Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jak to robicie że udaje się upolowac...
Mikołaj był u dr dziś i generalnie zdrowy mimo że kaszle - prawdopodobnie od zębów/kataru który też już zanika.
A z zębowych nowości przed świętami 2 nowe ząbki się wykluły i następne dziąsła baaardzooo nabrzmiale więc liczę że też będą niedługo - zwłaszcza że dziś dały nam w kośc... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dzis u mojej rodzinki od popołudnia - i tez fajnie rodzinnie i znów prezenty dla małego.
Mały wczoraj i dziś padniety po obfitujących w wrażenia dniach.
A i u nas prezenty przynosi Gwiazdor
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc wszystkim mamusiom i ich pociechom oraz waszym rodzinom składamy z Mikołajkiem zdrowych, spokojnych, pełnych rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia, aby maluszki znalazły pod choinką wymarzone prezenty oraz żeby mamusie miały czas na odpoczynek w tym pięknym czasie.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję że fundusze pozwolą nam na zamieszkanie na jesień - chociażby tylko na parterze (bo mamy domek z zagospodarowanym poddaszem)
A w c&a byłam stacjonarnym i nie dość że nic nie było juz fajnego i w rozmiarze Mikołajka to jeszcze w cenach o wiele wyzszych niż na necie. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba do 11 stycznia Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można dawać witamine c bo w aptece tak mówili. Dodatkowo wieczorem po kapaniu nacieram pulmex czy jakos tak dla maluchów.
Faktycznie zadnych innych objawów nie ma wiec poczekamy, zwłaszcza ze i tak będzie ktoś obcy czy dzis czy jutro.
Mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje.
dziękuję dolly za porade
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naszego dr i tak nie ma wiec bym musiała jechac na dyżur do miasta tylko czy jest potrzeba?
zapiszą mu pewnie jak kiedys nasivin soft a to mam, poza tym tam nie obsluguje pediatra tylko jakiś inny lekarz na zmianie... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy to coś może być? zapalenie zatok czy cos? bo myślałam że zwykły katar, goraczki nie ma, rano kaszlał ale teraz już nie...
dałam mu herbatkę z wit. c, wapno i lipomal. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem skąd załapał bo wczoraj nic nie miał...
Więc musi byc lekarz czy jakos mogę go w domu kurowac?
bo teraz święta wiec jakby trzeba iść to musiałabym dzis/lub w wigilie... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak stoi stan surowy, teraz na wiosnę mamy zamiar dokończyć i być może jak się uda na przyszła jesień wprowadzić
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jutro odbieram ze sklepu moją nową gazówkę do nowego domku - a co tam taki prezent sobie zrobiliśmy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do karmienia mamy bardzo fajny fotelik i przy stole super sprawa, ale młodego trzeba zapinac bo gdy już mu sie nudzi to chce wstawac w nim...
Potrafi też jeść u mamusi lub u tatusia na kolanach a jak nie jest już głodny to znów biega.
u nas na szczeście tylko 1 dywan i to ciemno kawowy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciągle musze go pilnować żeby nie zjadł czegoś no i choinki tez musze pilnować naszej bo dziadki mają żywą a my piękną sztuczną
U nas już święta prawie mogą przyjsć - wczoraj generalne sprzątanie zrobiliśmy, choinkę ubraliśmy.
Jutro pakowanie prezentów bo dziś nie damy radę bo jak mąż wróci jedziemy podpisać umowę o okna i rolety do naszego domku, potem zakupy - mam nadzieję że sobie cos kupie