Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaką zła odp? chyba odp byla oczywista? Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to by było nie fair jeśli tak mieli eliminować bo przecież czasem w 1 domu mieszka wiecej niz 1 osoba grająca
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wierzę zwłaszcza że gralo nie wiecej niz 12 osób gdy ja grałam
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i skład Dzidziusia wydaje mi się dobry. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym proszek do białego Dzidziuś świetnie pierze
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zreszta nadal piorę w dziecięcyh
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tej pory ciałko Mikołajka było nieskazitelne, teraz tez tylko z ta główka mini problem. Fakt odpuscimy kapiele i mycie głowy teraz codziennie, ale latem kapiel musi byc glowa co ktorys dzień bedzie myta -zreszta ja sama uwielbiam latem codziennie sie kapac
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jako, że mały nie lubi prysznicu w wannie to zawsze bierze kąpiel. A po kąpieli ciałko mu kremuje zawsze i nie było problemów, ale widocznie cos mu nie pasuje no i Balneum tez jak byl mały to uzywałam a teraz juz raczej nie...
No i on uwielbia się kąpać - pływa wówczas w wannie jak maly pływak
Cóż zmiana zwyczajów nas czeka -choc latem napewno bez codziennej kapieli sie nie obejdzie.
Ja poszewke od materaca tez pralam na delikatnym praniu
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja go kąpie codziennie bo się lepiej śpi jak odświeżony, no i jak tarza się czasem po podłodze to wole go umyć, faktycznie moze 2-3 razy w tyg wystarczy głowe myc...
A co do kremu to nie moge mu po włosach kremem do buzi przelecieć -bo raz że teraz kremuje mu tym półtłustym Cutibaza, to dwa on ma długie włosy wiec krem by poszedł w włosy... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy przy kapieli wcale głowy nie myc codziennie - nawet jak czasem mały się kładzie po podłodze? wstyd że nie wiedziałam ze nie myje się codziennie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drapać raczej nie chce bo przecież nie chcę mu uszkodzić naskórka...
A kropelek kali żadnych nie mam... Może wyolbrzymiam i samo zejdzie, ale z drugiej strony boje się bo maż miał bardzo problemy z skórą głowy...