Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z małym siedzę w domu póki co... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do szczepień na pneumokoki pytałam czy w wieku 2 lat będzie miał Mikołaj powtarzane ale pielęgniarka powiedziała że raczej nie bo producent nie przewiduje w tym toku szczepień jakie miał Mikołaj czyli mniej więcej od 7 tyg zaczał i miał chyba 4 dawki.
Ostatnie szczepienie wg kalendarza mamy w 18 miesiącu czyli w połowie kwietnia: błonica, tężec i krztusiec. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Calcium daję dziś tzn rano i wieczorem dostał, jutro też podam. A rano dałam mu przed szczepieniem czopek Viburcol.
Ostatnie szczepienie nas czeka w połowie kwietnia: 3 kłucia. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak, zakup musi być przed zgłoszeniem Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze że szczepienie za nami. Kolejne w połowie kwietnia - 3 ukłucia ale to juz ostatnie.
Pampersy 4+ są od 9 do 20kg, w duzym kartonie miałam 3x40szt czyli 120szt, a w małych paczkach mam 56szt. W Tesco są często, w grudniu sobie nakupiłam bo były w dobrej cenie i kartony za 65zł i mniejsze paczki za niecałe 40zł.
A teraz jak bony do Tesco wygrane znów się kupi na zapas
A co do mleczka to mi przy 1 butelce na noc 800g starcza na baaardzoooo dlugo.
Teraz ostatnią puszkę jaka miałam w zapasie Enfamila daję i przerzucamy się na mleczko Nestle Junior - już zapasik jest a mały pił kiedyś próbki i było ok.
Co do jedzonka jak nie chce jesć to nie, daj coś innego jak bedzie chciał to będzie jadł.
A co do brokułów to Mikołaj był uczulony jak był młodszy ale mam kupiony jeden wiec moze ugotuje i sprobuje troszke mu dac.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Bebilon chyba będzie w promocji za 37.99zł nie wiem czy nie w tesco od czwartku bo ostatnio widziałam w jakiejs gazetce... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mia też dziś o tym myślałam i przyszło mi do głowy że przecież to niedziela
Ale że rok 2012 był podany to nie zauważyłam, lecz mozesz miec racje...
Ciekawe kiedy naprawde bedzie posiedzenie i wyniki... Wyświetl w wątku >>