Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#5604456 Napisano: 07.03.2013 09:17:28 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

benasia napisał(a):

A dziś u nas kolejny siusiowy sukces emotka

emotka emotka emotka

Super, benasiu, brawo dla Ciebie ( i dla Mikołajka też) emotka
Jak się Miki nie wystraszy to będzie powodzenie emotka
Nie wiem czy dobrze przeczytałam, ze nie macie nocniczka - wg mnie mógłby się przydać. Wasz Synuś jest młodziutki, nie wiem czy tak od razu przestawi się na wucet. A niebawem lato emotka , mały mógłby latać sam w ustalone "ustronie" nawet z czymś cięższym emotka
No i SAM. Najważniejsze, ze bez pieluszki emotka
Kupcie nocniczek emotka - chyba, ze nie doczytałam czegoś emotka

Zgadza sie size nie mamy nocniczka od razu próbujemy na toaletę z nakładką - Mikołaj lubi chodzić i siadać jak się pytam czy chce siku ale nie zawsze jest efekt, a jak chce juz zejsc to nie zmuszam... No własnie nie wiem czy kupic nocnik czy nie... Bo nie wiem czy w ogole bedzie chciał korzystac a tu widzi jak mama np korzysta z toalety emotka
No i gorzej bo chłopcy maja siusiaczka i moj musi byc daleko posadzony tzn miec przestrzeń z przodu duza zeby siku nie uciekło a na nocniczku chyba mniej tego miejca jest - choć w tych sprawach to my jeszcze laicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5604445 Napisano: 07.03.2013 09:10:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dojechał Ślizg z Łakotek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5604333 Napisano: 06.03.2013 23:08:44 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę codziennie zrobić zakupy na konkursy:

-ABC "ŚWIAT CZWORONOŻNYCH PRZYJACIÓŁ"

-EKO "REDDS"

-TESCO "HORTEX"

i inne. pw emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5604323 Napisano: 06.03.2013 22:55:28 w Konkursy ABC
jeśli ktoś chętny to mogę zrobić zakupy na konkurs "ŚWIAT CZWORONOŻNYCH PRZYJACIÓŁ" w ABC - moje zwierzątka ucieszyły by się z zakupów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5604269 Napisano: 06.03.2013 21:54:59 w Warka Piwo
a u mnie znów czapki i piłki - chetnie wymienie cos na 1 bluze dla meza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5603912 Napisano: 06.03.2013 16:31:57 w Konkursowiczki w ciąży
No mam nadzieje ze juz bedziemy w wakacje po pieluchach ale nie zawsze chcieć to moc...
Poki co mam zapas pampersow na ok 2-3 miesiace i ćwiczymy nadal siku na toalete ale to chyba na tym zapasie się nie skończy... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5603542 Napisano: 06.03.2013 12:30:22 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Asiu super. Ja też sadzałam i sadzam Kubusia, ale póki co bez rezultatu, może powinnam zaraz po porannym przebudzeniu, bo wtedy zbiera na siusianie, ale za nim ja się pozbieram, to pielucha już zasiusiana. Ja chcę przyzwyczaić do siedzenia na muszli, a potem może pójdzie gładko, u nas nocnik się raczej nie sprawdzi, bo mój Kubuś nie usiedzi spokojnie, więc liczę, że nauczy się na siusianie w toalecie. Czytałam gdzieś, że dziecko czuje potrzebę dopiero w wieku 2 lat.

No właśnie my z nocnikiem wcale nie ćwiczymy -raz u tesciow probowałam bo mieli a ja swojego nie mam, wiec od razu na toalete z nakłdaką sadzam - czasem nic nie ma i schodzi - na siłe go nie zmuszam bo przeciez moze mu sie nie chciec, a czasem jak sadzam to zrobi siusiu - aczkolwiek mysle ze nie predzej niz kolo wakacji juz bedzie "ten czas" bo wtedy moze bedzie sygnalizował i mowił ze chce siku a na razie to nie bardzo mi mowi emotka

Keitzi bedzie dobrze nie martw sie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5603283 Napisano: 06.03.2013 09:28:22 w Konkursowiczki w ciąży
A dziś u nas kolejny siusiowy sukces emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5603167 Napisano: 05.03.2013 22:46:44 w Konkursowiczki w ciąży
Kasiu to ten wiek testowania wszystkiego a szczególnie mamy: "Na co mogę sobie pozwolić" emotka
Mój probuje mi wchodzić na okno - wspina się po grzejniku, włazi na parapet i staje trzymając się klamek -oczywiscie łózko mamy pod oknem ale i tak mu nie pozwalam i go ściągam/lub nie pozwalałam nawet nogi wsadzić by cały nie zdazył wejść a on krzyczy początkowo gdy go ściągam lub chce płakac -no ale jakieś granice muszą byc.... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5603166 Napisano: 05.03.2013 22:42:03 w Kaufland konkursy
klaudiag19 napisał(a):

czy wszyscy otrzymali już bony emotka

u mnie kurier nie dojechał... emotka

moj 1 bon wysłali na adres zameldowania zamiast zamieszkania i też było zamieszanie bo nie wiedziałam że tam wysla.. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5602979 Napisano: 05.03.2013 18:50:27 w Konkursowiczki w ciąży
moj za to jak slyszy muzykę to od razu tańczy a najbardziej lubi Weekend "Ona tańczy dla mnie" i PSY "Gangnam style" wtedy wymiata emotka
I uwielbia chodzić na spacery - tzn najczesciej jeździmy wózkiem i jest bardzo grzeczny emotka
A dziś zaczał mówić "Kinga" - tak ma na imię jego kuzynka i ciągle powtarza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5602578 Napisano: 05.03.2013 13:08:09 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

benasia napisał(a):

tylko ile razy mam go sadzac dziennie żeby sie nauczył? emotka

Sadzaj dopóki nie protestuje emotka Jak poczuje, że coś się z nim robi na siłę to się "cofnie". U nas z nakładką mieliśm 3 podejścia w odstępie miesiąca, bo właśnie trochę za mocno chyba chcieliśmy odpieluchować córę i za często ją sadzaliśmy. Za to jak załapała to od razu bez wpadek się obyło.
A ile Twój synek ma?

16 miesięcy emotka
Tylko on sam chce zazwyczaj żeby go posadzić jak się pytam czy chce tu siusiu zrobić -ale do tej pory bez nakładki probowalismy i nigdy nic bo zaraz chciał schodzić bo jak go trzymalam to było nie za bardzo stabilnie chyba a teraz jak posadze na nakładkę to sam siedzi zadowolony... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5602485 Napisano: 05.03.2013 11:31:38 w Konkursowiczki w ciąży
tylko ile razy mam go sadzac dziennie żeby sie nauczył? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5602470 Napisano: 05.03.2013 11:20:21 w Konkursowiczki w ciąży
Muszę się pochwalić że Mikołajek dziś zrobił siku na toaletę z nakładką - jestem z niego bardzo dumna emotka
A gdy pytam gdzie zrobiłeś sisiu to pokazuje że w łazience, i pytam jak będziesz wołał to mówi: "sisi" ale czy rozumie to nie wiem jeszcze ale przynajmniej początek jakiś mamy juz emotka
Pierwszy raz użylam nakładki bo zawsze na sama toaletę go sadzałam i moze pewniej się poczuł że nie wpadnie do środka bo wcześniej nam się nie udawało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5602432 Napisano: 05.03.2013 10:37:55 w Zakupy na konkursy - usługi
malenka89 napisał(a):

benasia napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Pamiętajcie, że w EKO nagrodę trzeba odebrać osobiście w sklepie.

ale w reg. pisze że do odbioru w sklepie eko który wskaże laureat emotka

tak, tylko chodzi o to, że czasem ktoś kupuje paragon, bo po prostu nie ma u siebie danego sklepu, dlatego też napisałam, bo może ktoś nie zauważył emotka

Wiem, ale może gdzieś gdzie pojedzie przy okazji odebrać a specjalnie po paragon moze się nie opłacać emotka

Tak czy siak jeśli ktoś zainteresowany to mogę kupić REDDSy w EKO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5602429 Napisano: 05.03.2013 10:32:20 w Paragony
mogę kupić dziś REDDSy w EKO - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5602426 Napisano: 05.03.2013 10:30:19 w Zakupy na konkursy - usługi
malenka89 napisał(a):

Pamiętajcie, że w EKO nagrodę trzeba odebrać osobiście w sklepie.

ale w reg. pisze że do odbioru w sklepie eko który wskaże laureat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5602381 Napisano: 05.03.2013 09:43:35 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę dziś i w inne dni zrobić zakupy w EKO - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5602225 Napisano: 04.03.2013 23:10:16 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Był ktoś jeszcze w sklepie na zakupach z bonikami? Nie wiem czy jest sens jechać jak sa nieaktywne emotka emotka

gdyby to była karta przedpłacona to by mogła być nie aktywna a to są bony i można płacić od razu

tak ale była taka sytuacja ze były nieaktywne i dopiero na drugi dzień po interwencji -i to nie tylko u mnie kilka osób tez tak miało emotka

są aktywne bo dziś wydałam kilka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5602209 Napisano: 04.03.2013 22:52:03 w Konkursowiczki w ciąży
no właśnie jak potrafisz to czemu nie - gdybym ja umiała dobrze to robic to tez bym robiła ale tak za nożyczki sie nie łapie co najwyzej maszynke bo to żadna filozofia ale moich meżczyzn wolę oglądać w ładnej fryzurce obciętej nożyczkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0