Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.123kli...1-64-symbio,id-31426
400W ma i chyba by mi wystarczył zreszta ten wśród innych jakie byly miał największą moc
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jaką moc masz Kasiu tzn jaką byś poleciła bo masz duże doświadczenie w tych sprawach
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc sklepów konkursowych i nie tylko mam dużo
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak byłam dziś w tesco i kupowałam różne rzeczy nie tylko dzieciece, generalnie nie powinno być problemu aczkolwiek Panie nie umiały obsłużyć karty podarunkowej: motały się, chciały pin, potem pytały czy gotowki nie mam
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak boniki mi dojdą z Kauflandu to znów zapasik sobie zrobię
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie póki co 4+ bardziej się opłacają bo wychodzą po 64gr szt a 5 wychodzą niecałe chyba 70gr szt. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy tez kubek 360stopni - nie jest zły, mały umie pić ale woli z niekapka, i odnosze wrazenie ze gdyby tylko tamten miał to mało by pił. Nie ukrywam że umie pić ze szklanki ale taki kubek niekapek to wygoda bo dziecko moze pic kiedy chce, dużo pije i się nie odwodni a mama nie musi za nim latac no i nie naleje (chyba że jak Mikołaj czasem się psoci i specjalnie uderza ustnikiem miękkim o panele to siłą rzeczy leci )
A odnośnie pampersów pisalam wam że będą w Kauflandzie za 36,99zł a więc poprawka są po 35,99zł
A poza tym byłam dziś i wszystkie wykupione poza rozmiarem 6 i czterema paczkami rozmiaru 5
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia a próbowałas z takiego jak ten pierwszy link?
Powiem ci że niepozorny a fajny, napewno załapie Kamil bo ustnik jest silikonowy jak w butelkach i miękki, ale nie kapie i żeby się napić musi zaciągnąć. Po tym napewno odstawi butle - tak było u nas
A cena nie wygórowana i znajdziesz go nawet w supermarketach typu tesco czy intermarche
poza tym mój Mikolaj uwielbia teraz pić z Kubusia Watera - wiec wlewam mu tam tez jego picie bo ile mozna kupowac - wczoraj potrafił przez 2 godz wypić całego świeżo kupionego... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg opisu na karcie są aktywne i można od razu płacić
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.jedyny...03335172885ec9a9e481
jest świetny bo ma miękki silikonowy ustnik
Chociaż jak byliśmy nad morzem gdy mały miał 9 miesięcy to pił tylko z tego:
http://www.mulan....200ml-scf750-00.html Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mi smsy bardziej odpowiadaja, nie musze czekać w nieskończonośc ileś dni aż bedzie moje miasto i dzwonić do męża do pracy ze ma pilnować tel bo juz sa na tym i na tym kodzie a okaze sie ze jednak nie dojda itd. a tak raz i albo się ma smsa albo nie. Dzwonienie nie umiejsza skali wysyłania zgłoszeń wg mnie bo kto chce to i tak na startówki wysle - a jak ktos ma dobre hasło to jak ma wygrać to i tak wygra
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wazne do przyszłego roku lutego - waznosc i stan konta mozna sprawdzic na stronie tesco