Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#5474856 Napisano: 27.11.2012 04:03:28 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Autka są w wielkim kartonie ciekawe czy do samochodu wejdzie emotka

emotka wejdzie i to nie jedno ! Nie stresuj emotka

na przyczepkę samochodową się zapakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5474807 Napisano: 27.11.2012 03:43:15 w Inne mniejsze markety
i u mnie autka z Bobovity :hura:
- jeśli ktoś chętny wymienię 1 autko (jak je odbiorę) na coś innego do domu lub dla rocznego chłopczyka - pw Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5474637 Napisano: 27.11.2012 02:33:35 w Udane wymiany - polecane nicki:)
polecam wymiany z pat4, ewikewik , zibek, tamarars, henryczka62 - szybko solidnie bez żadnych problemów naprawdę polecam te osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5474370 Napisano: 27.11.2012 12:48:38 w Inne mniejsze markety
benasia napisał(a):

te żelazka podobno w tym tyg mają wysyłać i koniec tego tyg/poczatek przyszłego mają dochodzić...
ale może ktoś to niech potwierdzi i zapyta ich...

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5474352 Napisano: 27.11.2012 12:44:53 w Konkursowiczki w ciąży
ewachem napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

leoniu napisał(a):

No ja GAPa uwielbiam. I dla bobasa i dla siebie. Nosi się to, nosi, nosi i nic się z tym nie dzieje. Wkurza to, że tam to jest po prostu kolejna sieciówka, a u nas nie-wiadomo-co... emotka

ja choruje zawsze na NEXT-a emotka
ciuszki mają genialne, kolorowe i inne niz w naszych sklepach. Ceny sa jakie sa ale za to jakosciowo super

też kocham nexta emotka
Jeśli macie dostęp, to na angielskiej ich stronie 26 grudnia o 5 rano zaczyna się wyprzedaż - podobno gigant promocje emotka O ile wcześniej kuzynka mnie nie zaopatrzy, to będe szalała z noworodkowymi emotka

A z gapa też lubie dla małego ciuchy, tak samo jak next itp tego nie da się chyba zniszczyć emotka

a jaka to stronka dokładnie?

ale tam można z wysyłka do POLSKI zamawiać? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5474349 Napisano: 27.11.2012 12:44:17 w Konkursowiczki w ciąży
nasz potrafi na szczęście schodzić z wszystkiego raczej bezpiecznie, choć gdy był mniejszy też próbował głową w dół -teraz wie że trzeba tyłem nózkami.
Co do łóżeczka z szczeblami u nas nigdy nie było problemów z wspinaniem i obijaniem jakimś - mamy na max obniżone i Mikołaj tylko w nocy w nim śpi. Jak był mniejszy to super mu się uczyło chodzić i mimo to nie obijał się jak wasze maluchy, ale każde dziecko jest inne.

Dziś byłam u dr aby umówić się na szczepienie odra/świnka/różyczka bo mielismy iść listopad/grudzień także w połowie grudnia idziemy. Przy okazji dr osłuchał małego i zdrowy, osłuchowo czysty, aczkolwiek to co mu czasem tak chrumka to coś w nosku i psikac woda trzeba kilka razy dziennie - na szczescie kataru brak, ale psikania nie lubi MIkołaj... emotka
W dodatku podobno dużo mały razy był u dr jak na 13 miesięcy mimo że prawie nie choruje -ale co ja zrobię na to -wolę się upewnić że zdrowy i nic mu nie jest lub wolę isć na kontrol po chorobie...
Taka przewrażliwiona jestem na tym punkcie zwłasczcza że dziś kaszlnal kilka razy ale szczescie nic mu nie jest.
Dodatkowo dr powiedział ze idzie teraz dużo zębów - no nie nowość widziałam to juz od pewnego czasu - a więc czekamy na wyklucie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5472626 Napisano: 26.11.2012 05:09:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ekuc2 napisał(a):

benasia napisał(a):

hej mam pytanie odnośnie soraya - czy mogę ją kupić w dowolnym sklepie?
dowolny kosmetyk z serii art&diamonds?
i tam piszecie rymowane czy normalnie prozą?
będę wdzięczna za info emotka

proszę emotka
w realu są tańsze niż w rossmanie

dziekuje emotka a w realu ile kosztuja? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5472571 Napisano: 26.11.2012 04:49:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hej mam pytanie odnośnie soraya - czy mogę ją kupić w dowolnym sklepie?
dowolny kosmetyk z serii art&diamonds?
i tam piszecie rymowane czy normalnie prozą?
będę wdzięczna za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5472502 Napisano: 26.11.2012 04:21:39 w Konkursowiczki w ciąży
wy takie młode a już ledwo chodzicie, a co dopiero jak będziecie stare... emotka

A z innego tematu - dojechał nam kubek 360stopni i będziemy wypróbowywać jak Mikołaj się obudzi.
Aczkolwiek czytałam na instrukcji że nie można wyparzać/gotować - kiedy ja wyparzam zazwyczaj, teraz tylko środek wyparzyłam, ciekawe czy górę można ale chyba nie ze względu na uszczelkę... tylko czy zwykłe mycie starczy... emotka

Co do pranie zawsze piorę małego ubranka w 40 stopniach w dziecięcych proszkach i płynie do płukania i nastawiam dodatkowe płukanie i są w stanie idealnym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5472485 Napisano: 26.11.2012 04:15:59 w Inne mniejsze markety
te żelazka podobno w tym tyg mają wysyłać i koniec tego tyg/poczatek przyszłego mają dochodzić...
ale może ktoś to niech potwierdzi i zapyta ich... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5471854 Napisano: 26.11.2012 12:26:29 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

gocha542 napisał(a):

mahuska napisał(a):

gocha542 napisał(a):

beata21 napisał(a):

Czy dzis czekamy na rozwiazanie Bobovity w Intermarche ?

do srody mają poinformować emotka ale czekamy w napieciu emotka

a co to za agencja robiła?? Może jest szansa że będą wczesniej emotka

organizator to Nutricia,czyli sami organizowali konkurs

pozostaje nam żyć nadzieją emotka

no ale potem trzeba odsyłać oswiadczenie i paragon na redmobile adres... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5471381 Napisano: 26.11.2012 09:47:43 w Biedronka
kamil17 napisał(a):

jak ktos kupi tą gazetke to prosze o szczegóły konku, bo dzisiaj nie chce mi sie specjalnie do biedry po nią isc. podejrzewam ze trzeba najpierw zrobic zakupy a potem oni wylosuja 1000 osób którym zwrócą za nie pieniądze, ale to tylko moje domysły...

jak widać w linku wyżej dają 100zł na tydzień za przepis kulinarny tygodnia Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5471006 Napisano: 25.11.2012 10:19:27 w Biedronka
I u mnie 2sms poszły obu chociaż 1wrócił z pralka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5469498 Napisano: 24.11.2012 11:11:57 w Konkursowiczki w ciąży
Tak byliśmy w Tesco. Tłumy straszne, myslałam że mały będzie spał i wózku pojeździ ale gdzie tam - zbyt interesujaco. W dodatku ceny z polek nie zawsze odpowiadały tym na czytniku ale coś wybralismy emotka
Potem poszlismy do bistro coś zjeść choć mały nie specjalnie chciał bo już był śpiący. W aucie nam padł.
W domu wypił mleczko - wypija mleczka max na 180ml wody robionego i tylko na wieczór, czasem w nocy daje mu jeszcze 150ml ale dziś juz za poźno na dokładkę.

My jak idziemy czasami do bistro czy restauracji na jakieś jedzonko - to teraz ostatnimi czasy daję Mikołajowi mały talerzyk i na nim mniejsze kawałki jedzonka i sam się obsługuje - w końcu już duży chłopak. W domu jesli chodzi o obiad czy śniadanie -sama mu daję bo by było strasznie gdyby sam jadł, chlebek może sam jeść czy bułke choć gdy nie jest głodny to karmi mnie lub tatę lub dziadków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5469469 Napisano: 24.11.2012 10:49:27 w Konkursowiczki w ciąży
mój też poszedł późno spać bo byliśmy na nocnej wyprzedaży i usnął malutki w aucie emotka
Ale o tyle dobrze że już pije mleko na dobranoc to wypił w domu emotka

Mikołaj odpukać zdrowy - miał 1 dzień trochę podwyzszona temp ale raczej od zębów z którymi ciągle walczymy...
Jedynie czasem wydaje mi sie jakby mial katar ale nie ma - dziwnie tak mu w środku charczy ale jak śpi w dzień takie a'la chrapanie - nie wiem od czego...
Mam nadzieję że to nie trzeci migdał bo ostatnio coś czytałam o tym, że dzieci od tego chrapia, na szczęście w nocy nie chrapie... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5468206 Napisano: 24.11.2012 10:26:01 w Zakupy na konkursy - usługi
benasia napisał(a):

Mogę dzisiaj a także w inne dni zrobić zakupy na konkursy:

-ABC (Słodki czy gorzki)

-INTERMARCHE (Bon Voyage, loteria świąteczna, Coca Cola)

-TESCO HM (Bobovita, Hortex, Żywiec Zdrój Smakołyk)

-BIEDRONKA
a także inne ze stopki - PW

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5466776 Napisano: 23.11.2012 01:42:54 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

rachel napisał(a):

a z tego co niedawno się skończył (18tego) to wyniki nie powinny być na dniach??:>

chyba 30 listopad + 7 dni na powiadomienie

ale jeszcze niech ktos potwierdzi

benasia napisał(a):

chyba z jesiennego odpoczynku mają słać smsy do 6 grudnia czy jakoś tak...

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5466772 Napisano: 23.11.2012 01:40:52 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 emotka
A powiedz mi po czym to poznac? chciałabym wiedzieć na przyszłość bo ja zawsze martwię się wszystkim u małego...

A co do ubranek definitywnei musze małemu rozmiar 92 kupować bo dzis kupiłam 86 koszule i bluzkę i muszę wymienić...
A w dodatku do koszuli przymierzyłam nowy sweterek z c&a rozmiar 86 i jest na styk emotka
Z c&a mam również komplet 80 który Mikołaj kiedys dostał i w sumie swetry sa takie same a nawet 86 ma ciut krótszy rękaw emotka
za to spodnie 86 sa dłuższe i to dosyć... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5466622 Napisano: 23.11.2012 12:23:11 w Kaufland konkursy
chyba z jesiennego odpoczynku mają słać smsy do 6 grudnia czy jakoś tak... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5466589 Napisano: 23.11.2012 12:06:24 w Konkursowiczki w ciąży
a w innym temacie -mój Mikołaj gdy w dzień śpi (nie w nocy) tak jakby chrapie i to tak zauwazyłam od pewnego czasu, niby myslałam że katar ale nie ma wcale, a co prawda wiotkość krtani miał ale niby około roku zanika... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0