Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nie wspomninam źle cc - bo miałam znieczulenie całkowite
ale po cc czułam się dobrze
Szkoda ze nie dostałam znieczulenia przy sn to może jakoś by mi pomogło... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajne grusia te buciki - tylko je sie wciąga?
I czy są tak miękkie jak skarpetki zeby mogł chodzic swobodnie? i podstawa to anty poslizg bo u nas na panelach ślisko a niestety w cienkich skarpetkach antyposlizgowych troche chłodno sie robi... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A te skarpetki antyposlizgi takie cienkie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u nas poprawa z ukaszeniami tymi kropkami - wczoraj w aptece pani poleciła smarowac tormentiolem i tylko na noc posmarowałam i juz lepiej oby calkiem przeszło
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
INTERMARCHE - KRAFT CZAS WSPOMNIEÑ
ABC -MAGIA JESIENI, WRZEŚNIOWY WYSYP NAGRÓD
POLOMARKET -VIZIR
PW
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-INTERMARCHE - KRAFT CZAR WSPOMNIEÑ
-POLOMARKET - VIZIR
-TESCO HM - NESTLE, PLAYBOY
-ABC - MAGIA JESIENI, WRZEŚNIOWY WYSYP NAGRÓD
a także inne ze stopki - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia ale nasz ma z 7 kropek... Te nowe trochę zbladły juz a stare mimo ze stare to widac slady jeszcze...
Dolly nie mogę zrobic okladu z sody bo mały ma na buźce w różnych miejscach - na brwi, na czole, na 1 boliczku, na drugim ma blisko lini smoczka chyba 3, 1 ma pod broda... Poza tym nie da rady by 15 min. się nie ruszał z tym...
Dziś posmarowałam tym moim na ugryzienia... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się że to kwestia jak zakładasz rachel pampersa - jak ma ściągacze to musisz naciągnąc na brzuszek wtedy i brzuszek ma miejsce i nie przecieknie, i te zakładki po bokach musisz naciagnac na boki. Trudno to opisać...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-INTERMARCHE - KRAFT CZAR WSPOMNIEÑ
-POLOMARKET - VIZIR
-TESCO HM - NESTLE, PLAYBOY
a także inne ze stopki - pw
benasia
Postów 9176