Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza sie size nie mamy nocniczka od razu próbujemy na toaletę z nakładką - Mikołaj lubi chodzić i siadać jak się pytam czy chce siku ale nie zawsze jest efekt, a jak chce juz zejsc to nie zmuszam... No własnie nie wiem czy kupic nocnik czy nie... Bo nie wiem czy w ogole bedzie chciał korzystac a tu widzi jak mama np korzysta z toalety
No i gorzej bo chłopcy maja siusiaczka i moj musi byc daleko posadzony tzn miec przestrzeń z przodu duza zeby siku nie uciekło a na nocniczku chyba mniej tego miejca jest - choć w tych sprawach to my jeszcze laicy
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-ABC "ŚWIAT CZWORONOŻNYCH PRZYJACIÓŁ"
-EKO "REDDS"
-TESCO "HORTEX"
i inne. pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poki co mam zapas pampersow na ok 2-3 miesiace i ćwiczymy nadal siku na toalete ale to chyba na tym zapasie się nie skończy... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie my z nocnikiem wcale nie ćwiczymy -raz u tesciow probowałam bo mieli a ja swojego nie mam, wiec od razu na toalete z nakłdaką sadzam - czasem nic nie ma i schodzi - na siłe go nie zmuszam bo przeciez moze mu sie nie chciec, a czasem jak sadzam to zrobi siusiu - aczkolwiek mysle ze nie predzej niz kolo wakacji juz bedzie "ten czas" bo wtedy moze bedzie sygnalizował i mowił ze chce siku a na razie to nie bardzo mi mowi
Keitzi bedzie dobrze nie martw sie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój probuje mi wchodzić na okno - wspina się po grzejniku, włazi na parapet i staje trzymając się klamek -oczywiscie łózko mamy pod oknem ale i tak mu nie pozwalam i go ściągam/lub nie pozwalałam nawet nogi wsadzić by cały nie zdazył wejść a on krzyczy początkowo gdy go ściągam lub chce płakac -no ale jakieś granice muszą byc.... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moj 1 bon wysłali na adres zameldowania zamiast zamieszkania i też było zamieszanie bo nie wiedziałam że tam wysla.. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I uwielbia chodzić na spacery - tzn najczesciej jeździmy wózkiem i jest bardzo grzeczny
A dziś zaczał mówić "Kinga" - tak ma na imię jego kuzynka i ciągle powtarza
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
16 miesięcy
Tylko on sam chce zazwyczaj żeby go posadzić jak się pytam czy chce tu siusiu zrobić -ale do tej pory bez nakładki probowalismy i nigdy nic bo zaraz chciał schodzić bo jak go trzymalam to było nie za bardzo stabilnie chyba a teraz jak posadze na nakładkę to sam siedzi zadowolony...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdy pytam gdzie zrobiłeś sisiu to pokazuje że w łazience, i pytam jak będziesz wołał to mówi: "sisi" ale czy rozumie to nie wiem jeszcze ale przynajmniej początek jakiś mamy juz
Pierwszy raz użylam nakładki bo zawsze na sama toaletę go sadzałam i moze pewniej się poczuł że nie wpadnie do środka bo wcześniej nam się nie udawało
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, ale może gdzieś gdzie pojedzie przy okazji odebrać a specjalnie po paragon moze się nie opłacać
Tak czy siak jeśli ktoś zainteresowany to mogę kupić REDDSy w EKO
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale w reg. pisze że do odbioru w sklepie eko który wskaże laureat