wlasnie oszustwem i naciagnieciem.
Co do wynikow, to zawsze mozna przeprowadzic kontrole promocji, agencje tez maja nad soba Ministerstwo Finansow i inne organy. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2656400 Napisano: 14.09.2009 01:33:00 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
apoccalipsa napisał(a):

privatedo napisał(a):

...Jej koleżanka z forum dla graczy, privatedo... i tu przytoczona moja wypowiedz

wiec zacytuje tez to co jest na dole strony, a czego chyba osoba piszaca i wypowiadajaca sie nie wziela pod uwage...

Wszelkie prawa zastrzezone! Kopiowanie bez zgody autorów zabronione!

a wiec...

użył Twojej wypowiedzi bez Twojej zgody?
emotka

Tak i w rozmowie telefonicznej ze mna stwierdzil, ze Prawo Prasowe na to pozwala...
wiec liczcie sie z tym co tu piszecie, bo nigdy nie wiadomo kto wpadnie i poczyta i gdzie zacytuje emotka
Ja od dzisiaj jestem niemowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2653609 Napisano: 12.09.2009 07:33:39 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
...Jej koleżanka z forum dla graczy, privatedo... i tu przytoczona moja wypowiedz

wiec zacytuje tez to co jest na dole strony, a czego chyba osoba piszaca i wypowiadajaca sie nie wziela pod uwage...

Wszelkie prawa zastrzezone! Kopiowanie bez zgody autorów zabronione!

a wiec... Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2641663 Napisano: 07.09.2009 11:00:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
maa napisał(a):

moroccangirl napisał(a):

wyniki hipp z rossnetu

jedne i te same nazwiska
a i nasza forumowa nabijaczka tez wygrala ciekawe ile ludzie kont są zdolni zalożyc byle wygrac

no wlansie sie zastaanwiam gdzie tkwi sekret wygrywania w tym konkursie bo niestety nie mam do niego szczescia.

sekret wygrywania - kto wiecej punktow w glosach zgarnie Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2458753 Napisano: 25.06.2009 10:39:24 w Żegnamy zmarłych
magdalenka26 napisał(a):

swibek napisał(a):

aka napisał(a):

Michal Jackson nie żyje

http://wiadomosci...nie_akcji_serca.html

emotka a czy to jest napewno potwierdzone?? czy tylko portal plotek tak podaje?? emotka ech.. czytałam, że jest w śpiączce..

CNN podało oficjalnie ze nie zyje emotka

caly czas jest CNN has NOT confirmed, ogladam na zywo, wiec nie wiem kto powiedzial, ze oficjalnie
choc zapewne to przykra prawda, ze MJ juz odszedl... Wyświetl w wątku >>
[*] 0

privatedo

#2066274 Napisano: 03.01.2009 11:01:05 w Pomocy!!!!
dysia wejdz w gadu gadu - ustawienia - komunikator i odznacz usuwaj wiadomosci starsze niz, albo odznacz nie archiwizuj wiadomosci Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2032870 Napisano: 19.12.2008 12:28:17 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
rachel napisał(a):

paolka napisał(a):

a u mnie wielka przesyłka z napisem wartosc 200 zł
a w srodku produkty orico tj. produkty sojowe, kasze, majonez itp.

ktos wie co to za konkurs byl bo ja nie pamietam

prawdopodonie testowanie prosuktów z klubu Glamour

albo tutaj jesli jestes na liscie

https://www1.plus...s.jsp?editionId=1852 Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#1920991 Napisano: 02.11.2008 11:30:36 w Żegnamy zmarłych
Za wszystkich zmarlych (*)

i za tych najmniejszych, bezbronnych (*)

http://wirtualnyz.../pid,2197,zapal.html Wyświetl w wątku >>
[*] 0

privatedo

#1920454 Napisano: 01.11.2008 08:23:35 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje

privatedo

#1917944 Napisano: 31.10.2008 11:07:33 w edipresse i problem z otrzymaniem nagrody
a czy z Cosmopolitan tez macie problemy?

ja czekam na nagrody z 2006 roku i wiem, ze nie jestem sama Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#1914976 Napisano: 29.10.2008 06:19:27 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
Piękni i dobrzy ludzie odchodzą młodo, bo nie muszą Bogu udowadniać, że zasługują na niebo, zostawiają czas tym którzy muszą jeszcze nad swoimi schodami do Nieba popracować...

(*) Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#1864853 Napisano: 07.10.2008 02:54:57 w Żegnamy zmarłych
wiki1985r napisał(a):

Moja mama zmarła 15 września - nie potrafiłam tego wcześniej napisać emotka Bardzo mi jej brakuje...
Miała - dla innych aż, dla mnie tylko 58 lat emotka

Wiki emotka ja sobie nawet takiej sytuacji nie wyobrazam emotka
... szereg Aniolow przyjal kolejnego...
badz dzielna Wyświetl w wątku >>
[*] 0

privatedo

#1854975 Napisano: 03.10.2008 02:54:31 w Żegnamy zmarłych
8 wrzesnia kierowca ciezarowki, wjezdzajac na zakaz zabil na autostradzie motocykliste... uciekl... do dzis go nie zlapali, nikt nie spisal numerow...

opis wypadku przerazajacy emotka
korpus ciala zmasakrowany, glowa kilkadziesiat metrow dalej...

a Mateusz mial tylko 19 lat... (*)
Wyświetl w wątku >>
[*] 0

privatedo

#1823361 Napisano: 20.09.2008 11:16:02 w dziś mam urodzinki
dla
mooniq82
Cinek22

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#1758196 Napisano: 24.08.2008 07:46:58 w Żegnamy zmarłych
mamy coraz bardziej nowoczesna technike, systemy itd. a ginie nas coraz wiecej emotka

(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

privatedo

#1753272 Napisano: 21.08.2008 01:02:16 w Połączenia nieodebrane
mam dzis nieodebrane polaczenie o 10.02 z zastrzezonego?
to byly doslownie 2 sygnaly emotka Wyświetl w wątku >>
0 0