Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.google...374.html%3B620%3B429 Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziś w sklepie dzieciecym widzialam takie w miarę -ale nie były to jakieś takie wypasione typowo jak w sklepach rowerowych firmówki czy coś... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli chodzi ci o konkurs z reddsami to się skończył... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...lon-i3063554751.html
takie jak w linku widziałam - ale one wszystkie są podobne bo od środka jest biały styropian, kilka otworów i na krzyż kilka gąbek takich tyci - niczym się nie różnią
I na małego ciężko mi dokłądnie zmierzyć - bo pod brodą max musze ściaśnić i wtedy ten sznurek zwisał mu...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybko ten czas zleciał
Bubulina a odnośnie córeczki to słyszałam przed chwilą w telewizji że bardzo dużo osób choruje teraz na różyczkę i objawem tez jest wysypka... Ale ja się nie znam - moze mała ma akurat na coś uczulenie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas natomiast na policzkach było takie czerwone -mozna by pomyslec ze z zimna ale nie bo przed wyjsciem smaruje go kremem, odstawiłam jogurty całkiem i zamiast kąpać w J&J i smarować go po kąpieli z tej serii kremem zaczełam go kapac w Balneum - i tak robiłam kilka dni i znów idealna skóra, wczoraj wieczorem dalam jogurt na spróbowanie i znów mial takie zaczerwienione dziś...
Nie wiem czy to w ogole od jogurtow czy od tego akurat bo jadł truskawkową Fantazję...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem zachwycona a Mikołajowi uśmiech nie schodzi z twarzy i wszystkim pokazuje jakie ma piękne paputki na nózkach
Troszkę sa większe tak że stópka widzę poszła do przodu i ten zapas 1cm jest z tyłu -ale chyba tak ma być
Jeśli zdadzą się dobrze to kolejne juz tylko takie będziemy kupować
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko to chyba dla większych a nie dla maluszkow
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do chodzenia mój miał ok 7 miesiecy jak chodzic w łózeczku, potem sie zaczęło i chodził wokoł mebli, zaczął raczkować na wakacjach czyli ok 10 miesiąca i kilka dni przed roczkiem zaczął sam stawiać pierwsze kroki
A teraz biega wszędzie i się wspina - więc wszystko przed niektórymi mamami
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane