Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech ktoś powie jak wysyłałam przez strone nie było widac komunikatu i potem patrze na pocztę moja mam 2 emeile o wyslaniu zgłoszenia - oczywiscie się zdublowało zgłoszenie - chyba nie będą robić z tym problemu?
a i chyba nie widziałam zapisu o ograniczeniu na gospodarstwo - moze ktoś potwierdzic? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łobuziak męczy je - i mimo że zawsze były piękne i bujne z mnóóóóstweeeem kwiatów to teraz umęczone nie chcą kwitnąć i mają 3 kwiatki na krzyż -mimo 6 doniczek
Nie wiem czemu taki się zrobił -szybszy chyba etap bo taka mała Zosia samosia co najlepiej wszystko sam i mimo że mama nie pozwala i tak zrobię...
Po prostu jak mówienie nie pomaga to go zabieram z miejsca aczkolwiek szkód nie robi w mieszkaniu i nie bałagani juz dorwawszy się do jakiejś szuflady. Ale i tak większość szuflad mam pozaklejane taśmą -no chyba że uda mu się ściągnąć taśmę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nam dobrze w pampersach, a prać z kupą w pralce sobie nie wyobrażam -bo tak zrozumiałam twoja wypowiedz diana, że wrzucasz do pralki wielorazówke wraz z zawartością...
No ale może ja jestem z tych delikatniejszych...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aga ja mam tak samo
zwłaszcza jak pampersy kupione w promocji i za bony
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda że nigdzie w Wielkopolsce... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już ty dobrze wiesz... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniaaaa możesz zrobić chyba w 1 dniu spodziewanej miesiączki ale najlepiej gdy okres się spóźnia kilka dni. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget - trzymamy kciuki, napewno będzie dobrze
A ty chyba masz już malucha?- o ile wypada mi spytać
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje, aczkolwiek nie brałam udzialu i nie wiem jaka była główna
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-VANISH w Intermarche
-KARNAWAŁOWY SZAŁ w ABC (wszystko ładnie opisane na paragonie)
pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki własnie do mnie tez dzwonił kurier - to napewno garnki Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+coś nie wiem czy za min. 20zl czy w końcu nie.
Wyświetl w wątku >>