Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję i również bardzo polecam Puszkę - bardzo rzetelna osoba, świetny kontakt, naprawdę polecam
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już znalazłam
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również wam życze zdrowych, pogodnych i radosnych świąt spedzonych w rodzinnym gronie
U nas też już wszystko gotowe - ostatnie porzadki zrobione
Mikuś był dziś z święconką w kościółku - oczywiście miał swoj koszyczek i z chęcią sprobował zaraz po poświęceniu kiełbaski jeszcze w kościele
Size wypróbowałam ten balsam pat&rub w sumie z moich obserwacji: kolor ma inny niż zwykłe balsamy taki bardziej żółty, pachnie jak dla mnie dosyć dziwnie ale skoro jest naturalny to pewnie tak ma być, jest taki jakby dosyć gesty bym powiedziała tzn porównujac np do mleczka jakie używalam do małego, ale chyba generalnie dosyć fajny -popróbujemy wiecej dni to bedziemy miec pełen obraz.
Co do kremiku cutibaza to jestem zadowolona -uzywamy 1,5dnia i już skórka jest ładniejsza, bardziej gładka, nawilżona, uczulenie pomału przechodzi jakby.
Chyba całą buźkę po kapieli tez nim mogę smarować Mikołajkowi?
No i zmieniliśmy tymczasowo kosmetyki kąpielowe tzn zaopatrzyłam małego na razie w Nivea Baby szampon i płyn do kąpieli, a J&J Bedtime chwilowo idzie w odstawkę - może wrócimy za pewien czas do niego...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą w aptece pani mi poleciła do twarzy krem który ma być neutralny na policzki synka - Cutibaza, cóz wypróbujemy tez.
A jeszcze chciałam zapytac jak kremujecie dzieci po kąpieli to buźkę też tym samym co cialo czy jakimś specjalnym do twarzy?
I czy nie będzie problemu jak bede go kąpać w płynie jednej firmy a kremowac innej - bo wiem ze niemowlakom nie zaleca się róznych firm tylko z tej samej ale w końcu mój ma już 17 miesięcy, choć do tej pory starałam się używać z tej samej serii...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję również za pomoc
jutro skoczę tylko tyle tego mi naradziłyscie że sama nie wiem co mam kupic -niby mam zdrowe dziecko a jednak coś kupic musze... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co alantalu to chyba krem będzie lżejszy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd to się bierze że tyle dzieci ma teraz problemy z skóra?
W szoku jestem
Nawet mój Mikołaj przecież nigdy nic nie miał a teraz nagle coś
Tylko w związku z tym chyba mozemy nadal normalne szampony używać do włosków, i chyba normalny płyn do kapieli tzn kupie teraz inny chwilowo np hippa bo w Balneum nie kapie go codziennie bo wszak kończyć mi się będzie niedługo, no i skórę na ciele ma idealną gładką i bez żadnej skazy - tylko policzki takie brzydsze
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba źle zrobiłam bo przed spaniem wazeliną nasmarowałam mu żeby nie miał suchych
A tą sól mogę normalnie dac do Balneum do kapieli?
I jak włoski też moczy i w razie gdyby do oczek naleciało to nic mu nie będzie po tej soli morskiej? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A powiedzcie czym ja mam smarować te policzki synka? Dr nic nie mówił, nie zapisał...
Kąpałam go dzis w Balneum a po kąpieli w Balneum juz nie smaruje go dodatkowo - ale policzki miał takie suche i szorstkie nawet
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo juz dosyć długo go uzywamy tzn od maja zeszłego roku -choć czasem balneum bo jeszcze miałam, i nigdy nic małemu nie było
Szamponu tez wyłacznie tego uzywam dla Mikołajka i pierwszy raz zauważyłam w jednym miejscu ten "lupież" -sądziłam że to ciemieniucha taka mała
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No a co kąpieli to długo go kąpałam w Balneum ale potem zaczelismy J&J Bedtime i nic mu nie było, szampon tez ten używa...
No nie wiem - najpierw odstawimy jedzenie potem zobaczy sie co dalej.
Swoją drogą jakich szamponow dla dzieci używacie?
Bo kilka dni temu widziałam że mały miał taką suchą skóre w jednym miejscu we włosach- potraktowałam oliwką i potem normalna kapiel. Ale mozliwe ze mąz nie spłukał dobrze mu włosów przy kąpieli... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A byłam u dr z małym bo czasem mi kaszlnie i zdrowy Mikołaj, po prostu znów ząbkuje i katar ma a od tego kaszle czasem.
Co do policzków dr kazał odstawić czekolady,wszystko co ma w składzie kakao - choć mały nie jadł czekolad ale ostatnio te święta i jak dostał to sobie gryza wział zawsze, albo w aptece tez dostał taką czekolade dla dzieci z witaminami biała to tez co którys dzień zjadł kostke wiec moze faktycznie od tego
Ale jakby co to jogurty tez odstawić bo moze być na nabial uczulony.
Gdy zapytałam czy moze do dermatologa to powiedział dr że nie ma potrzeby zeby odstawic tamto i obserwowac bo kakao bardzo uczula... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Piłki te z czarnym są esito
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane