Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#5571768 Napisano: 02.02.2013 07:50:01 w Zakupy na konkursy - usługi
DZISIAJ a także w inne dni mogę zrobić zakupy na konkursy:

-Tesco HM JACOBS a także WALENTYNKOWY

-Intermarche Colgate-Palmolive

PW emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571731 Napisano: 01.02.2013 11:05:16 w Konkursowiczki w ciąży
tzn może źle mnie zrozumiałaś size bo ja też nie miałam darowanej wyprawki - właściwie wszystko musieliśmy sami kupić (dobrze że teście na wózek dali pieniązki a jako że potrafiliśmy dobrze zagospodarować to i na łózeczko starczyło). Reszte sami kupowalismy - wszystkie ubranka kupowałam albo nowe albo od kogos z pierwszej ręki bo tak było taniej i zawsze byly idealne, kilka ciuszków zdarzylo się ze z lumpa ale naprawde fajne (i to nie bielizna bo body zawsze nowe).
A mówiłam że w sensie wytrzymały te ubranka dla maleństwa bo co nakupowałam nowe - bardzo dużo ubranek dla maleństwa - to były dobre gatunkowo i gdy dałam je dla siostry synka to jak wróciły teraz to napewno bedą jeszcze dla mojego kiedys drugiego dziecka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571661 Napisano: 01.02.2013 09:42:54 w Konkursowiczki w ciąży
A takie typowo bielizna i dla maluszka od urodzenia ciuszki kupuje/kupowałam często w miejscowym sklepie dzieciecym zazwyczaj firmy Graaf lub Ewa Klucze i jeszcze jednej firmy ale nie pamietam nazwy - i chwalę sobie bo teraz po Mikołajku siostrzeniec nosił i jak wróciły to jeszcze bedzie na kiedyś dla brata lub siostry Mikcia bo są w bardzo dobrym stanie i nic sie z nimi nie dzieje. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571652 Napisano: 01.02.2013 09:37:31 w Konkursowiczki w ciąży
fakt że ja piorę w dziecięcych proszkach ale dla mnie idelanie dopierają i sa czyste i pachnace.

Size ja też nie kupuje w markowych zazwyczaj bo mnie nie stać ale jak pisałaś to właśnie w smyku maja takie fajne ocieplane spodnie - kupiłam dla Mikcia co prawda nie jeansy tylko takie materiałowe ale też eleganckie - super są z podszewką, tak nam przypasowały że teraz jak byla wyprzedaż znów zamowilam ale inny kolor z neta (bo na necie wyprzedaż ma lepsze ceny niż w sklepie) i dałam za nie chyba 22zł to wcale nie majatek jak za takie.
Dlatego jak coś potrzebujemy a jest okazja to kupuje.

C&A miałam dresy i bluzy, swetry i bluzeczki i spodnie - wszystko świetne ale ta ostatnia bluzeczka to porażka bo żeby 2 tyg nie wytrzymac emotka

Nie powiem bo mały ma tez używane rzeczy i tez są w bardzo dobrym stanie i gdybym miala czas i jak jechać to tez bym pewnie nie raz sama poszła poszukać coś do lumpa emotka

A z tescowego F&F też ubranka są świetne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571630 Napisano: 01.02.2013 09:18:05 w Konkursowiczki w ciąży
no to nie wiem bo Mikołaj tez miał na wakacjach z Smyka koszulki i rampersy z nadrukami świetne z Nemo i Simbą i wszystko ok i są w stanie idealnym wrecz. Inne rzeczy tez mamy i są bardzo fajne. Może źle trafiłas, a moze akurat te ubranka co kupilas to mieli akurat gorsza serie. Nie wiem bo u nas poki co swietnie sie sprawuja a jak kupuje je to zawsze w cenie juz dla mnie do zaakceptowania tzn w wyprzedazy lub z rabatami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571618 Napisano: 01.02.2013 09:05:00 w Konkursowiczki w ciąży
może emilka i agusia źle trafilyście - ja gdy kupowałam malemu fakt od rozmiaru 74 w smyku aż do teraz ma kolejne rozmiary tam kupione to zawsze był strzał w 10. I ubranka często prane i używane i nic sie z nimi nie dzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571605 Napisano: 01.02.2013 08:53:54 w Konkursowiczki w ciąży
zobacze faktycznie czy są takie skórzane na gumce w sklepach do przymierzenia jak nie to zostaniemy przy befado - moze na rzep spróbuje, ale to pewnie kiepski pomysł przy moim spryciarzu emotka
Nawet nie wybrażacie sobie co on potrafi wykombinowac, wszędzie go pełno - dosłownie oczy dookoła głowy i jeszcze złości się jak mu coś zabraniam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571550 Napisano: 01.02.2013 08:14:30 w Konkursowiczki w ciąży
size wlaśnie teraz mamy befado - mały śmiga w nich i w sumie dobrze sie sprawują ale wlasnie to zapięcie nie wiem czemu czasami mu się odpina i przy intensywnej zabawie np chodzi juz z 1 butem emotka
Może gdyby mial na rzepy... Ale z drugiej strony pewnie by ciągle odpinał - bo kozaczki ma z przodu rzep a z boku zamek i zawsze lubi rzepy odpinac emotka
Zobaczę czy gdzies znajdę takie skórkowe a jak nie to zostaniemy przy Befado. Swoja drogą duża mają rozmiarówke. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571475 Napisano: 01.02.2013 07:22:36 w Konkursowiczki w ciąży
to takich paputków szukac raczej w obuwniczych? bo jutro chce sie wybrac poszukac, zobaczyc, przymierzyc. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571468 Napisano: 01.02.2013 07:11:17 w Konkursowiczki w ciąży
ok dzięki dianek emotka

No wlasnie bo chodzi o te paputki żeby nie spadały z nózki bo takie typu skarpetki sie nie sprawdziły bo sie zsuwały. Znowu takie normalne kapcie na zapiecie to tez sie czasem same odpinają i spadaja, a na rzepy Mikołaj odepnie sam i ściagnie. Szukam jakiejś alternatywy żeby byly wygodne i nie spadały, nie kusiły do ściągania emotka

Co do ubranek to ja w normalnej cenie nigdy nie kupuje w Smyku bo jest drogi i zwyczajnie mnie nie stać, ale gdy sa wyprzedaże i mam bona lub jakieś kody rabatowe to kupuje tam Mikołajkowi i szczerze mówiąc jestem zadowolona - ubranka te co mielismy: bluzeczki, koszulę, spodenki, dresy - póki co wszystko świetnej jakości, dobre gatunkowo, nic się z tym nie dzieje a mały nosi je czesto emotka

Gorzej rozczarowała mnie ostatnio bluzecza dla malego z C&A -teraz bedzie 2 tyg jak ją mamy i po 2 praniach (w tym jedno pranie od razu po zakupie bez używania) patrze a ona już ma dziurkę emotka Przeciez to masakra żeby tylko tyle wytrzymała a najmniej też nie kosztowała... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571327 Napisano: 01.02.2013 05:01:04 w Konkursowiczki w ciąży
a w sklepach typu smyk to raczej chyba takich nie znajdę... bo chciałam zobaczyc i przymierzyc na żywo... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571323 Napisano: 01.02.2013 04:58:51 w Konkursowiczki w ciąży
dianek a podeslij mi linka do tych paputków od tej dziewczynyco szyje te paputki czy jakis namiar - i ile u niej kosztuja? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571194 Napisano: 01.02.2013 03:13:44 w Konkursowiczki w ciąży
ma ktoras moze takie kapcie dla maluchów?
http://allegro.pl...lna-i2923831354.html

jak sie sprawuja? czy nie spadają z nózki? jak je się zapina/zakłada? na rzepy czy tylko naciaga się na nózke? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5571021 Napisano: 01.02.2013 12:26:32 w Zakupy na konkursy - usługi
benasia napisał(a):

DZISIAJ a także w inne dni mogę zrobić zakupy na konkursy:

-Tesco HM JACOBS a także WALENTYNKOWY

-Intermarche Colgate-Palmolive

PW emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5570583 Napisano: 31.01.2013 10:06:06 w Konkursowiczki w ciąży
ja go odświeżałam pianką taką co można kupić np w rossmanie i gąbką myłam - jest jak nówka teraz, ale ma te kilka kropek takich zbiorczych że tak powiem, nie chcę brać vanishem zeby mi nie wybieliło koloru...

Zdjac by mozna ale by trzeba wozek rozkrecac a właściwie jest juz czysciutki tylko te kilka kropek mnie irytuje...

W drugim wózku tym 3-funkcyjnym ściągam tapicerkę i piorę w automacie na funkcji delikatne pranie i tez jest jak nówka ale tam nie mam żadnych juz plamek. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5570524 Napisano: 31.01.2013 09:17:28 w Warka Piwo
najlepsze że w wynikach z 29 sa znów fikcyjne osoby typu Pre Cel czy Uri Fe... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5570521 Napisano: 31.01.2013 09:15:04 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny odświeżałam nasze wózki i mam problem bo na spacerówce parasolce widzę że jest kilka kropek - probowałam je usunać pianką i szorowałam i nic, to są takie tyci kropeczki trzeba sie przypatrzeć dobrze i o ile się nie mylę mogą to być kupy much bo nie wiem co to jeszcze mogloby byc...
Macie jakieś sposoby/pomysły jak sie tego pozbyc? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5570053 Napisano: 31.01.2013 03:39:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

a ja popatrzyłam i zastanawiam się nad rzuceniem konkursowego rzemiosła emotka emotka emotka emotka
pralkę wygrało hasło : świeżość, młodość...

drugią : Kolor to Monnari

nie brałam udziału , ale czuję się podobnie jak po publikacji haseł z Konina z Heliosa

moze nie było konkurencji Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5570046 Napisano: 31.01.2013 03:36:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co tam ja też marzyłam bo nie mam swojej, ale cieszę sie z zwyciezcami i szczerze gratuluję choć i troszkę zazdroszczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5570038 Napisano: 31.01.2013 03:31:36 w Inne mniejsze markety
są wyniki z Monnari -gratulacje dla wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0