Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj nie mial już wczoraj wcale goraczki za to ma katar jeszcze taki gesty bakteryjny - meczy sie a ja sie mecze gdy trzeba odciagnac ale musze, bo on wtedy straszliwie krzyczy...
Nadal podaje antybiotyk bo 5 dni trzeba, daje tez wit. C, Calcium i Bioaron Baby...
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak bedziesz miała jakiś sposób to daj znać...
w poniedz. ide na kontol z małym to znow sie dr zapytam ale nasz nie bardzo sie zna... nie wiem czy do dermatologa nie trzeba bedzie isć...
a co do chodzenia i stania czy kucania, klekania - moj jest bardzo śmiały, niczego się nie boi, nie boi się że spadnie czy uderzy...
Właśnie jak jest na kolanach i opiera o coś i to jest ruchome np koszyk na zabawki to może byc stłuczka bo mu uciec moze sprzed rąk, albo gdy wstaje z 2 rękoma pełnymi np zabawek przy czymś to wtedy może polecieć bo stać samodzielnie tak dlugo nie potrafi jeszcze bez trzymania...
I Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn uderzy bo np coś jest wysoko i chce siegnać albo ma coś w obu rekach i straci wtedy równowagę - no rózne są sytuacje a jako że ciągle w ruchu to dziś zaliczył 2stłuczki
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie najpierw jak po ugryzieniu ale nie chce schodzić i troche zbladło ale jest nadal, a w dodatku 3 sie zrobiły blade na policzku i taki trojkat tworza, a nowe ma 1 na lini włosow a drugie kolo uszka -choc to moze byc ugryzienie muchy lub komara bo bardzo wrazliwa skore ma...
ale czym tamto wytepić?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybko ci dorośnie
Mikołaj zdecydowanie wybiera chodzenie choć raczkować potrafi i gdy trzeba śmiga pięknie ale jednak chodzenie na nożkach fajniejsze - chodzi wszędzie i w dodatku puszcza się co nie zawsze jest dobrym pomysłem. Potrafi sam juz stać chwilę bez trzymania. Ale niestety kilka razy uderzył się...
Nie wiem czym smarować takie czerwone jak się uderzy?
i w dodatku nadal ma ślady po tym jak go kiedyś jakiś owad ugryzl i to nie schodzi i jeszcze 2 nowe podobne czerwone kropki doszly - nie wiadomo po czym i czym smarować bo próbowałam maścią z ziaji pieciopaciornikową zlożoną i nie działa...
ma ktoś jakiś sposób na to? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia a na jakim castingu byliście - do czego był ten casting zapytam z ciekawości?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...p;type=1&theater Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...hit-i2584078124.html
poki co jestem zadowolona - jest dokladny, nie budzi malego i chwila moment i termperatura zmierzona
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co w nim ci się nie podoba? bo miałam go wśrod swoich faworytów do kupienia... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to do nacierania nie kupiłam bo troche tych rzeczy kupiłam i nie wiedziałam czy bedzie potrzebne a poza tym wydaje mi sie ze przy goraczce rozgrzewanie nie jest wskazane... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://tablica.pl...e-warto-ID1weSR.html
pw Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u nas ciezka noc - mały spał z nami bo przez katar nie mogł oddychac i co pol godz sie budził...
w dodatku w nocy miał 37,9 i musiałam dać Ibum...
Katar w dodatku ma dosyc gesty i utrudniający oddychanie...
a odciagac nie lubi i zywo protestuje... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może masz rację Kasiu...
Kupie jutro wit. c i chyba bioaron czy coś podobnego.
Olbas mam i pokropiłam na kocyku ktory wisi na łózeczku wiec zapach sie unosi... Wyświetl w wątku >>