Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na przyczepkę samochodową się zapakuje
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- jeśli ktoś chętny wymienię 1 autko (jak je odbiorę) na coś innego do domu lub dla rocznego chłopczyka - pw Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale tam można z wysyłka do POLSKI zamawiać? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do łóżeczka z szczeblami u nas nigdy nie było problemów z wspinaniem i obijaniem jakimś - mamy na max obniżone i Mikołaj tylko w nocy w nim śpi. Jak był mniejszy to super mu się uczyło chodzić i mimo to nie obijał się jak wasze maluchy, ale każde dziecko jest inne.
Dziś byłam u dr aby umówić się na szczepienie odra/świnka/różyczka bo mielismy iść listopad/grudzień także w połowie grudnia idziemy. Przy okazji dr osłuchał małego i zdrowy, osłuchowo czysty, aczkolwiek to co mu czasem tak chrumka to coś w nosku i psikac woda trzeba kilka razy dziennie - na szczescie kataru brak, ale psikania nie lubi MIkołaj...
W dodatku podobno dużo mały razy był u dr jak na 13 miesięcy mimo że prawie nie choruje -ale co ja zrobię na to -wolę się upewnić że zdrowy i nic mu nie jest lub wolę isć na kontrol po chorobie...
Taka przewrażliwiona jestem na tym punkcie zwłasczcza że dziś kaszlnal kilka razy ale szczescie nic mu nie jest.
Dodatkowo dr powiedział ze idzie teraz dużo zębów - no nie nowość widziałam to juz od pewnego czasu - a więc czekamy na wyklucie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dowolny kosmetyk z serii art&diamonds?
i tam piszecie rymowane czy normalnie prozą?
będę wdzięczna za info
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z innego tematu - dojechał nam kubek 360stopni i będziemy wypróbowywać jak Mikołaj się obudzi.
Aczkolwiek czytałam na instrukcji że nie można wyparzać/gotować - kiedy ja wyparzam zazwyczaj, teraz tylko środek wyparzyłam, ciekawe czy górę można ale chyba nie ze względu na uszczelkę... tylko czy zwykłe mycie starczy...
Co do pranie zawsze piorę małego ubranka w 40 stopniach w dziecięcych proszkach i płynie do płukania i nastawiam dodatkowe płukanie i są w stanie idealnym
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale może ktoś to niech potwierdzi i zapyta ich... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale potem trzeba odsyłać oswiadczenie i paragon na redmobile adres... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak widać w linku wyżej dają 100zł na tydzień za przepis kulinarny tygodnia Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potem poszlismy do bistro coś zjeść choć mały nie specjalnie chciał bo już był śpiący. W aucie nam padł.
W domu wypił mleczko - wypija mleczka max na 180ml wody robionego i tylko na wieczór, czasem w nocy daje mu jeszcze 150ml ale dziś juz za poźno na dokładkę.
My jak idziemy czasami do bistro czy restauracji na jakieś jedzonko - to teraz ostatnimi czasy daję Mikołajowi mały talerzyk i na nim mniejsze kawałki jedzonka i sam się obsługuje - w końcu już duży chłopak. W domu jesli chodzi o obiad czy śniadanie -sama mu daję bo by było strasznie gdyby sam jadł, chlebek może sam jeść czy bułke choć gdy nie jest głodny to karmi mnie lub tatę lub dziadków
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale o tyle dobrze że już pije mleko na dobranoc to wypił w domu
Mikołaj odpukać zdrowy - miał 1 dzień trochę podwyzszona temp ale raczej od zębów z którymi ciągle walczymy...
Jedynie czasem wydaje mi sie jakby mial katar ale nie ma - dziwnie tak mu w środku charczy ale jak śpi w dzień takie a'la chrapanie - nie wiem od czego...
Mam nadzieję że to nie trzeci migdał bo ostatnio coś czytałam o tym, że dzieci od tego chrapia, na szczęście w nocy nie chrapie... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A powiedz mi po czym to poznac? chciałabym wiedzieć na przyszłość bo ja zawsze martwię się wszystkim u małego...
A co do ubranek definitywnei musze małemu rozmiar 92 kupować bo dzis kupiłam 86 koszule i bluzkę i muszę wymienić...
A w dodatku do koszuli przymierzyłam nowy sweterek z c&a rozmiar 86 i jest na styk
Z c&a mam również komplet 80 który Mikołaj kiedys dostał i w sumie swetry sa takie same a nawet 86 ma ciut krótszy rękaw
za to spodnie 86 sa dłuższe i to dosyć... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane