Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymajcie się bubulina będzie dobrze choć wiem że pewnie nie jest wam łatwo
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczescie sam na łóżko nie wejdzie - bo gdy jest na łóżku zaraz chce obrywac moje piękne storczyki z parapetu...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiec znając ich to w przyszłym tyg tez nie będą dzwonić...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nareszcie kolejne przyszłe mamusie zaczynają przybywać
grusia pochwal się wierszem (może być na pw) to może i mi coś wymyslisz
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do zaproszeń to ja raczej ustnie będę zapraszać bez zaproszeń
No Mikołajek duży ale Kuba też kawał chłopa
Tylko pamiętaj Kasiu nie jedź bez nas do zoo do Wrocławia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie, ale może dlatego nie możesz bo pewnie w znajomych cię nie mam kalisto1986? wyślij mi zaproszenie to zaraz cię dodam. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Waży już 10,80kg czyli trzykrotność wagi urodzeniowej
No i wstawiłam nowe dzisiejsze foto - możecie obejrzeć
https://www.faceb...p;type=1&theater Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo mojemu Mikołajowi dziś nie mogłam już założyć kapci a nosił rozmiar 20 i chyba większe będę musiala kupić...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo mój mimo zmeczenia sam się nie połozy ja go kładę i musze z tyłu za pleckami mu leżeć i go ręką obejmować i zasypia... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wczoraj doszła paczka z allegro do przygotowań roczkowych
A u nas chyba też zęby bo baaardzooo się ślini, gryzie, a kupy takie rozwalone aż w niedzielę całego musiałam przebierać i kąpać a wczoraj nie było wiec myslałam ze zatwardzenie będzie a dziś znów rozwalona ale na szczęscie sie zmiesciła w pampersie.
I powiem wam że uzywam teraz akurat oryginalnych pampersow activ baby bo byly w kauflandzie w promocji za 39,99zł i są naprawdę fajne, aczkolwiek na poczatku nie byłam przekonana bo w huggiesach z tyłu jest gumka co sie ciągnie a tu nie widać ale boczki świetnie się okazuje ciągną więc skoro cenowo wyszło mi korzystniej niż huggies to póki co używamy pampków i mała dupka też jest zadowolona
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.lidl.p...8_Regulamin_Jojo.pdf Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
próbowałam ale jak się uda to 120-150ml wypije, ale i tak poczatek jest trudny i kreci głowa i jakby się przebudził to nie ruszy...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bp bratowa wygrała z henkela i odesłała wszystko ale bon nie przyjechał wczoraj i jak sie okazalo nie dostała smsa o tym że wysylka jest opóźniona...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas tez niby zasilony na 0, czyżby beda aktywne dopiero jak wszyscy dostaną?
Wyświetl w wątku >>