Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Tesco HM JACOBS a także WALENTYNKOWY
-Intermarche Colgate-Palmolive
PW
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mówiłam że w sensie wytrzymały te ubranka dla maleństwa bo co nakupowałam nowe - bardzo dużo ubranek dla maleństwa - to były dobre gatunkowo i gdy dałam je dla siostry synka to jak wróciły teraz to napewno bedą jeszcze dla mojego kiedys drugiego dziecka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Size ja też nie kupuje w markowych zazwyczaj bo mnie nie stać ale jak pisałaś to właśnie w smyku maja takie fajne ocieplane spodnie - kupiłam dla Mikcia co prawda nie jeansy tylko takie materiałowe ale też eleganckie - super są z podszewką, tak nam przypasowały że teraz jak byla wyprzedaż znów zamowilam ale inny kolor z neta (bo na necie wyprzedaż ma lepsze ceny niż w sklepie) i dałam za nie chyba 22zł to wcale nie majatek jak za takie.
Dlatego jak coś potrzebujemy a jest okazja to kupuje.
C&A miałam dresy i bluzy, swetry i bluzeczki i spodnie - wszystko świetne ale ta ostatnia bluzeczka to porażka bo żeby 2 tyg nie wytrzymac
Nie powiem bo mały ma tez używane rzeczy i tez są w bardzo dobrym stanie i gdybym miala czas i jak jechać to tez bym pewnie nie raz sama poszła poszukać coś do lumpa
A z tescowego F&F też ubranka są świetne
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet nie wybrażacie sobie co on potrafi wykombinowac, wszędzie go pełno - dosłownie oczy dookoła głowy i jeszcze złości się jak mu coś zabraniam
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może gdyby mial na rzepy... Ale z drugiej strony pewnie by ciągle odpinał - bo kozaczki ma z przodu rzep a z boku zamek i zawsze lubi rzepy odpinac
Zobaczę czy gdzies znajdę takie skórkowe a jak nie to zostaniemy przy Befado. Swoja drogą duża mają rozmiarówke. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wlasnie bo chodzi o te paputki żeby nie spadały z nózki bo takie typu skarpetki sie nie sprawdziły bo sie zsuwały. Znowu takie normalne kapcie na zapiecie to tez sie czasem same odpinają i spadaja, a na rzepy Mikołaj odepnie sam i ściagnie. Szukam jakiejś alternatywy żeby byly wygodne i nie spadały, nie kusiły do ściągania
Co do ubranek to ja w normalnej cenie nigdy nie kupuje w Smyku bo jest drogi i zwyczajnie mnie nie stać, ale gdy sa wyprzedaże i mam bona lub jakieś kody rabatowe to kupuje tam Mikołajkowi i szczerze mówiąc jestem zadowolona - ubranka te co mielismy: bluzeczki, koszulę, spodenki, dresy - póki co wszystko świetnej jakości, dobre gatunkowo, nic się z tym nie dzieje a mały nosi je czesto
Gorzej rozczarowała mnie ostatnio bluzecza dla malego z C&A -teraz bedzie 2 tyg jak ją mamy i po 2 praniach (w tym jedno pranie od razu po zakupie bez używania) patrze a ona już ma dziurkę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...lna-i2923831354.html
jak sie sprawuja? czy nie spadają z nózki? jak je się zapina/zakłada? na rzepy czy tylko naciaga się na nózke? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdjac by mozna ale by trzeba wozek rozkrecac a właściwie jest juz czysciutki tylko te kilka kropek mnie irytuje...
W drugim wózku tym 3-funkcyjnym ściągam tapicerkę i piorę w automacie na funkcji delikatne pranie i tez jest jak nówka ale tam nie mam żadnych juz plamek. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie jakieś sposoby/pomysły jak sie tego pozbyc? Wyświetl w wątku >>
benasia