Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W celu odebrania Nagrody, prosimy o:
a) Zgłoszenie się osobiście do kierownika sklepu Intermarche, w którym
dokonaliście Państwo zakupu produktów Bobovita (tego, które zostało
wyszczególnione w zwycięskim SMS-ie zgłoszeniowym), w godzinach otwarcia
sklepu, w dowolnym terminie,
jednak nie później niż 30 (słownie: trzydzieści) dni od dnia otrzymania
Zawiadomienia,
b) Zabranie ze sobą dowodu osobistego. Kierownik sklepu może zażądać od
Państwa okazania dowodu osobistego w celu weryfikacji tożsamości,
c) Podpisanie dokumentu potwierdzającego odbiór Nagrody i przekazanie go
Kierownikowi.
czyli w ciągu 30dni najpóźniej trzeba odebrać czyli chyba od teraz tak rozumiem
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli można już odbierac?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwońcie, dzwońcie, a najlepiej zadzwońcie do mnie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i w razie czego z jakiego nr dzwonią?
i czy są regulaminowi i faktycznie 2 ciagu 48h od rozwiazania informuja? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
61 830 00 95
jak co daj znac bo też czekam na jeszcze 1... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze raz tak a raz siak mówią
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No a za oknem tak ładnie śnieg sypie i sikorki przylatuja pod okno do nas
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i WCALE nie twierdzę że mleko matki jest złe jak napisałam wcześniej bym karmiła dluzej do 6 miesiaca napewno lub max do roku ale nie dane było, po prostu mleko modyfikowane sądzę że jest również dobre i jest alternatywą i dzieci są równie zdrowe
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ty jesteś ekspertem we wszystkim jak widać - już wiele razy zauważyłam twoje wywody na każdy temat zazwyczaj odmienne od innych zdanie i zawsze przecież ty wiesz najlepiej - mogłaś zostać jakimś profesorem nauczyłabyś wszystkich wówczas jak się powinno żyć
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś nie widzę żeby byl mniej zdrowy lub gorzej odżywiony, ale coż niektórzy tutaj wszystko wiedzą najlepiej... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak do roku to max sądzę, aczkolwiek nie wszystkim jest dane karmić tak długo i podziwiam ciebie -choć u mnie w rodzinie to też do 2 a nawet 3 lat karmili piersią ale to było ponad 10 lat temu i więcej ale to juz uważam przesada takie duże dziecko by piło cycka... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też czekam na drugie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluję
u mnie 1 sms na pewno nie nagrodzony ale może drugi u męza się trafi - taką mam nadzieję
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem bo koleżanka która pracuje w przedszkolu mówiła że na 14 dzieci do jej grupy chodzi teraz max 7 a kiedyś nawet 4 tylko były...
Cóż mam nadzieję że mimo wszystko antybiotykiem nie zrobię synkowi krzywdy i będzie zdrowy na święta