Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oby Ola była zdrowa - ten tran pewnie tez jej troche pomoze
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja go nie biore bo to dla małego, choc chyba tez powinnam, ale na szczescie nawet gdy kicham strasznie to mały nie łapie.
Co do szczepienia MMR to lepiej nie czytac bo aż strach, choć teraz te szczepionki są lepsze i na szczescie nie ma takich odczynow poszczepiennych (u nas na szczeście obyło że bez niczego) = a gdyby nie szczepic to uwierz Agusia że te choroby sa straszne i maja bardzo straszne powikłania - lepiej zaszczepic ale zeby mały był zdrowy przed szczepieniem... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mam ale ten taki owocowy dla dzieci ma fajny zapach jak guma owocowa.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no generalnie ja daje małemu tran teraz ale chyba jak sie nam skończy czyli za około miesiac nie bedzie miało sensu dawać bo to wiosna sie zacznie a to jest dosyc duza butelka Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moj tez wszystko co widzi zaraz do buzi pakuje, a nawet gdy nie jest głodny to jak coś zobaczy jadalnego to mówi: am!
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A swoją drogą dajecie jeszcze takim większym maluchom tzn po roku? bo nam dr kazał tylko do 1r.ż., a ostatnio w rodzinie gdzie też mają małe dziecko aczkolwiek 3 miesiące starsze od Mikusia - to niby nadal dają i że im inna Pani dr mówiła że 3 lat mają dawać
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-TESCO HM - JACOBS, WALENTYNKI
-INTERMARCHE - COLGATE, PALETTE
-ABC - Czy Walenty jest święty
pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-TESCO HM - JACOBS, WALENTYNKI
-INTERMARCHE - COLGATE, PALETTE
-ABC - Czy Walenty jest święty
pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
drugi: byłam u niego prywatnie na 3d/4d i bylam zachwycona, pomimo ogromnych kolejek udalo mi się zapisać do niego na NFZ i chodziłam od 30tyg do niego, mily, młody, uprzejmy, wszystko dokładnie omawiał, pokazywał, zawsze miał czas by porozmawiac mimo i przyjmował wszystkie pacjentki nawet pomimo tego ze jego czas pracy sie skończyl - byłam naprawde zadowolona a dodatkowo pracował w szpitalu w którym rodziłam. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane