Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie 14 dni a do 14 stycznia
a na stronie tesco widzialas czy na bobovita ze dzis maja byc wyniki? troszke nie chce sie łudzić ze dziś będą skoro maja czas do poniedziałku Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...559-i2903527757.html
Aczkolwiek rozważałam zakup gdy Mikuś miał kolki takiej hustawki która w powietrzu buja na boki z fisher price taka fajna kubełkowa ale koszt wynosił ok 500zł więc dużo...
Te BrighStar są naprawdę fajne i ładne. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do proszków wydaje mi sie że dzidziuś najlepszy -noworodkowi tylko w tym prałam a płyn do płukania jest delikatny i ładny, fajne ubranka są po praniu mięciutkie i takie dziecięce.
Loveli tez używam i nie mam zarzutów (aczkolwiek nie lubie plynu do płukania), co do jelpa tez nie najgorszy - ale zdecydowanie najlepiej pierze nawet marchewki dzidziuś.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdy miał ponad 5 miesiecy kupilismy coletto sportivo i jesteśmy bardzo zadowoleni - idealnie sprawdził się na wyjazd do Zakopanego gdy mały miał pół roku i potem na wakacje nad morze - a i tu i tu mamy kawal drogi. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dzięki tak zrobie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja byłam z synkiem w Zakopanym jak miał 6 miesięcy ale to był kwiecień -żadnych nart tylko spokojne spacerowanie po Krupówkach, jazda też długa bo ok 7 godzin ale przystanki były często, mały gdy nad ranem wyjeżdzalismy spał - generalnie droga nam minęla bez żadnych atrakcji - ale gdy przeczytałam utropek co napisałas to faktycznie ja bym sie z mniejszym dzieckiem nie odwazyła na taka jazde i tak sie bałam z moim wówczas półrocznym jechac tak daleko a co dopiero z mniejszym...
Pominę inne fakty co to za odpowiedzialna matka ktora zabiera dziecko w deszcz...
ponadto dzieci małe mogą plakać gdy jadą w góry bo zmiana ciśnienia i uszka im się zatykają...
Cóż takie moje zdanie jest na temat waszej wyprawy... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj nie wiem bo mój to jak się mówi żywe srebro
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jest moim Przytulankiem i szaleje za mamą i tatą - gdy tata jest w pracy to wszędzie tam gdzie mama bo inaczej będzie płacz, a jak jest tata to tata nie może iść bez niego